26. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 5:1
Pa naravno da smo prodali utakmicu,nisam nigde napiso da nismo...i u Krusevcu je prodata utakmica...i ko zna gde jos a da mi ne znamo.I sta sad,ne treba nista da se pise?Anonimus wrote:Naopako,a da nismo prodali utakmicu mozda???Nisam hteo da govorim o tome pre utakmice ali sam bio siguran da cemo izduvati.Samo se bojim da Brka nije slucajno danas stavljen na gol.mihailov wrote:Evo,sad se vratih sa Marakane,oni koji se i vracaju vozom tek sad su krenuli iz Bg-a.Kad se odmorim opsirnije...
Igra katastrofalna,najgore izdanje u poslednje 2 godine...Brkic ocajan,totalno nesiguran,Tadic da ne govorim,Kiza nepokretan...Buac neprimetan u napadu,Grozdanoski strelac glavom.Ni on nije pruzio Bog zna sta partiju,al eto najbolji je bio.Duo nasih vrlih direktora samo ceka povoljan trenutak da mu unisti karijeru...Sramota!
Napred Voso!
-
Evo i mog izvestaja...
Utakmica bila i prosla,ne boli me poraz ni da je bio i dvocifren,ne bi me radovala pobeda ni da smo mi njih dobili sa 5 razlike,ni da smo odigrali najlepsu utakmicu,nista me juce ne bi oraspolozilo!!!
Juce se nas 150 prisutnih navijaca na stadionu zvezde skupilo da jos jednom oda pocast najvecem medju nama, nije bilo nikom tesko da po velikoj provali oblaka krene iz NS,da prepesaci do stadiona,maltretiranje na ulasku na stadion,sedenje na suncu,zedj,glad,a sve zarad naseg brata.O utakmici niko nije razmisljao,o igracima,o Vojvodini,sve misli su bile usmerene ka liku koji je stajao na zastavi u prvom redu,i svima se po glavi vrzmalo pitanje-ZASTO?!
Srce mi je bilo puno kad sam video na tribini Kokanidju,Camela,Milana,Freaksa,Frienda,mihailova,budababu,Novona,Red Firma i jos mnoge sa ovoga ili drugih foruma jer sam jos jednom shvatio da smo svi jedna velika porodica,da smo mi jedno i da je u tome nasa snaga!!!
Utakmica bila i prosla,ne boli me poraz ni da je bio i dvocifren,ne bi me radovala pobeda ni da smo mi njih dobili sa 5 razlike,ni da smo odigrali najlepsu utakmicu,nista me juce ne bi oraspolozilo!!!
Juce se nas 150 prisutnih navijaca na stadionu zvezde skupilo da jos jednom oda pocast najvecem medju nama, nije bilo nikom tesko da po velikoj provali oblaka krene iz NS,da prepesaci do stadiona,maltretiranje na ulasku na stadion,sedenje na suncu,zedj,glad,a sve zarad naseg brata.O utakmici niko nije razmisljao,o igracima,o Vojvodini,sve misli su bile usmerene ka liku koji je stajao na zastavi u prvom redu,i svima se po glavi vrzmalo pitanje-ZASTO?!
Srce mi je bilo puno kad sam video na tribini Kokanidju,Camela,Milana,Freaksa,Frienda,mihailova,budababu,Novona,Red Firma i jos mnoge sa ovoga ili drugih foruma jer sam jos jednom shvatio da smo svi jedna velika porodica,da smo mi jedno i da je u tome nasa snaga!!!
Ok,pogresno sam te razumeo...Anonimus wrote:Nisam nigde rekao da ne treba da se pise...Tebi hvala na izvestaju,cisto da se razumemo moj post se nije odnosio na tvoj,citirao sam ga mahinalno jer je bio poslednji u tom trenutku.
I da,podseti me Stara Garda na jedan zanimljiv momenat.Pre ulaska na marakanu(dzamiju

Napred Voso!
Stara Garda wrote:Evo i mog izvestaja...
Potpisujem...
Protiv cz smo igrali u najjacem sastavu, ako izuzmemo Vukajlovica i na njegovo mesto stavimo Grozdanoskog, i dobili smo petardu. Bila tekma namestena ili ne, jer moramo ovako sramotno da izgubimo pa da nam se svi smeju. Onakvu komediju u odbrani gledati po onom suncu, ma daj bre...
Jedina pozitivna stvar juce bio je zajednicki minut cutanja sa igracima za Lonca na pocetku utakmice, koji je ceo stadion nagradio aplauzom.

Jedina pozitivna stvar juce bio je zajednicki minut cutanja sa igracima za Lonca na pocetku utakmice, koji je ceo stadion nagradio aplauzom.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.