RK Vojvodina
Re: RK Vojvodina
Danas izuzetno važna utakmica u BG protiv Partizana možda vredna i titule.
-
Nismo uspeli da se plasiramo na F4.
Izgubili od Zagreba. 23:24
https://www.mozzartsport.com/ostali-spo ... ari/428044
Izgubili od Zagreba. 23:24
https://www.mozzartsport.com/ostali-spo ... ari/428044
Evo i rukometaši pukli u Pančevu celo SD nam je u teškom k... u
-
U subotu počinju evropske utakmice (19h).
Protiv Brixena iz Italije.
Revanš 05.11 u Novom Sadu.
Posto se radi o rukometu samo protumaci tacnije i ispravi me ako nije tako, igramo kup Evrope ili kako se vec zove, to je trece takmicenje po rangu u klupskom rukometu ispred toga su EXF Liga sampiona pa ide evropska liga ili liga evrope a iza je ovo trece i nema vise nijedno takmicenje ispod i prosto kako ide dalje, je li kao u kup sistemu ili imaju grupe?Nevernik II wrote: ↑Thu Oct 27, 2022 2:43 pm U subotu počinju evropske utakmice (19h).
-
Da, ovo je treći nivo. Nešto kao liga konferencije u fudbalulapo-lapo wrote: ↑Thu Oct 27, 2022 10:09 pmPosto se radi o rukometu samo protumaci tacnije i ispravi me ako nije tako, igramo kup Evrope ili kako se vec zove, to je trece takmicenje po rangu u klupskom rukometu ispred toga su EXF Liga sampiona pa ide evropska liga ili liga evrope a iza je ovo trece i nema vise nijedno takmicenje ispod i prosto kako ide dalje, je li kao u kup sistemu ili imaju grupe?Nevernik II wrote: ↑Thu Oct 27, 2022 2:43 pm U subotu počinju evropske utakmice (19h).
Mi smo odustali od drugog nivoa i prijavili se za ovaj.
Tu smo mi, Partizan, Pančevo.
Igra se kup sistem, nema grupa.
Što je došlo do odustajanja? Finansije ili procena da nismo dovoljno kvalitetni za to takmičenje?Nevernik II wrote: ↑Fri Oct 28, 2022 12:53 pmDa, ovo je treći nivo. Nešto kao liga konferencije u fudbalulapo-lapo wrote: ↑Thu Oct 27, 2022 10:09 pmPosto se radi o rukometu samo protumaci tacnije i ispravi me ako nije tako, igramo kup Evrope ili kako se vec zove, to je trece takmicenje po rangu u klupskom rukometu ispred toga su EXF Liga sampiona pa ide evropska liga ili liga evrope a iza je ovo trece i nema vise nijedno takmicenje ispod i prosto kako ide dalje, je li kao u kup sistemu ili imaju grupe?Nevernik II wrote: ↑Thu Oct 27, 2022 2:43 pm U subotu počinju evropske utakmice (19h).
Mi smo odustali od drugog nivoa i prijavili se za ovaj.
Tu smo mi, Partizan, Pančevo.
Igra se kup sistem, nema grupa.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
-
Iskreno nemam pojma
Kapiram da je kombinacija. Niti nešto imamo para niti kvaliteta (prošle godine smo ekspresno ispali iz evro kupa).

Kapiram da je kombinacija. Niti nešto imamo para niti kvaliteta (prošle godine smo ekspresno ispali iz evro kupa).
To samo pokazuje koliko nam je rukomet u blatu, od reprezentacije koja je redovno dolazila do završnice svakog mogućeg takmičenja i klubova koji si bili važan faktor u Evropi, do ovog danas... Barem se reprezentacija koliko-toliko diže, i to isključivo zaslugom selektora Đerone! Bojim se samo da muška odbojka ne krene istim stopama, nekako mi situacija deluje identično...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
-
Pobedili 31:23.
Revanš samo formalnost.
Revanš samo formalnost.
-
Laka pobeda u revanšu 44:27.
Koliko vidim na sajtu sledeća runda je 03.12.
Nemam pojma kad je žreb.
Koliko vidim na sajtu sledeća runda je 03.12.
Nemam pojma kad je žreb.
-
Bio žreb, sledeći protivnik austrijski šampion. Krems.
03.12 & 10.12
Revanš u NS.
03.12 & 10.12
Revanš u NS.
-
Još jedna evropska pobeda. Pobedili Austrijance u gostima. 27:29.
Revanš 10.12 u NS-u.
Revanš 10.12 u NS-u.