Endomorph građa.
Aktiviranje iz pasivnog ofsajda ne postoji sigurno već 15 godina, ako ne i duže. Svako dodavanje se procenjuje kao odvojena situacija. Jedini izuzetak gde se ofsajd može naknadno aktivirati je kada se lopta odbije od golmana ili stative.
Hvala brate na lepoj reči.gospodinFKV wrote: ↑Sun Aug 27, 2023 7:56 pm Nikola Trujic je isto tako bio gradjen, mada, Radulovic je za njega raketa.
Procitajte s vremena na vreme pazljivije sta Deep prica, kada govorimo o analizama igraca. Covek je vec po dovodjenju Radulovica rekao da smo mega dobro prosli u toj trampi Kabic-Radulovic, a iz utakmice u utakmicu se ispostavlja sve vise kao tacno.
Da ali jebeni Lučani,Ivanjica,Surdulica,Lazarevac, jebeni zvezdim IMT...mislim izvini,ali te seoske timove bez tradicije da gledam nekako nemam želju, plus kad imaš morone sa Arene, pa jedino me drži ljubav prema Voši da gledam tako neštossnigd wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 10:32 pmA regionalna liga ce to da promeni??? Zar nije logicno da nacionalna liga uvede uslove koji vaze za sve, nebitno da li je u pitanju Vojvodina, Lucani, Surdukica...Deep Purple wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 10:23 pm A ko god je protiv bilo kakve regionalne lige neka uživa u ovakvim terenima. Ovo nije humano, gde se igra elitni rang.
I ja, da nema Vojvodine, ne bih gledao fudbal uopste ( a, na areni nikako, zbog njihovih komentatorazime89 wrote: ↑Mon Aug 28, 2023 7:40 amDa ali jebeni Lučani,Ivanjica,Surdulica,Lazarevac, jebeni zvezdim IMT...mislim izvini,ali te seoske timove bez tradicije da gledam nekako nemam želju, plus kad imaš morone sa Arene, pa jedino me drži ljubav prema Voši da gledam tako neštossnigd wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 10:32 pmA regionalna liga ce to da promeni??? Zar nije logicno da nacionalna liga uvede uslove koji vaze za sve, nebitno da li je u pitanju Vojvodina, Lucani, Surdukica...Deep Purple wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 10:23 pm A ko god je protiv bilo kakve regionalne lige neka uživa u ovakvim terenima. Ovo nije humano, gde se igra elitni rang.![]()
Ona livada, pašnjak u Lučanima pa sramota da se na nečemu takvom igra fudbal..
Da nema Vose ne bih gledao nas fudbal, a uvek iskopam egzotiku i indijance i uzivam. Lige petice ne gledam sem ako nema neki Vosin igrac