Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Transferi

Post by Uvek sa tobom »

Ако сам добро видео, Вулић тренира са Напредком.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Deep Purple wrote: Wed Jul 26, 2023 8:24 am
CRD FCV wrote: Wed Jul 26, 2023 8:04 am Трансфермаркт је додао Болингија и Јаблонског у секцију "Трансфер гласине" везане за преласке у Војводину, без навођења вероватноће доласка.
Obični ljudi registrovani na sajt Transfermarkta mogu da dodaju to. Neko je dodao Bolingija i Jablonskog tu i kao izvor naveo Mozzart Sport.
Нисам знао да Трансфермаркт има дозвољену измену садржаја као Википедија. То ми мења перцепцију њиховог кредибилитета.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja
A sta da se pusta? Pa Partizan placa te egzoticne igrace, imaju ugovor pa pojma nemaju gde su im igraci kada se izgube, a kako mi da znamo kuda luta igrac bez kluba!? :mrgreen:
Vojo slažem se sa tobom ali klub može sebi da dozvoli da ne zna gde je slobodan igrač ali ne i da sebi dozvoli da ne zna gde je igrač pod ugovorom.

Moram samo da objasnim jednu stvar i zašto kod nas pregovori sa igračima traju duže nego kod blizanaca.

Recimo lupam dajem bzvz primer, uzećemo Jablonskog kao primer. Npr lupam sad cifru on je imao na Kipru 250k eur po sezoni. I mi smo npr lupam sad u stanju da mu ponudimo nekih 170-180k eur po sezoni naravno da moramo da ga ubeđujemo, uvijamo stvari u oblandu, ulepšavamo. Garantujemo i ovo i ono.

Npr partizan bi mu dao npr 50-100k (ako ne i više) eur više nego što je na Kipru imao i on ne bi puno razmišljao i potpisao bi. Ne bi njega puno interesovalo da li će redovno primati platu jer svakako dobija više nego što je imao i to dobro više, svakako će to putem organa da naplati pre ili kasnije.

Mi moramo da radimo na drugačiji način, da pokažemo da plaćamo redovno ako ne možemo da ispratimo njegovu zaradu kakvu je imao ili njegovu želju kakvu bi zaradu hteo da ima od novog poslodavca odnosno nas i ostalih zainteresovanih klubova.

Mi objasnimo da kod nas neće da se desi da npr odradi sezonu i sld sezone iz nekog našeg hira on dobije otkaz ili mu radimo iza leđa. Svaki stranac kod nas je do sad dobio ugovor na više od jedne sezone. Sve je ispoštovano i to su neke karte na koje igramo.

Pa Traoreu smo nudili skoro pa 60-70 % manje nego što je imao pa si opet ušao do jedne fazu u pregovorima koji su mogli da ga odvedu na našu stranu jer koliko god da novac igra glavnu ulogu, ti možeš razliku da isboksuješ na neke druge stvari ali je i jasno da takvi pregovori traju dosta duže i da ti šanse nisu visoke ali kroz strpljenje i razumevanje nadaš se da će ti se otvoriti mogućnost da ga dovedeš ali i to je rizik jer se čeka.

Imaš dve opcije da dovedeš “polovnjaka” odmah na startu prelaznog roka i ponudiš mu ugovor i on potpiše ugovor ili da juriš neke kvalitetnije igrače i po cenu toga da ih eto recimo nećeš imati na pripremama ili na početku kvalifikacija ali to je rizik i moraš da se nosiš sa njim. Zato je i bolje da pregovaraš ove sezone duže i dovedeš proverenijeg i kvalitetnijeg igrača pa makar i ne bio ti na početku ali će ti značiti za domaće prvenstvo gde sutra možeš da ostvari drugo ili treće mesto, obezbediš evropu on ima i razlog više da ostane, dobiješ novca, lakše pregovaraš sa kvalitetnijim igračima, nudiš im evropsko takmičenje, možeš više novca da ponudiš jer imaš odakle jer dobiješ par mil garantovano od evrope.

@CRD FCV

Oni imaju svoj forum i najviše se informacija tu provlači i odatle izvlače najviše podataka i ostalo. Puno ljudi radi i pomaže rad na Transfermarketu. Naravno da nije svaka informacija proverena, zato onde i stoji rumours :)

Naravno ima tamo i dosta dobrih insajdera zato je sajt i popularan jer je u dosegu svojih mogućnosti pouzdan.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

CRD FCV wrote: Wed Jul 26, 2023 9:06 am Нисам знао да Трансфермаркт има дозвољену измену садржаја као Википедија. То ми мења перцепцију њиховог кредибилитета.
Na svetu ne postoji javno dostupan sajt koji je povezan na fifin sistem transfera. Samim tim ni transfermarkt nema potpuno pouzdane informacije, osim ako ne očekuješ od polupismenih likova koji predstavljaju igrače svoje vreme da odvoje za unos transfera? Svi ti sajtovi, poput wikipedije, transfermarkta, itd. se oslanjaju na entuzijaste kojima je važno da su informacije korektne. Transfermarkt ima i dodatnu zaštitu, kako je deep i rekao, neko mora tvoju izmenu da prihvati. Kao i na wikipediji, učestvujem koliko mogu oko korektnosti informacija oko našeg prvog tima. Obzirom da su pokrivene i naše mlađe kategorije sa dosta korektnim podacima, od negde crpe kvalitetne informacije. To jest, neko i o tome poprilično vodi računa
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
hvylarn

Post by hvylarn »

Transfermarkt se može editovati od strane pojedinace, ali opet prolazi kroz proveru i može biti odbijeno ukoliko nisi ostavio konkretan dokaz. Samim tim bi se mogli i naši ljudi iz kluba angažovati kad su u pitanju transferi, dal je bila kupovina, prodaja, pozajmica i sl kako ali se tako i često svede da nezavisni ljudi angažuju pa koriguju informacije.

Što neko reče u više navrata, moram da čekam da izađe Football Manager kako bih video gde su naši igrači prešli.. Trenutno je bilo više prelaza, pozajmica naših igrača u druge klubove za koje uopšte nemamo informacije. A to su igrači koji imau potpisane seniorske ugovore.
Firma kej

Post by Firma kej »

Majdevac odlazi u Konju
Stexman

Post by Stexman »

Voja wrote: Wed Jul 26, 2023 12:07 am Oni kad sednu za sto i prelistaju svu dokumentaciju i video zapise verovatno mnogo bolje od nas mogu da procene sta klubu treba
Sto su dokazali decenijama unazad! 🤣🤣
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Firma kej wrote: Wed Jul 26, 2023 11:28 am Majdevac odlazi u Konju
A nasa sezona u klonju, ako ostanemo na Vukicu i Vukcevicu.
Nadam se da ce se resiti konacno ovaj Bolingi, a to koliko realno (ne) moze ovaj tim - videcemo sutra.
slanobarac

Post by slanobarac »

Sve mi se čini da nema ništa od ovih pojačanja. Svi sa VB otišli na Kipar a notari zatvaraju u 17 časova.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Оволико ни Јувентус није преговарао кад је доводио Роналда :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne znam koliko je Nogomania pouzdana, ali oni su još pre podne napisali da je Bolingi završen. Bez informacija o dužini ugovora, plate i slično.

https://www.nogomania.rs/Vest/Vojvodina ... vetka-lala
hvylarn

Post by hvylarn »

slanobarac wrote: Wed Jul 26, 2023 2:27 pm Sve mi se čini da nema ništa od ovih pojačanja. Svi sa VB otišli na Kipar a notari zatvaraju u 17 časova.
Radi jedan i duže kod spensa. Proveren info. :mrgreen:

Ovde imaju izgleda info i za Vitasa
https://www.nogomania.rs/Vest/Nogomania ... iski-istok
Last edited by hvylarn on Wed Jul 26, 2023 2:59 pm, edited 1 time in total.
Karlsson

Post by Karlsson »

Milan wrote: Tue Jul 25, 2023 10:20 pm
Karlsson wrote: Tue Jul 25, 2023 3:52 pm 10 minuta Bolingija u Tajlandu. Video od pre 5 dana.

Sad sam pogledao klip. Ponoviću post od pre mesec dana:

Milan wrote: Thu Jun 29, 2023 11:12 pm

Pogledao sam sad promo klip ovog Vukića iz TSC-a i ne znam šta da mislim. Bem ti igrača kome moraju u Highlights da stave primanje i predaju lopte (pritom se ni na tom snimku nije proslavio),

Jaaaaako tanko je meni ovo...
Zaista ne znam zašto je video siromanaš njegovim golovima i asistencijama s obzirom da je punio dobrano obe kategorije.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Karlsson wrote: Wed Jul 26, 2023 2:51 pm Ne znam koliko je Nogomania pouzdana, ali oni su još pre podne napisali da je Bolingi završen. Bez informacija o dužini ugovora, plate i slično.

https://www.nogomania.rs/Vest/Vojvodina ... vetka-lala
Nikad nisam video ovaj sajt ali kažu i da je drugar Vitas otišao u Ujedinjene Arapske Emirate.
Firma kej

Post by Firma kej »

Jablonski na korak od potpisa (samo da taj korak ne odluta :D )
Post Reply