Ovo za konzumaciju uprskase malo,moralo je to elegantnije da se resi,nekim saopstenjem,jer svi znamo sta je trebalo da bude nagrada,ali onako pompezno najavljeno i ajd ti sad objasni klincu da je za nagradu dobio besplatan sok

Sta znam,nisam bio blizu hocu reci u NSu da bih procenio kakav je Kizito bio,ali onako na daljinu mislim da je Novi Sad voleo Kizita,al kod njega nisam osecao neku pripadnost klubu kakvu sam osetio od Traorea u ovih par meseci samo. Covek se sa tim rodi ili ne.Zato nikad necu prezaliti ni Merija jer mislim da bi njegova konekcija sa navijacima i klubom bila fenomenalna. Jednostavno se od prvog koraka vidi da je Traore zavoleo Vosu i Novi Sad bas,bas dok je Baray dosta rezervisaniji,ali mu ne zameram jer kao sto sam milion puta do sada pisao nismo svi isti. Ocena za akciju je maksimalna sto se mene tice
Upravo. Agencija moze da ti odradi posao. Moze da bude i angazovana na duze staze, ali i sa tom agencijom treba neko da radi, a taj neko mora da ima nou-hau koji ce ostati tu, i koji ce da se povecava u toku rada sa strucnjacima koje agencije zaposljavaju. Agencije su tu da podignu nesto na visi nivo.
Zamisli da nam utakmice nisu teško mučenje gomila bi bila još veća.Milan wrote: ↑Sun Sep 18, 2022 7:21 pm Danas je bio odlican pokazatelj koliko ovakve akcije daju rezultat. Gomila (ali bas gomila) dece na zapadu iz Sonja Marinkovic skole. Neka ih samo 10% ostane na stadionu i postiglo se nesto. Samo nastaviti u istom smeru i kljukati ih kartama i sitnicama sa obelezjima kluba.