Delim misljenje i zato sam nezadovoljan kako tece ovaj prelazni rok do sada.jackson wrote: ↑Fri Jun 23, 2023 10:11 am Po meni ne treba da se zanosimo lk.Cilj treba da nam bude minimum treće mesto u ligi i to uz forsiranje naših mladih igrača.Klince treba ranije ubacivati u vatru.Uzeti samo dva tri iskusnija, u smislu da su igrali iole ozbiljan fudbal preko.Ovo dovođenje 30+ igrača koji nisu izašli iz Srbije nikako.Ne kažem da možda nemaju neki kvalitet ali to ne treba da bude put kojim ćemo ići.
Najverovatnije je da na pripreme u Sloveniju nece voditi mnogo mladih igraca, a ostaviti u Novom Sadu te igrace 30+ godina. Puno imamo starijih igraca u timu, uz to istrosenih, slabo motivisanih i sporih. Zamaskiraju se stvari tako sto se odaberu 2 mlada igraca, forsiraju godinama, bez zdrave konkurencije, i imaju alibi da daju ugovore i prostor mladima.
Zato cekam spisak igraca za put u Sloveniju, jer tada ce bit jasno da li krecemo u pravom smeru, a to je ono sto si napisao.
Mene interesuje teren, a ne to da li je isplacen celokupni porez, sto naravno treba, ali to je stvar drzave i uprave kluba, a ne navijaca. Navijace interesuje fudbal, razvoj i stabilnost kluba, a ne da se dicimo samo time sto smo platili porez.
Treba da se dicimo igrom, odnosom kluba prema igracima i navijacima, predstavljanjem u domacem i evropskom okruzenju. To je FKV njenih Osnivaca i sledbenika.