25. kolo: Vojvodina-Partizan 1:1

Kako cemo proci

Pobeda
17
74%
nereseno
4
17%
poraz
2
9%
 
Total votes: 23

vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Anonimus wrote:Budite sigurni da ce sever biti glasniji od istoka,a na vama je da se potrudite na zapadu kada bude dovikivanje! IZ SVEG GLASA! Verujemo u vas! 8)
MI SMO JEDNO TO JE NASA SNAGA!!!!
limanfkv
Posts: 2861
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Interesantno je da će to biti sudar učitelja i učenika, jer je Ivica Brzić, sadašnji strateg Vojvodine, svojevremeno trenirao Jokanovića u Vojvodini. "Voleo bih da Brzić mene nadmudri, a da Partizan odnese tri boda. Treneri mogu da utiču na rezultat, ali samo malo, sve je na igračima", kaže Jokanović.
:shock: Ja sam eto sokiran!Ovo je trener ??? Daj Brzicu ocitaj mu koju lekciju sutra cisto da sto pre da ostavku,nije ovo za njega :wink: Nek se vidi ko je ucitelj!

IGRAJ VOSO!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

limanfkv wrote:
Interesantno je da će to biti sudar učitelja i učenika, jer je Ivica Brzić, sadašnji strateg Vojvodine, svojevremeno trenirao Jokanovića u Vojvodini. "Voleo bih da Brzić mene nadmudri, a da Partizan odnese tri boda. Treneri mogu da utiču na rezultat, ali samo malo, sve je na igračima", kaže Jokanović.
:shock: Ja sam eto sokiran!Ovo je trener ??? Daj Brzicu ocitaj mu koju lekciju sutra cisto da sto pre da ostavku,nije ovo za njega :wink: Nek se vidi ko je ucitelj!

IGRAJ VOSO!
On i nije trener vec samo jedan od bivsih(dobrih)igraca koji bi to zeleli da postanu!!Donekle je u pravu kad kaze da vecina stvari zavisi od igraca ali se ja nadam da ce Brzic u ovoj utakmici pokazati da je to iskustvo koje ima neprocenjivo i upravo ta razlika koja ce nas sutra dovesti do pobede!
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Od utakmice naravno ocekujem pobedu i nista drugo, jer imamo snage da "iznenadimo" partizan i dotucemo ga sa 2, 3 gola razlike. Ocekujem isto tako Popa i Veseljka zajedno u prvih 11 sa njima smo bezbrizni na sredini, Aleksica kako se igra sa odbranom partizana, Stosica od koga ocekujem da posle duze vremena u Novom Sadu odigra sigurno protiv groblja i Buaca koji postize gol iz igre(a moze i sa penala 8) ).
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Postoji mogucnost da Aleksic ne igra jer je morao da vadi zub... :?
STOP MAFIJI!!!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8922
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Anonimus wrote:Postoji mogucnost da Aleksic ne igra jer je morao da vadi zub... :?
Pa nece valjda da grize loptu vec da je sutira...
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Partizan ima dosta pobeda u nizu i red bi bio da to prekine u NS. Em smo neugodan protivnik a i nas mora jednom da krene.
Sad je trenutak za pobedu!
" Dečko je pun zmajova! "
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Ponosan sam sto mi je Vojvodina u srcu,ponosan sam sto mi je celoj familiji crveno bela boja u srcu,ponosan sam sto sam iz naseg Novog Sada i sto sam ovde medju vama koji ste moji!Svi koji ste danas bili na utakmici ce te me razumeti....a sto se tice same utakmice ima vremena!
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Ja sam zadovoljan. Mislim da penala nije bilo, ali to ce vec pokazati snimak. Brzic je po meni pravio lose izmene. Bilo je evidentno da su Tadic i Buac ostali bez snage, a on vadi Pantu i Veseljka.
Momci su se sjajno borili i ostavili su srce na terenu. Mada, slabo smo ih stisli kada smo imali igraca vise. Cak mi se cini da su oni vise napadali u tom periodu. Kao sto rekoh zadovoljan sam i borbenoscu i rezultatom. Sad bi mogli da deknemo cigane i puna kapa...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Turija wrote:
Da je sedeo bilo ko drugi na klupi, pobedili bi partizane, nikad lakše, nego danas.Sa 2 igrača više na terenu mi preskačemo sredinu terena (a nije ušao Sepuja u napad, već nam svi igrači ispod 180 i još ne znaju dočekati loptu na glavu), izvodi se Trivunović (a ne Vukajlović koji sanja nedosanjani san i ne igra ništa, Tadića koji se probudio tek posle 80 og minuta, ali opet nije znao šta će sa loptom i duelima).Jedina normalna izmena bio je ulazak Grozdanoskog, ali je morao izaći Vukajlović ili Tadić, a ne Trivunović.
Babalja obavezno na klupu, jer je Geda broj 2 ( onakav ,,penal" :roll: ).
Radović totalni promašaj.Spor, sirov, bez skoka i pameti dozvoljava sebi crveni karton kod 2 naša igrača viška.
Aleksić neprimetan i nepokretan.Sreća što je Kiza bio iza njega, pa nije mogla, po toj strani, da nam preti opasnost.Isto kao i u prvom poluvremenu kada su je ,,držali" (tj nisu nikako Tadić i Vukajlović).
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Brzic stvarno nije normalan.Ceo mec su mu igrali kilavi i ocajni Tadic i Vukajlovic,a odlicnog Pantu je zamenio u poluvremenu,a kasnije i solidnog Veseljka.Na klupu zove mlade,kada zna da oni nece igrati,a protiv slabijih ekipa kada mogu da udju,oni su na tribinama.Babalj??Muka mi je od njega,svaku utakmicu je napravio bar 1 kiks.I sad je napravio uzasno glup penal,ovaj em je bio u mrtvom uglu,em pada cesce od epilepticara i sto je najgore onaj lopov u zutom mu sve svira.Stvarno ne znam sto ste svi tako odusevljeni tim Aleksicem,momak jeste mlad i talentovan,ali nije to ni blizu nekog vanserijskog talenta.Ima momaka koji su njegovo godiste i koji nose igru u velikim klubovima(Krkic,Dos Santos,Pato,Balotelli,Wallcot itd.),a on se jos uvek bori sa prijemom i vodjenjem lopte.Daleko je on jos od ozbiljnog igraca,ali mi je svakako draze da igra on,nego Vukajlovic,Tadic,Djurovski ili vukelja.Sve u svemu dobro smo prosli ko je igrao.Jedno vreme se cinilo da penaltizan ima igraca vise,a ne mi,a onda smo posednjih 10 minuta mi stisli i dali taj gol.Sve u svemu,sreca nas pa je penaltizan ocajan i stvarno bi bilo sramota da smo izgubili od ovakve provincijske ekipe.
BRZICU ODLAZI!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Babalj me je razocarao.Ranije sam verovao u njega ali konstantne greske su mi promenile misljenje o njemu.Vreme je da se preseli na klupu
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Cini mi se da ste ipak malo prekriticni kako prema Brzicu a tako i prema pojedinim igracima!Slazem se da je posle prvog iskljucenja na teren morao drugi spic tj.Sepuja,slazem se i da je pre trebao da zameni Vukajlovica nego Veseljka ali ljudi malo ste ga preterali!
Juce je bilo vise dobrih nego losih stvari,ja iskreno jedino rezultatom nisam zadovoljna dok sve ostalo moze da dobije prelaznu ocenu!
Napali ste Babalja,decko nista posebno ali kod penala jednostavno nije kriv,ono drvo od nazovi igraca Radovic je morao da skloni loptu jos dok je bila dvadeset metara od Babalja!
Postali smo preko noci previse razmazeni i samo vidimo one negativne strane a niko nevidi da mi jos od one generacije Saule,Samardzica....vise necvikamo i nebojimo se "nasih najvecih klubova"napadamo ih,od starta im dajemo do znanja gde su dosli i da kada i bod uzmu moraju da budu zadovoljni kao oni juce!Iznenadjen je bambi sa nasom agresivnoscu na pocetku utakmice jer su toliko godina bili naviknuti da im se prepusti teren,da posed lopte bude 70-30 posto u njihovu korist,da se miluju i da ih respektujemo kao da su Real, e nema toga vise drugovi Partizani ,igra se na noz pa ko pobedi!
Sto se tice pojedinacno igraca i tu se preteruje,Tadic uopste nije bio toliko los,decko se maksimalno trudio,u prvom poluvremenu sasvim korektan,u drugom izgubio snagu(nije zamenjen jer Panta koliko sam video nije mogao vise,a zaboravljate da smo jednu prinudu izmenu napravili jos na pocetku utakmice)!
Vukajlovic ista prica,pretcao je kilometre,po meni bio dobar,a to koji je njegov decacki san me uopste neinteresuje dok daje maksimum,uostalom mnogo mi imamo igraca sa slicnim snovima!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Misljenja sam da Babalj nije kriv za gol.U onakvoj situaciji,kada se vidi da moze nastati nesporazum,Radovic je morao da izbije loptu u aut!Doduse,i Babalj je trebao odlucnije na loptu,ali nije on primarno kriv.Takodje,izvukao je loptu veoma lepo posle slobodnjaka partizana u uvodnim minutima meca.
Ipak,misljenja sam da je red na Brkica 8)
Napred Voso!
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Složio bih se sa komentarom vladans i jedan sam od onih koji smatraju da bi Brkić trebalo da dobije priliku da stane na gol. Ne jurimo nikakvu poziciju, ne strahujemo od ekipa ispod nas tako da je to pravo vreme da se pruži prilika jednoj mladosti radi sticanja vrlo bitnog iskustva.
Locked