Delovalo je kao udarac. Nije se drzao za lozu, vec sa strane - kuk/guzica

Da, da šutnuo kao da ima drvenu nogu.Deep Purple wrote: ↑Sun Feb 12, 2023 3:21 pmKako nemamo? Imamo od tvog imenjaka, samo da radi ono što zna a ono što zna je pokazao kod prvog gola. Utrčao, isekao, gurnuo loptu i gol
Momak se uvek trudi maksimalno, do iznemoglosti.slanobarac wrote: ↑Sun Feb 12, 2023 3:37 pmDa, da šutnuo kao da ima drvenu nogu.Deep Purple wrote: ↑Sun Feb 12, 2023 3:21 pmKako nemamo? Imamo od tvog imenjaka, samo da radi ono što zna a ono što zna je pokazao kod prvog gola. Utrčao, isekao, gurnuo loptu i gol![]()
Apsolutno,cak je ni Simic nije sutnuo fudbalski vec nekontrolisano. Ovo je gol Topica i Lazarevica,al ajd... nebitno. Mi smo poznati po tome da nam jedna dobra izjava u novinama dize ljubav ka autoru te izjave i jedan gol igraca dize njegove kvaliteta u visine,a sto bi i ovaj put bilo drugacije.Malbasa gol i asistencija i verovatno najbolji napadac lige.Realno ko da mu konkurise?Pesic? Rikardo? Bojovic je otisao....slanobarac wrote: ↑Sun Feb 12, 2023 4:39 pm Lazarević je promašio loptu, Malbašić takođe(išla mu je iza leđa, opravdano) a Simić je utrčao i ostao sam kao duh( nigde odbrane). Jedino je začetak akcije bio odličan i dobro utrčavanje Lazarevića.
Svi su oni bili tamo gde treba, da bi se dao gol iz te akcije. E sad, sto sve nije bilo savrseno, meni ne menja stvar. Da je sve perfekt, igrali bi u timovima petice ( a i tamo se dese slicne akcije). Nista i niko nije savrsen.Voja wrote: ↑Sun Feb 12, 2023 7:05 pmApsolutno,cak je ni Simic nije sutnuo fudbalski vec nekontrolisano. Ovo je gol Topica i Lazarevica,al ajd... nebitno. Mi smo poznati po tome da nam jedna dobra izjava u novinama dize ljubav ka autoru te izjave i jedan gol igraca dize njegove kvaliteta u visine,a sto bi i ovaj put bilo drugacije.Malbasa gol i asistencija i verovatno najbolji napadac lige.Realno ko da mu konkurise?Pesic? Rikardo? Bojovic je otisao....slanobarac wrote: ↑Sun Feb 12, 2023 4:39 pm Lazarević je promašio loptu, Malbašić takođe(išla mu je iza leđa, opravdano) a Simić je utrčao i ostao sam kao duh( nigde odbrane). Jedino je začetak akcije bio odličan i dobro utrčavanje Lazarevića.
E vidis,bas suprotno... ne slavim taj jedan pas,vec velicam tu solidnu partiju u defanzivi.Uz dobru igru i kretanje Topica u polju do izrazaja su dosli i Vitas i Traore,jer je sredina ovaj put bila solidno zakrpljena i oni su odmah bili opusteniji,komotniji,a znamo koliko to znaci za ucinak igraca. A koju ja to trojku kudim? Mislim cisto da znam na koga mislis? Malbasic,Simic,Cumic? Na njih mislis? Simicu sam dao 2 poena,dovoljan argument? Cumic moze,zna i ume bolje... i zato ne mogu biti zadovoljan njegovom igrom,ne samo zbog prikazanog na terenu,vec je i prethodni mec bio jedan od nevidljivijih... A sto se Malbasica tice,lika nema nigde 6 meseci i jedno poluvreme protiv Kolubare i onda (za 20 minuta) asistira (iako to za mene nije nikakva asistencija) i da gol i odjednom to je to,on je najbolji. Pa ajd ako i jeste bio najbolji,gde je bio prvo poluvreme? Ok reci ces i Topic je bio los,ali Topicev posao je vise da stiti gol,i mi ga ne primismo. Da li si nekad obracao paznju koliko SMS da pasova u bunar,ili najblizem igracu? Da li si nekad obratio paznju na to koliko Lazio primi golova posle presecene lopte koju je poslao SMS? Za mene je na toj poziciji najbitnije da se igrac krece,da preseca i otima lopte,i da pokusava povremeno te pasove ka napred.E sad da l ce na mecu proci tri,jedan ili nijedan,vazno je da se pokusava.Sto Karasi kaze,ne mozes dati gol ako ne sutas na golTurija wrote: ↑Sun Feb 12, 2023 7:35 pm Sad pitanje za Voju i Slanobarca:
Koliko je bilo dobrih pasova od strane Topica, a koliko u bunar i ,,uz tarabu" (u sirinu ili najblizem igracu ili vracanje lopte stoperima)?
Sad slavite taj jedan, ne umanjujuci Topicevu solidnu partiju u defanzivi ( a, kudite navedenu trojku, koja je otvorila put ka pobedi). Nista taj Topicev pas ne bi znacio da nije pao gol iz te akcije.
Auuu brateeee.... ti si onda ovde definitivno ubacen element.Nije tebi do Vose.Ko zna za koga ti navijas kad i ne citas sta se pise na forumu.Vec godinu (ovde na forumu) se pise o isteku Simicevog ugovora,a ti to tek danas saznaoslanobarac wrote: ↑Sun Feb 12, 2023 7:56 pm Ima još jedna zanimljivost a to je (saznao sam danas) da mu ugovor ističe u junu.