23. kolo: Vojvodina-Hajduk (Kula) 4:1

lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Post by lesa »

ako se ne varam Aleksic je dao gol na asistenciju Buaca (Vukajlovic je vec odavno bio zamenjen)
...ti si nasa prva ljubav...
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Bravo Voso!
Fino odradjen Hajduk.Jos jednom su se pokazala Vosina "deca" i nadam se da ce i u buducnosti dobijati jos vise sanse i slobode.
Neko je napisao da je Aleksic trebao da igra prvu postavu, mislim da nije jer je u jako kratkom periodu igrao cak 3 utakmice za reprezentaciju (gde je dao 5 golova!),ali mi se cini da je spiker na stadionu zaboravio da javno pohvali njega i Mitosevica :roll: Ili ja mozda nisam cuo sa severa.

Pisao sam tu da bi voleo da Buac igra u spicu,i mislim da ga treba istrpeti jos koju utakmicu.Moze on jos vise,a nadam se da cete videti.Tadic konacno pravi,dosta dobro odigrao. Kod oba gola odlicno snalazenje!

Pantelic Bata Tata sa loptom.Stvarno kapa do poda,do poda!

Odbarana odlicna,Djura se vratio,prolaza N E M A!Ostali isto dobri...

Jedino mi se nije svidela igra Babalja i Djurovskog.Ocajna postavka zivog zida ovako je to izgledalo na snimku /, a sa te pozicije mogu da sutiraju i levak i desnjak.I po meni ocajna parada,ali ne mari...
Djurovski puno hteo,nista uradio nije.Cini mi se kao da je prepun samopouzdanja onda kada ne treba (kad treba da odlozi loptu na sredini),a nimalo kada treba (pas u prostor,sut...)

On sto me razocarava je izuzetno slaba kondiciona sprema SVIH igraca na terenu generalno (S tim sto ovi iz Hajduka su stvarno slabi...bar po meni).

Nadam se da smo krenuli da dizemo formu pred meni najvaznije meceve ove sezone sa blizancima!IGRAJ VOSO!
FKV-1914

Post by FKV-1914 »

lesa wrote:ako se ne varam Aleksic je dao gol na asistenciju Buaca (Vukajlovic je vec odavno bio zamenjen)
Mislim da je asistirao Vukajlovic,jer je on izasao tek na kraju,pa je umesto njega usao Kiza.Svi su bili dobri sem Djurovskog,Babalja i na kraju Vukajlovica.Babalj je kriminalan,prvo primi gol sa 30 metara,a juce dobije gol sa 25 metara,a sto je jos gore ni ne baci se.I posle Kahrimana opet Kahriman-DOKLE?Jako mi je sumnjiv njegov povratak u Vosu i kako vreme prolazi sve mi se cini da su za to veoma zasluzni neponovljivi Brka i Magistar!Djurovskog nije nista htelo,a igra vec koju utakmicu,opet preko veze.Vukajlovic ima snage za maximalno 60 minuta,stvarno ne vidim razlog zasto da on pocinje,jer onda uvek moras da trosis jednu izmenu na njega.Sa ostalima sam veoma zadovoljan,Panta je opravdao moje poverenje u njega kao znalca,Stosic za ne prepoznati,mislim da kapitenska traka utice dobro na njegovu borbenost i pozrtvovanost.Prijatno me je iznenadio i Tadic,od koga nikad nista ni ne ocekujem,pa kad nesto uradi ja sam prezadovoljan.Pravo je pitanje zasto su danas falili Grozdanovski i Popovic?Kartoni,povrede ili...
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Povrede u oba slucaja...
Ova utakmica me podosta podsetila na utakmicu Vojvodina-Banat(4:2) koja je igrana prosle sezone ako se neko seca.Posle vodstva gostiju slutio sam tragediju,medjutim dogodio se potpuno suprotno :D
Babalj na klupu pod hitno!Greske se ponavljaju,Brkic na gol!Djurovskog mislim da treba istrpeti,nesto slicno kao i Tadica,jer mislim da ce proraditi kad-tad.Zelja za golom je svakako prisutna!Buac korisniji u napadu nego po desnoj strani.Bice mnogo kombinacija kad se vrate Pop,Grozdanoski i Pavicevic imacemo i jaku klupu(ne kazem da ce oni biti na klupi).
Napred Voso!
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Bio sam veliki pesimista, tako da su me momci jako obradovali.Utakmicu sam pratio kroz par uključenja radio bg-a, prekidanu emisijama iz kulture. Na moje zaprepašćenje, golove sam video na drugom dnevniku rts-a, i imam dva pitanja. Neki će reći da cepidlačim, ali... Kod primljenog gola mi se činilo da se Babalj uplašio da ne udari u stativu, pa ga je to sputalo da bolje odreaguje. I druga stvar oko koje bih želeo da čujem vaše mišljenje je naš treći pogodak. Ne znam da li je to bio prvenac Aleksića, ali je svakako bio trenutak u kojem smo rešili utakmicu. Zasmetalo mi je to što se osim strelca, ni jedan igrač koji je bio u kadru nije radovao golu. Makar da su podigli ruke ...
Neko je pitao za Makedonca. Povredio se na Čuki i zbog toga nije igrao, a za Popa ne znam. Šteta za glupavo izgubljene bodove u ovih pet kola, mogli smo komotno da se borimo za titulu.
Svaka čast za momke, i samo neka tako nastave!
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Ne treba odmah leteti i slaviti toliko zbog 4:1 protiv ocajnog hajduka. Da nismo dali 2 gola 3 minuta pred kraj da li bi postojala ovakva, da ne kazem euforija, da je ostalo 2:1. Ono sto raduje je da se mali Tadic polako vraca u proslogodisnju formu, da je Aleksic posle odlicne igre za kadete postigao jos jedan gol i to prvenac u Vosinom dresu :D 8) , Panta pokazuje da se na njega mora od sada ozbiljno racunati, Djuric Bogu hvala sto se vratio, Buac sasvim solidno odigrao jedan od najborbenijih, za njega nema izgubljene lopte, Trivunovic 8) . Sledeci je Krusevac kome gori pod nogama, sa odlicnom publikom i sa solidnim timom, ali sa povratkom Popa i Pavicevica i uz nesto iskusniju postavu plus Aleksic mozemo i tamo do 3 boda.

SAMO NAPRED VOJVODINA :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Polako ali sigurno se kristališe najboljih 11. Kada odbrana konačno bude kompletna, a nadam se da će to biti već na sledećoj utakmici, sa Kizitom, Đurićem, Stošićem i Pavićevićem imaćemo zadnju liniju za respekt. U sredini je jasno da centralni tandem treba da čine Trivunović i Popović. Nikako ovog proleća da zaigraju njih dvojica zajedno od početka. Valjda je Brziću posle jučerašnje utakmice jasno da nam Đurovski jednostavno ne treba. Samo usporava igru, previše davi loptu, možda i ima dobar pas ali džaba kad mu je tajming očajan i loše procenjuje situacije, ne igra odbranu. Njegov "zemljak" iz Bežanije Vukajlović juče i nije bio tako loš, ali u narednim utakmicama pored Trivunovića i Popovića za njega nema mesta. Meni još nije jasno koja je njegova pozicija na terenu, ali eto izgleda da kada za nekoga treba praviti mesta, onda ga uvek ima, pa makar i branio. Tadić u poređenju sa jesenjim partijama mnogo bolji, ali i dalje mora da popravi eksplozivnost i da ubrza igru sa loptom. Uporedite njega i Pantu. Panta sa 35 godina trči više, brži je, življi, okretniji, zaista svaka čast! Nešto razmišljam da bi bio zanimljiv ofanzivni kvartet Panta-Tadić-Aleksić-Buač. Buača sada treba ostaviti u napadu, ima da bude sve bolji i bolji. Babalj zaista jeste mogao bolje da reaguje, kao i protiv Čukaričkog, ali ja sam se pomirio sa činjenicom da Brkić ne može pa ne može da brani. Šta da se radi, ipak je to "viša sila".
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Pop nije bio povredjen ko sto su rekli,vec je odbio da igra levog beka pa ga je Brzic udaljio iz tima,ali je izgleda brzo legla stvar.Nije smeo to da uradi.On je Kapiten.Pozdrav
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

ako je to tacno,pop nije smeo to da uradi,nikako!Ipak mora da postuje trenerov autoritet,mada i Brzic sad brlja,sta ga stalno stavlja na beka kad je tamo beskoristan,20x je korisniji na sredini,to se videlo protiv borca i cuke!
STOP MAFIJI!!!
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

PRIJATELJ wrote:Pop nije bio povredjen ko sto su rekli,vec je odbio da igra levog beka pa ga je Brzic udaljio iz tima,ali je izgleda brzo legla stvar.Nije smeo to da uradi.On je Kapiten.Pozdrav
Brzic bolje da prestane da se igra jako velikog trenera.Svaka cast Popu,ipak je on kapiten,a ne neki igrac koji se gura bilo gde,samo da bi igrao!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

van der iV a.k.a Totti wrote:
PRIJATELJ wrote:Pop nije bio povredjen ko sto su rekli,vec je odbio da igra levog beka pa ga je Brzic udaljio iz tima,ali je izgleda brzo legla stvar.Nije smeo to da uradi.On je Kapiten.Pozdrav
Brzic bolje da prestane da se igra jako velikog trenera.Svaka cast Popu,ipak je on kapiten,a ne neki igrac koji se gura bilo gde,samo da bi igrao!!!
Slazem se! Brzic da ima neki autoritet nie bi mu igrao Ljubisa Vukelja!!
upss!
Posts: 32
Joined: Mon Jun 20, 2005 10:55 am
Location: u magnovenju

Post by upss! »

PRIJATELJI wrote:Pop nije bio povredjen ko sto su rekli,vec je odbio da igra levog beka pa ga je Brzic udaljio iz tima,ali je izgleda brzo legla stvar.Nije smeo to da uradi.On je Kapiten.Pozdrav
upss!
Locked