28. kolo: Vojvodina-Borac 5:0

User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Red Firm wrote:Golovi sa utakmice (RTS, 6MB)
http://www.red-firm.ns.co.yu/najava_kol ... ac/rts.wmv
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

podbara wrote:Ko nije bio ima zacim da zali(bez lutnje Milane :wink: )! Vojvodina je imala laksi pucacki trening.Ekipa Borca, lisena usluga svog naijskusnijeg igraca Dmitrovica, nije bila takmac Novosadjanima ni u jednom ekementu fudbalske igre. Ton igri je davao nadahnuti makedonski internacionalac Grozdanoski koji je sa dva brza gola potopio sve nade Cacana da sa povoljnim rezultatom mogu da nupuste Novi Sad. Jos da je Buac mogao da pogodi gol(stvarno mi nije jasno zasto on igrca c-fora) i da je Tadic manje izigravao Ronaldinja rezultat bi sigurno bio dvocifren. Bilo je lepo danas...
Podbara,sobzirom da smo utakmicu gledali prakticno sa istih pozicija moram da se slozim sa tobom u potpunosti,stvarno je lepo bilo danas na nesem stadionu!Jedino sta mi nikada nece biti jasno otkud Poledica u ovom sportu?!?!?!
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Mislim da je ova utakmica pokazala da je Sepuja konacno dosao sebi i DA MORA IGRATI MNOGO VISE DO KRAJA SEZONE!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

van der iV a.k.a Totti wrote:Mislim da je ova utakmica pokazala da je Sepuja konacno dosao sebi i DA MORA IGRATI MNOGO VISE DO KRAJA SEZONE!
Koja je logika da se dovodi igrac iz inostranstva a da sedi na klupi? Zar nije onda bolje da se forsira neko iz podmlatka a ne da igrac iz Ugande zauzima nekom mesto. Buac se kroz sve ove godine pokazao kao veliki promasaj(mozda bi bi bolji na beku?) i zato bi do kraja godine krsni Eugen trebao da dobije sansu prevashodno zbog toga sto bi trebao da ovlada osnovnim elementima timske igre .
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

podbara wrote:Buac se kroz sve ove godine pokazao kao veliki promasaj(mozda bi bi bolji na beku?)
Za Buača se svašta može reći, ali nikako da je promašaj. Kamo sreće da je u ekipi više igrača poput njega...
Buač je tip napadača koji puno radi, trči, igra odbranu, zbog čega nije najbolje rešenje da bude potpuno sam u napadu. Treba upariti njega i Sepuju i uspeh je zagarantovan. Buač je zaista zahvalan igrač, čak bih rekao da je naš najkorisniji igrač. Uvek igra za tim, stalno je uključen u igru, otvara se i traži prostor, stvara prilke, asistira. Jednostavno, igra fudbal na pravi način. Međutim, fali neko pored njega ko će sve to iskoristiti, da ga dopuni. Egzekutor koji će njegov trud materijalizovati, jer Buki i pored svih ovih dobrih osobina nema dovoljan individualni kvalitet da bi delovao sam u napadu.
Zato bih jako voleo da u jednoj od narednih utakmica, koje će i onako biti sportsko-rekreativne, Brzić oproba tandem Buač-Sepuja.
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Apsolutno se slazem sa 021 oko Buaca. Na svakoj utakmici uz Popa i sada Pante pretrci najvise, za njega ne postoji izgubljena lopta, ima snage za celu tekmu. Koliko puta kada pogresi u dodavanju ili prijemu on hita da to odmah ispravi, stalno igra napred nazad i to se najbolje videlo kada je igrao desno krilo. Konstantno trazi loptu, otkriva se, nije lenj na terenu, sto bi rekli neumorna radilica. Da nije tako ne bi ga Rajevac, pa sada i Brzic stavljali u prvih 11. Ono sto meni smeta kod njega to je ta zavrsnica, verovatno zbog kojeg ste i stekli los utisak o njegovim partijama. Kao da se uplasi kada treba da odigra zavrsni pas ili da na pravi nacin uputi sut na gol, zbog cega je to tako ne znam to je na treneru da razresi, jer to je za dobrobit klupskih rezultata, a i njega samog. Bilo bi lepo protiv cuke da ga Brzic upari sa Sepuom kako i svi vi kazete, pa da vidimo kako se njih dvojica snalaze u tandemu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Sto se tice Buaca-nije promasaj,znali smo mi i da dovedemo mnogo ''jace'' igrace od njega.Momak jeste izuzetno borben,puno trci,trudi se,ali polovina tih gresaka koje on ispravlja,su upravo njegove greske.U svim elementima igre nije dovrsen igrac-slabo dodaje,slabo zavrsava akciju(koliko puta mu se samo desilo da promasi ceo fudbal kad treba da da gol),jako lose centrira,pa se postavlja pitanje-gde ga staviti?Pa,morao bi popraviti neki element igre drasticno pa da ga stavis negde,sto s obzirom da ima 24 godine,nije mnogo verovatno.Licno mislim da bi mu zbog trkackih sposobnosti najvise odgovarala pozicija zadnjeg veznog,ali zbog slabih dodavanja to nije moguce.Slazem se i da on igra kod svih trenera,ali zar to i ne pokazuje nasu slabost i nemoc,kada jedan tako poludovrsen igrac ima zagarantovano mesto u timu(i to na vise pozicija)?Ako zelimo ozbiljan tim,to se mora popraviti u prelaznom roku,a znajuci nase transfer-majstore,to se nece skoro desiti.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Sto se tice Buaca za njega znam da je provereni Vojvodinas(ipak je on Kabelovo dete) i dobar momak. Borbenost mu je na vrhunskom nivou ali ja napadace cenim po tome koliko golova daju. A da se ne lazemo ne igra on samo ovu sezonu u spicu?
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Naravno da su ovako odigrali kada je nisam bio u mogucnosti da dodjem. I naravno da me drugari sada tovare da vise ni ne dolazim...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Locked