Nije samo Batak kriv....promene su prave ako ode i ceo sportski sektor....mislim na M.Jovanovica, pa koje dovodio te igrace, dovedes igrace, za 6 meseci ih pustas lakrdija, a bogme i Gruju, da se ne lazemo....Na sta lici ta omladinska skola.
Ako doce Tumba kolko god da je on grobar ,pre svega je odlican trener, mislim da sa njim mozemo da guramo naravno da mu damo sansu i ugovor minimum na dve godine da napravi ekipu kako treba da to izgleda jer nece nista preko noci ova sezona je borba za prvih 3mesta i mozemo i moramo to da vijamo.
Ako već dodje dati mu ugovor minimun 2 godine da napravi svoj tim,a ne kao Rastavac i Batak 6 meseci i manje i metla.Rezultatima svakako jesu zaslužili,ali onda ne pričaš kao Zbiljić da su to dugoročna rešenja.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ne znam šta da mislim. Ako je zaista Tumbaković to rešenje koje čekamo nisam nikako fasciniran. Jeste on poznato ime ali nekako mi ne deluje da će imati dovoljno energije za ono što nama treba. Možda te godine i nisu toliki problem same po sebi ali brine me njegova filozofija igre, očekivao sam pre nekog energičnijeg, da ne kažem agresivnijeg. S druge strane, koliko se sećam upravo su njega neki prizivali ovde na forumu pre nekog vremena, a i ne sećam se da se nečim ogrešio o FKV dok je obitavao u našem fudbalu.