Voja wrote: ↑Mon Feb 13, 2023 2:45 pm
Turija wrote: ↑Mon Feb 13, 2023 1:23 pm
Voja wrote: ↑Mon Feb 13, 2023 1:17 pm
Gol i asistencija,Kabic gol na Marakani... takve stvari NN za karijere uradio nije tako da zaista,treba da ostane na klupi,ko ga j**e
p.s.gledam onu sliku golovi i asistencije i mislim u sebi: Sta zna SOFA (na forumu je struka)?
Nista nisam razumeo ili sam razumeo pogresno?
Pa zbog dva gola i jedne nazovi asistencije dobismo dva bisera o kojima svet pise... a igra za tih 180 pomenutog dvojca ocaj. I evo jos jedno pitanje,da zanemarimo asistenciju Simicu,dal je asistencija Kabicu na Marakani bila namerna,i fudbalska?
Ja sam barem onaj koji ne misli da NN nikad nije uradio tako nesto i smatram, kad se sredi u glavi, da moze doprineti timu i rezultatima.
Sto se tice Malbasicevih asistencija, cak i ako ne priznajes ovu petom protiv Kolubare, mislim da je on centrirao i Vitasu za penal.
Nisam u to siguran ( mrzi me da sad proveravam i trazim link), ali mislim da jeste. I ja to onda smatram asistencijom, iako se direktno ne vodi tako.
Sto se tice, asistencije za Kabicev gol, mozes sumnjati, ali ne mozes biti siguran da nije namerna, jer je poznato da Kabic ulazi u sredinu sa krila i kad ima loptu i kad je nema. Zna to i Malbasic, a mozda se i uigravala, iako tebi lici da je dodavanje napamet.
Ne znam. Jedino da pitamo Malbasica