Zar to nije bilo dok je bio trener Čukaričkog?
Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Obrni okreni, ne treba decu petljati u to. Bez obzira na sve nedostatke u glavi

Ovo sa Rebračom je vrhunac nepoštovanja bio. Čovek je predsednik kluba. Iako samo pro forme, lepo što je javno podvio rep.
Come on you Reds!
Možda sam i ja permutovao... Valjda ima neko bistrije glave da se seća.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Bio je trener Cukarickog tada.
Pa da je to uradio kao nas trener, haos bi nastao
ovako je proslo relativno mirno. Cukaricki nema navijace.
Pa da je to uradio kao nas trener, haos bi nastao

- slanobarac
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/36 ... -u-fudbalu
Ovo je članak koji na svoj zvaničan tviter nalog kači marketing kluba. Kako cenite ovaj potez?
Ovo je članak koji na svoj zvaničan tviter nalog kači marketing kluba. Kako cenite ovaj potez?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
slanobarac wrote: ↑Sat Apr 08, 2023 11:07 pm https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/36 ... -u-fudbalu

Sta reci? Pohvale su kao da smo prvi na tabeli, a ne, jedva, peti.
Peto mesto je neuspeh za Vojvodinu, koji ce se , sticajem okolnosti, pokriti, eventualnim, kvalifikacijama za LK, jednim utesnim takmicenjem za klubove u Evropi.
Mene interesuje samo teren i igra Vojvodine. Kad Vojvodina osvoji domace prvenstvo, onda se moze pricati o zaslugama i zasluznima.
Dotle, Vojvodina se ne izdvaja kvalitetom od bilo kojeg kluba u domacoj ligi, osim po nekadasnjem velikom imenu, ugledu i tradiciji i oreolom sampionskih igraca, sampionskih titula i igara.
PS
Zao mi je samo Vosinih nesrecnih okolnosti u KESu. Prvu utakmicu sa Seltikom (koji je osvojio titulu sampiona Evrope te godine) smo pobedili, a egal smo bili sa njima u revansu u cetvrtfinalnom mecu KESa. Tamo, po jednom kisnom vremenu, smo primili drugi gol, posle nedosudjenog faula nad nasim golmanom Pantelicem. I ispali ( nije bilo, hajde u LE ili u LK kad ispadnes iz LS).
I drugi put, kada su nam rasturili sampionski sastav, a mi i takvi, polurazbijeni blizanackim cerupanjem nasih najboljih igraca, nesrecnim autogolom Gacese ispali iz daljeg takmicenja (opet nije bilo: hajde u LE, ako ispadnes iz LS - pa ako i dalje ispadnes iz LE ides u LK).
I vise nikad - ni blizu takvim danima. I tako - vise od tri decenije.
Peto mesto je neuspeh za Vojvodinu, koji ce se , sticajem okolnosti, pokriti, eventualnim, kvalifikacijama za LK, jednim utesnim takmicenjem za klubove u Evropi.
Mene interesuje samo teren i igra Vojvodine. Kad Vojvodina osvoji domace prvenstvo, onda se moze pricati o zaslugama i zasluznima.
Dotle, Vojvodina se ne izdvaja kvalitetom od bilo kojeg kluba u domacoj ligi, osim po nekadasnjem velikom imenu, ugledu i tradiciji i oreolom sampionskih igraca, sampionskih titula i igara.
PS
Zao mi je samo Vosinih nesrecnih okolnosti u KESu. Prvu utakmicu sa Seltikom (koji je osvojio titulu sampiona Evrope te godine) smo pobedili, a egal smo bili sa njima u revansu u cetvrtfinalnom mecu KESa. Tamo, po jednom kisnom vremenu, smo primili drugi gol, posle nedosudjenog faula nad nasim golmanom Pantelicem. I ispali ( nije bilo, hajde u LE ili u LK kad ispadnes iz LS).
I drugi put, kada su nam rasturili sampionski sastav, a mi i takvi, polurazbijeni blizanackim cerupanjem nasih najboljih igraca, nesrecnim autogolom Gacese ispali iz daljeg takmicenja (opet nije bilo: hajde u LE, ako ispadnes iz LS - pa ako i dalje ispadnes iz LE ides u LK).
I vise nikad - ni blizu takvim danima. I tako - vise od tri decenije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Ali je i Mihajlović dao gol rukom ! !!.
-
Ali je i Mihajlović dao gol rukom ! !!Bio Na utakmici u Pešti.Bilo ko da igraju u Novom Sadu.
Осврт на кошарку. Ми добили, Златибор и Суботица изгубили и сада све три екипе имају исти скор.
Последње коло Воша игра у Земуну и ако тако победи а Суботица изгуби од Металца (реална опција) ило Златибор од Чачка (мање реална опција) Воша ће бити друга и тиме ваљда обезбедити пласман у АБА2 лигу.
Што се тиче рукомета, прегазили смо црвене.
Последње коло Воша игра у Земуну и ако тако победи а Суботица изгуби од Металца (реална опција) ило Златибор од Чачка (мање реална опција) Воша ће бити друга и тиме ваљда обезбедити пласман у АБА2 лигу.
Што се тиче рукомета, прегазили смо црвене.
Треба Мамадуа ставити у напад.
- churguzijanac