Ne krešite krila Bataku.

Naravno da je mogao, jer je Cumic gurnut u skoku i tu nema ,,nedovoljnog intenziteta" za penal, kako kaze onaj komentator arene. Tu samo malo te odgurne, gubis ravnotezu i padas, jer nemas oslonca i lopta te prolazi. Inace bi je zahvatio, da nisi odgurnut.Uvek sa tobom wrote: ↑Sat Mar 11, 2023 8:50 pm Сад кад сам погледао снимак више ми делује да је могао да се свира пенал над Чумићем при оном скоку у првом, него што ми је уживо то деловало!?
Da igram za Čuku, što da ne. Ko još nije dao od bivših, mogu i jaVoja wrote: ↑Sat Mar 11, 2023 8:24 pmZnaci i ti bi ga zabio Vosi?Red Marquis wrote: ↑Sat Mar 11, 2023 8:17 pmNe slažem se. Koliko god ne voleo tog cigana, zaista jebeš bilo kog fudbalera koji ne želi da na nekom meču ne postigne gol. Da poštuje Vojvodinu, ne bi igrao za zvezdu a ne da se skriva od lopte, ili da eskivira meč, to nijedan profesionalni fudbaler ne bi smeo ni da pomisli, bilo gde da da igra.Voja wrote: ↑Sat Mar 11, 2023 8:13 pm
Pre bih rekao da je (kao sto bi i svako normalan) tako postupio iz nekog straha.Druze da bilo ko od njih postuje Vojvodinu kao klub,trazio bi da ne igra mec,ili ako vec mora sigurno ne bi trcao da ga cusne u mrezu.To ljubljenje grba posle gola ili fazon necu se radovati jer postujem nekog je samo licemernost i tu mislim na sve igrace,ne na PankovaPa rekli smo na dva nacina jednu te istu stvar. Ne postuje on Vosu!!!
Jbg Vojo jeste. Ja od fudbala jos jedino gledam Vosu, otpratim svetsko prvenstvo svake cetvrte godine i nekad ovde kad naletim da klinci mojih prijatelja i poznanika igraju svoje amaterske lige odem i pogledam i vise se nauzivam na takvim utakmicama nego da mi svaki dan Premijersip i ostali Bundesi dolaze pod prozor. Odavno me je profesionalni fudbal razocarao, da Vosa ne postoji prestao bih potpuno da pratim fudbal.
Upravo tako.Radoye wrote: ↑Sat Mar 11, 2023 9:57 pmJbg Vojo jeste. Ja od fudbala jos jedino gledam Vosu, otpratim svetsko prvenstvo svake cetvrte godine i nekad ovde kad naletim da klinci mojih prijatelja i poznanika igraju svoje amaterske lige odem i pogledam i vise se nauzivam na takvim utakmicama nego da mi svaki dan Premijersip i ostali Bundesi dolaze pod prozor. Odavno me je profesionalni fudbal razocarao, da Vosa ne postoji prestao bih potpuno da pratim fudbal.
+1Radoye wrote: ↑Sat Mar 11, 2023 9:57 pmJbg Vojo jeste. Ja od fudbala jos jedino gledam Vosu, otpratim svetsko prvenstvo svake cetvrte godine i nekad ovde kad naletim da klinci mojih prijatelja i poznanika igraju svoje amaterske lige odem i pogledam i vise se nauzivam na takvim utakmicama nego da mi svaki dan Premijersip i ostali Bundesi dolaze pod prozor. Odavno me je profesionalni fudbal razocarao, da Vosa ne postoji prestao bih potpuno da pratim fudbal.
N13 wrote: ↑Sat Mar 11, 2023 7:52 pm Mi igramo protiv ekipe iz nase lige koja nije blizanac na nasem stadionu. U prvom poluvremenu ih pregazimo, odlican presing i pokazemo da smo bolji, raspolozeniji i da smo u stanju da ih unistimo.
U drugom poluvremenu se povucemo. Znaci 45 minuta je pokusao da brani rezultat 2:0. Ajde cak i to povlacenje nije bilo toliko strasno (iako ne mogu da prihvatim to). Ali onda na 2:1 ide totalna defanziva. Znaci 30 minuta je pokusao da brani jedan gol prednosti, na svom stadionu? Pa to ne bi uspeo ni protiv treceligaske ekipe. I naravno primamo gol, Cukaricki se napali, vide sansu da osvoje sva 3 boda. Srecom u savrsenom trenutku smo dali taj treci, pa ta njihova napaljenost nije priozvela nista. I onda opet Batak na delu, ide mega defanziva, kao da branimo gol prednosti poslednjih 5 minuta u finalu LS protiv Bajerna. 3 stopera, 2 beka, 2 zadnja vezna. I svaku osvojenu loptu ispucavamo napred sto dalje od gola.