26. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 5:1

Владика
Administrator

Post by Владика »

Da nije tuzno bilo bi smesno! Pet komada da dobijemo od zvezde? Prosle sezone tamo smo slavili sa 3-0!!!! Kako to da smo mi toliko oslabili(ne pricam o rukovodstvo vec samo o timu i igrcima) a da su oni toliko ojacali? Blizi se Veliki Petak, da li su nase Jude vec uzele svoje srebranjake?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

podbara wrote:Blizi se Veliki Petak, da li su nase Jude vec uzele svoje srebranjake?
:!: :!: :!:
mihailov

Post by mihailov »

Anonimus wrote:
mihailov wrote:Evo,sad se vratih sa Marakane,oni koji se i vracaju vozom tek sad su krenuli iz Bg-a.Kad se odmorim opsirnije...
Igra katastrofalna,najgore izdanje u poslednje 2 godine...Brkic ocajan,totalno nesiguran,Tadic da ne govorim,Kiza nepokretan...Buac neprimetan u napadu,Grozdanoski strelac glavom.Ni on nije pruzio Bog zna sta partiju,al eto najbolji je bio.
Naopako,a da nismo prodali utakmicu mozda???Nisam hteo da govorim o tome pre utakmice ali sam bio siguran da cemo izduvati.Samo se bojim da Brka nije slucajno danas stavljen na gol. :oops: Duo nasih vrlih direktora samo ceka povoljan trenutak da mu unisti karijeru...Sramota! :!:
Pa naravno da smo prodali utakmicu,nisam nigde napiso da nismo...i u Krusevcu je prodata utakmica...i ko zna gde jos a da mi ne znamo.I sta sad,ne treba nista da se pise?
Napred Voso!
Anonimus

Post by Anonimus »

Nisam nigde rekao da ne treba da se pise...Tebi hvala na izvestaju,cisto da se razumemo moj post se nije odnosio na tvoj,citirao sam ga mahinalno jer je bio poslednji u tom trenutku.
STOP MAFIJI!!!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Evo i mog izvestaja...

Utakmica bila i prosla,ne boli me poraz ni da je bio i dvocifren,ne bi me radovala pobeda ni da smo mi njih dobili sa 5 razlike,ni da smo odigrali najlepsu utakmicu,nista me juce ne bi oraspolozilo!!!

Juce se nas 150 prisutnih navijaca na stadionu zvezde skupilo da jos jednom oda pocast najvecem medju nama, nije bilo nikom tesko da po velikoj provali oblaka krene iz NS,da prepesaci do stadiona,maltretiranje na ulasku na stadion,sedenje na suncu,zedj,glad,a sve zarad naseg brata.O utakmici niko nije razmisljao,o igracima,o Vojvodini,sve misli su bile usmerene ka liku koji je stajao na zastavi u prvom redu,i svima se po glavi vrzmalo pitanje-ZASTO?!

Srce mi je bilo puno kad sam video na tribini Kokanidju,Camela,Milana,Freaksa,Frienda,mihailova,budababu,Novona,Red Firma i jos mnoge sa ovoga ili drugih foruma jer sam jos jednom shvatio da smo svi jedna velika porodica,da smo mi jedno i da je u tome nasa snaga!!!
mihailov

Post by mihailov »

Anonimus wrote:Nisam nigde rekao da ne treba da se pise...Tebi hvala na izvestaju,cisto da se razumemo moj post se nije odnosio na tvoj,citirao sam ga mahinalno jer je bio poslednji u tom trenutku.
Ok,pogresno sam te razumeo...
I da,podseti me Stara Garda na jedan zanimljiv momenat.Pre ulaska na marakanu(dzamiju :lol: ),morali smo da se izujemo :shock: Mada,nije ni njima bilo lako kad su lale pocele da se izuvaju,put do Bg je ipak bio naporan... :lol: A u povratku,komentari policajaca dok smo prolazili Beogradom...ja u zivotu nisam sretao takve pandure.To su bile same zajebancije :lol:
Napred Voso!
Novon

Post by Novon »

Stara Garda wrote:Evo i mog izvestaja...

Utakmica bila i prosla,ne boli me poraz ni da je bio i dvocifren,ne bi me radovala pobeda ni da smo mi njih dobili sa 5 razlike,ni da smo odigrali najlepsu utakmicu,nista me juce ne bi oraspolozilo!!!

Juce se nas 150 prisutnih navijaca na stadionu zvezde skupilo da jos jednom oda pocast najvecem medju nama, nije bilo nikom tesko da po velikoj provali oblaka krene iz NS,da prepesaci do stadiona,maltretiranje na ulasku na stadion,sedenje na suncu,zedj,glad,a sve zarad naseg brata.O utakmici niko nije razmisljao,o igracima,o Vojvodini,sve misli su bile usmerene ka liku koji je stajao na zastavi u prvom redu,i svima se po glavi vrzmalo pitanje-ZASTO?!

Srce mi je bilo puno kad sam video na tribini Kokanidju,Camela,Milana,Freaksa,Frienda,mihailova,budababu,Novona,Red Firma i jos mnoge sa ovoga ili drugih foruma jer sam jos jednom shvatio da smo svi jedna velika porodica,da smo mi jedno i da je u tome nasa snaga!!!

Potpisujem...
ssnigd

Post by ssnigd »

Protiv cz smo igrali u najjacem sastavu, ako izuzmemo Vukajlovica i na njegovo mesto stavimo Grozdanoskog, i dobili smo petardu. Bila tekma namestena ili ne, jer moramo ovako sramotno da izgubimo pa da nam se svi smeju. Onakvu komediju u odbrani gledati po onom suncu, ma daj bre... :evil: :evil: :evil:

Jedina pozitivna stvar juce bio je zajednicki minut cutanja sa igracima za Lonca na pocetku utakmice, koji je ceo stadion nagradio aplauzom.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Jambo

Post by Jambo »

BRUKA JE PUKLA :!:
Butorovicu-THE END !!!
max

Post by max »

Jel Brzic bese nedavno napustio ranije jednu konferenciju za stampu posle utakmice i time naljutio domacine a iz razloga da bi stigao da odgleda C.Zvezdu i pripremi taktiku za susret sa njima?

BRUKA I SRAMOTA :!:
Locked