Ajde malo ozbiljnije. Ima iskrenu želju??!! Šta to znači? Nama treba neko ko zna da radi. Ako voli Vošu to je +. Ovaj je još jedna prevara a samo se nadam da je i zadnja.Milan wrote: ↑Fri May 19, 2023 7:35 pm Ja i dalje mislim da Zbiljić ima iskrenu želju da nešto napravi, klub funkcioniše bez dugovanja (videćemo na kraju mandata čije su pare bile), ali nije izabrao dobre saradnike, a sam ne zna. Kada bi oko sebe imao ljude bez interesa, bilo bi to plodonosnije za Vošu...
Uprava
- slanobarac
Re: Uprava
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Clan uprave i bivsi clan ovog foruma...
Code: Select all
https://www.facebook.com/reel/1227569964788756
- slanobarac
Koliko sam puta pisao ovde o njemu i bio napušavan zbog toga. 

Posto je sada vec kasna noc - dobro jutro upravo i sportski direktore!
Sto bi rekli u BiH: sta ima?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Ja sam nešto načuo ali nije provereno. Juče se valjda sastančilo u vezi trenera, sportskog direktora i igračkog kadra. Ako je istina onda bi trebalo da bude nekih informacija do kraja nedelje.
Batak nije impresionirao, ali nije ni Mima pre njega pa sam opet bio za to da ostane do kraja sezone, pa podvučemo crtu. Nema sreće sa brzim promenama trenera, tako da bi svakako ostavio Bataka na klupi. Minus mu je nedovoljno ofanzivan fudbal i nepružanje šanse mlađim momcima.Deep Purple wrote: ↑Wed May 31, 2023 8:24 am Ja sam nešto načuo ali nije provereno. Juče se valjda sastančilo u vezi trenera, sportskog direktora i igračkog kadra. Ako je istina onda bi trebalo da bude nekih informacija do kraja nedelje.
Marko Jovanović kao sportski direktor je po meni položio ispit. U letnjem prelaznom roku su dovedena 4 najbolje ocenjena igrača sezone ( po glasovoma na ovom forumu), bilo je nekoliko promašaja i nekoliko nedorečenih igrača poput NN, Ljubisavljevića, Vitasa, Barayea. Ovo leto može doneti pravi sud i o treneru i o direktoru. Prvi će odraditi pripreme sa timom, a drugi mora kvalitetno nadograditi igrački kadar na pozicijama gde smo tanki.
Što se ostatka uprave tiče (ako ona uopšte i postoji), mislim da je Zbiljić pokazao opasnu dozu demagogije na koju nas je inicijalno navukao, a kad je trebao da pokaže zube i zaštiti klub ćutao je kao zaliven. Koliko je bitan i koliko se pita pokazao je i prilikom glasanja za Nedimovića. Klasični partijski činovnik. Dugoročno tu sreće nema.
Come on you Reds!
- slanobarac
Koliko god da je Batak prikazao nedovoljno ofanzivan fudbal opet je za Trenera bio ultra ofanzivan. Prosečno smo više golova dali pod Batakom i bili agresivniji nego pod Trenerom. Meni se kod Raše ne sviđa često lutanje sa pozicijama igrača i ako misli da tako nastavi onda bolje da tražimo novu sreću.
Dvoumim i troumim se da li je RB za sada dobro rešenje . I pored svih dobrih stvari koje je uneo, nekako ne mogu da pređem preko nerezonskih izmena i bunkerisanja u poslednjoj četvrtini skoro svake utakmice (videti pod Santrač).
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Ako hocemo klub koji ce igrati moderan fudbal, prilagodjavati se, ici u korak s vremenom…, Batak nije resenje. Ako cemo neki nivo za nijansu bolji od proseka (zahvaljujuci kvalitetnijem igrackom kadru), onda je Rasa resenje.
Scenario ce, bojim se, biti sledeci:
Batak ostaje, ispadamo na pocetku Evropske odiseje i nakon nekoliko kola u domacoj ligi, kada se uvidi da napretka nema, smenjujemo Bataka i dovodimo sledeceg, a uz jos jedan izgubljen ciklus. Uostalom, to smo videli nebrojeno puta do sad, pa nema razloga da sad bude drugacije…
Scenario ce, bojim se, biti sledeci:
Batak ostaje, ispadamo na pocetku Evropske odiseje i nakon nekoliko kola u domacoj ligi, kada se uvidi da napretka nema, smenjujemo Bataka i dovodimo sledeceg, a uz jos jedan izgubljen ciklus. Uostalom, to smo videli nebrojeno puta do sad, pa nema razloga da sad bude drugacije…
POŠTO OBRAZ ???!!!
- slanobarac
- slanobarac
Da li uprava namerava da nađe novog generalnog sponzora pošto nam se ovaj raspada po svim šavovima? Ogroman gubitaš a koliko čujem ni pare ne uplaćuje?
- Deep Purple
Ne uplaćuje već godinu dana. Ja mislim da bi trebali uskoro novog tehničkog “sponzora” da dobijemo.slanobarac wrote: ↑Tue Jun 06, 2023 6:38 am Da li uprava namerava da nađe novog generalnog sponzora pošto nam se ovaj raspada po svim šavovima? Ogroman gubitaš a koliko čujem ni pare ne uplaćuje?
I, šta kaže uprava, da li su zadovoljni? Jel ima nekog u klubu ili je bežanija? Amateri.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli