Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Ne znam da li će Jojić doći ili ne, ali lično više verujem Maxbetu koji je poprilično pouzdan izvor informacija kada smo mi u pitanju i kojem je sedište u Novom Sadu nego Butasportu koji se u prošlosti više puta nalupao gluposti kada smo mi u pitanju. Dečko im je dao izjavu možda želeći da ih se otarasi ili mu je rečeno da ništa ne komentariše.
Maki

Post by Maki »

Gledam neke Vitasove hajlajte, on igra desnog štopera.
Stexman

Post by Stexman »

Mozda ce stopere igrati Vitas i Jelicic a Traore zadnjeg veznog, hm? Voleo bih to da vidim kako bi izgledalo.
Maki

Post by Maki »

Ogledalo bi odlično, siguran sam.

Da li neko zna, jesmo li sad sačuvali Simića i Topića do zime? Prošao je prelazni rok u Evropi.
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Sat Sep 10, 2022 1:13 pm
Karlsson wrote: Sat Sep 10, 2022 10:28 am Meni Traore i Jeličić ulivaju poverenje i poprilično su zacementirani.
Ja uvek dobijem neki grč u stomaku kad Jeličić dobije loptu. Krene dva koraka napred i onda bež nazad i pas do golmana. Jako, jako mi je nesiguran i znam sve ono mlad je, naše dete i bla, bla ali nama treba čvrstina, iskustvo, sigurnost i skok. Mislim da sve to on još uvek nema. Poštovanje za trud ali to za neke veće ambicije nije dovoljno.
I ja se isto istraumiram, kada Jelicic ima loptu. Pisao sam o tome i ranije, da se osecam slicno kao kad je Rockovu vrate.

Jelicic je dobar defanzivno, ali sve ostalo je tacno sto je @N13 napisao.
Ne znam, mozda ce stvarno Traore na zadnjeg veznog, a Vitas na desnog stopera? Samo koliko time dobijamo, a koliko gubimo, veliko je pitanje, jer Traore cesto vadi vruce kestenje na stoperskoj poziciji svojom brzinom i pozrtvovanjem.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Eno isproziva nas Kinez koji je bio na probi kod nas. Kaže da nije potpisao za nas zbog predrasuda prema kineskom fudbalu. Navodno trebali smo da platimo 60 000 evra za njegovu kompenzaciju što smo odbili.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Sun Sep 11, 2022 1:43 pm Eno isproziva nas Kinez koji je bio na probi kod nas. Kaže da nije potpisao za nas zbog predrasuda prema kineskom fudbalu. Navodno trebali smo da platimo 60 000 evra za njegovu kompenzaciju što smo odbili.
Ma pasce sve prozivke u vodu kad nam stadion budu gradili :cheers:

p.s.i kako proziva zar mi nismo braca!?
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Jojic je prosle sezone upisao 14 asistencija.
Nas ceo centralni deo veznog reda nije imao toliko, sa sve rezervama.

Vec sam pisao da je to tip igraca koji nam treba kao 'leba, jer radilice iza njega vec imamo, ne mora on da pretrcava ne znam koliko. Dakle, neko ko ce svoje saigrace lako staviti u gol sansu, a on to radi je*eno dobro. Ima top u nozi, prekidi su mu odlicni. Da ima boljih opcija na trzistu, ima sigurno, ali mi trenutno nismo u situaciji da dovedemo nekog boljeg. Za bolju desetku treba vremena, i koliko vec na zimu reagovati, ali za rotaciju i do zime, Jojic bi bio vise nego dobro resenje. Protiv crvenih ce gristi, a bogami i protiv crnih, jer ima stosta da im kaze posle onakvog tretmana.

Toliko.
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Pa vi vec imate desetku. I to najplaćeniji igrač tima.
U.N.
Vojvodjanin123

Post by Vojvodjanin123 »

NorthTribune wrote: Sun Sep 11, 2022 4:11 pm Pa vi vec imate desetku. I to najplaćeniji igrač tima.
U.N.
Koji je još uvek neizvestan zbog situacije sa povredom.

P. S. Nemoj ti da komentarišeš plate naših igrača. I ako je naplaćeniji, u šta ne verujem, ima sigurno manju platu nego ovi što kod vas na tribinama sede.
Djisa

Post by Djisa »

NorthTribune wrote: Sun Sep 11, 2022 4:11 pm Pa vi vec imate desetku. I to najplaćeniji igrač tima.
U.N.
Jeste, decko nije igrao 2 godine i trazio platu kao da dolazi iz lige petice. To ne pije vodu!
Kup je nas!
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Plata mu je navodno 180k eura za bonuse ne znam.
Ako su moji navodi tačni, to znači da se od njega dosta očekuje. Tako da mi ne ide u glavu da mu se dovodi konkurencija u vidu Jojica. Za kojeg isto treba izdvojiti solidnu svotu. Ali ako se ima, onda ok. Nemam nista protiv.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

NorthTribune wrote: Sun Sep 11, 2022 4:57 pm Plata mu je navodno 180k eura za bonuse ne znam.
Ako su moji navodi tačni, to znači da se od njega dosta očekuje. Tako da mi ne ide u glavu da mu se dovodi konkurencija u vidu Jojica. Za kojeg isto treba izdvojiti solidnu svotu. Ali ako se ima, onda ok. Nemam nista protiv.
Do sad si izneo veliku količinu pogrešnih informacija i ovo jedna od njih.

PS. Pazar 1:0
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Sun Sep 11, 2022 5:14 pm Do sad si izneo veliku količinu pogrešnih informacija i ovo jedna od njih.
Ne znam što ulazite u priču da ovim likom. Ignorišite ga i o'ladiće.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Ako ne dovedete još nekoliko iznad prosečnih igrača ovaj tim može biti treći samo ako Zbiljić povuče SNS veze.
Post Reply