Mediji i FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Duplof

Re: Mediji i FK Vojvodina

Post by Duplof »

Butasport odmah objavljuje kako su naši navijači vređali Borjanovu ženu i uništavali stolice. Naravno da je to za svaku osudu, i treba da budemo kažnjeni zbog pojedinaca koji ne umeju da se ponašaju, ali gde ste, "gospodo" iz Butasporta, kada to rade navijači blizanaca? Jadni ste i bedni, sramota!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

Duplof wrote: Sun Feb 05, 2023 8:43 am Butasport odmah objavljuje kako su naši navijači vređali Borjanovu ženu i uništavali stolice. Naravno da je to za svaku osudu, i treba da budemo kažnjeni zbog pojedinaca koji ne umeju da se ponašaju, ali gde ste, "gospodo" iz Butasporta, kada to rade navijači blizanaca? Jadni ste i bedni, sramota!
Skoro svi bg novinari na nama ostre svoja tupa pera. Nista novo i iznenadjujuce, vec decenijama.
Oguglao sam na to, da mogu da se ne nerviram ( mnogo). Skoro, pa isto, kao i na stanje u Vosi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Мучи их то што сад морају и Војводину да спомињу, јер је нерешено :P :greenbutt: А таман су били спремили наслове за победу звезде.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nije mogao Lazetić da se zaustavi kada se dotakao sudija...
„Mene su već kažnjavali što pričam o tim stvarima. Ne znam šta treba, možda da spustim glavu u zemlju i da je sve OK? Mislim da je to pokvarilo ovu utakmicu. Bilo je puno situacija koje su bile, onako… Hajde da ih ja ne komentarišem previše, ima tih stručnjaka, ali to je bacilo senku nevezano za teške uslove i ostalo. Prvo poluvreme ravnopravno. Bez velikih šanse. Imali smo veći posed, ali teško da smo mogli da izkreiramo bilo šta. U drugom poluvremenu smo do gola bili dobri. Naravno, analiziraćemo zašto smo krenuli da izbijamo lopte, zašto smo odigrali slabije tih 20 minuta i zašto smo primili golove iz situacija u kojima je Novi Pazar opasan. Gledaćemo da popravimo te stvari, ali generalno, moji momci i ja imamo utisak da nismo imali baš ravnopravne uslove, kakvi bi trebalo da budu. Kakvi su se ovde penali svirali, recimo protiv Vojvodine i tako dalje… Svi pričaju o nekom trećem mestu, o Evropi… Ima 20 utakmica, puno je vremena. Ovo je prva, ništa epohalno, ali ako ide u ovom smeru, onda neće biti dobro za fudbal u celini. Sigurno je da neće biti dobro ni za nas, kao klub“, ocenio je Lazetić.
zukenp

Post by zukenp »

A kad se on zaustavljao ?Nema trenera koji više kuka na sve i svašta kad mu ne idu rezultati .Mislim da je gori čak i od Lalatovica .
Penal sa tribina se činio da je postojao ,ali onda pogledaš iz više uglova snimak i vidiš da ima elemenata da se poništi .Osim toga suđenje je bilo ujednačeno ,dosta je seckao igru .Pobedu nisam očekivao ,ali je dobrodošla svakako ,pogotovu jer je druga protiv možda i treće najkvalitetnije ekipe u ligi .Mada se to nije toliko dalo za videti u ta dva meča ..Svakako jeste treće najbolje organizovan klub u ligi ..
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Podelio sam jer nas je spomenuo i to kao jedan od glavnih konkurenata za treće mesto, onaj penal za Pazar protiv nas je tragikomedija.
zukenp

Post by zukenp »

Znam ja zašto si pomenuo ..Da ,nije postojao ,to sam bio negde ranije i pomenuo ovde negde .Ja ne BiH svirao čak ni protiv partizana ,bilo kontakta ali za mene to ne bi trebalo da bude dovoljno .Ali ne može da se govori da nama sudije namerno pomažu {njegova izjava cilja upravo na to }.Naći ću vam nekoliko situacija gde smo oštećeni ,pogotovu na strani .Pre bih rekao da imamo loše ,nestručne ,sudije ,nazovite to kako god ..
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nisam ja u nijednom negativnom kontekstu okarakterisao Pazar ovde. Podelio sam samo zbog nas. Sinoć sam se i obradovao kod vaša dva gola što zbog naših ličnih ambicija što zbog toga što ste zaslužili pobedu. A i trener vam je ljudina.

Prvi poraz na gostovanju su doživeli kod vas. Može on da se žali na šta hoće, dva puta ste potvrdili kvalitet protiv njih.

Lazetića ja lično ne gotivim, napravio je u prvom delu prvenstva jako dobar posao sa Tsc-om ali i on je pod velikim pritiskom jer je prošle sezone izgubio evropu upravo posle duela protiv nas. Lazetić mora da bude treći ili leti sa klupe to je jasno. Jedan kiks su mu prošle sezone oprostili. Dva neće.

Milojević, Lazetić i Kerkez su pod velikim pritiskom. Ovaj naš ima podršku uprave. Možda to čak i bude ključno da na kraju ispunimo ambicije. A Pazar očekujem do poslednjeg kola da se bori za izlazak u Evropu, sa kog mesta videćemo ali definitivno imate kvaliteta za to.
zukenp

Post by zukenp »

Možda si me pogrešno shvatio jer nisam stavljao smajlije :) . Nisam ni vršio debatu sa tobom ,već sa stavom Lazetića da nam sudije pomažu namerno ,a očigledno je bilo da na to misli :) . Da ne mislim da na ovom forumu mogu da očekujem fer atmosveru ,ne bih ni dolazio ,a odavno sam ovde ,još od odbojkaških mečeva prije 100 godina :) .Naravno ne pišem uvijek ,Al pratim šta se dešava .

Da kažem da ste mi ,naravno posle Pazara ,najdraži u ovoj zemlji ,neću( precutat ću) jer će neko pomisliti da to pričam jer sam ovde :) .Pamtim i pratim još iz vremena Bihorca koji je igrao za vas .Tad je bio i reprezentativac omladinski ,odličan je bio igrač ,sad je u stručnom štabu .Ne znam jel se neko seća ,Al ja se sećam .Alivodica neću ni da pominjem ,njega je već lako zapamtiti :) .
Turija

Post by Turija »

zukenp wrote: Mon Feb 06, 2023 12:20 pm Možda si me pogrešno shvatio jer nisam stavljao smajlije :) . Nisam ni vršio debatu sa tobom ,već sa stavom Lazetića da nam sudije pomažu namerno ,a očigledno je bilo da na to misli :) . Da ne mislim da na ovom forumu mogu da očekujem fer atmosveru ,ne bih ni dolazio ,a odavno sam ovde ,još od odbojkaških mečeva prije 100 godina :) .Naravno ne pišem uvijek ,Al pratim šta se dešava .

Da kažem da ste mi ,naravno posle Pazara ,najdraži u ovoj zemlji ,neću( precutat ću) jer će neko pomisliti da to pričam jer sam ovde :) .Pamtim i pratim još iz vremena Bihorca koji je igrao za vas .Tad je bio i reprezentativac omladinski ,odličan je bio igrač ,sad je u stručnom štabu .Ne znam jel se neko seća ,Al ja se sećam .Alivodica neću ni da pominjem ,njega je već lako zapamtiti :) .
Naravno da se secamo Bihorca.
Mi, stariji, se secamo i sjajnog centarhalfa Seada Halilagica, po odlicnim igrama u Vosi i postenom odnosu.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Sećamo se i da je Bihorac vozio Audi TT sa Vošinom zastavicom na retrovizoru. :)
POŠTO OBRAZ ???!!!
1892

Post by 1892 »

Milan wrote: Mon Feb 06, 2023 2:22 pm Sećamo se i da je Bihorac vozio Audi TT sa Vošinom zastavicom na retrovizoru. :)
Hahaha upravo to. Bio je dobar tandem sa Bokom Krasićem al više u ovim kasnijim večernjim terminima. :mrgreen:
Come on you Reds!
zukenp

Post by zukenp »

Noćni život ..najveći neprijatelj svakog sportiste ,a i šire :)
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Mon Feb 06, 2023 1:21 pm
zukenp wrote: Mon Feb 06, 2023 12:20 pm Možda si me pogrešno shvatio jer nisam stavljao smajlije :) . Nisam ni vršio debatu sa tobom ,već sa stavom Lazetića da nam sudije pomažu namerno ,a očigledno je bilo da na to misli :) . Da ne mislim da na ovom forumu mogu da očekujem fer atmosveru ,ne bih ni dolazio ,a odavno sam ovde ,još od odbojkaških mečeva prije 100 godina :) .Naravno ne pišem uvijek ,Al pratim šta se dešava .

Naravno da se secamo Bihorca.
Mi, stariji, se secamo i sjajnog centarhalfa Seada Halilagica, po odlicnim igrama u Vosi i postenom odnosu.
:cheers:
Kakva pojava,kakav stav na terenu,a u dusi pesnik... covek emocija :cheers:
Image
Turija

Post by Turija »

Kvalitetan tekst i intervju L. Bakmaza sa G. Saulom :lala:

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 06-02-2023
Post Reply