Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
MiSmoFKV!

Re: Transferi

Post by MiSmoFKV! »

Maki wrote: Mon Aug 28, 2023 6:31 pm
Karlsson wrote: Mon Aug 28, 2023 6:29 pm Bio je jedan štoper za vreme Viskola.
Ne mogu da se setim.
Renan Alves, štoper, jako agresivan.
Maki

Post by Maki »

Da, da, zaboravio skroz čoveka.
N13

Post by N13 »

Zasto prerano osudjujemo da je los transfer? Kakav smo mi narod, unapred znamo da li je neko dobar ili los. Najbolje da smo doveli Rodri-a is Mancester Sitija :)

Necu da tvrdim ni da je dobar, dok se ne pokaze. Brazilci znaju fudbala. Igra za tim u portugalskoj ligi, gde se igra atraktivan fudbal. U dobrim je igrackim godinama. Mozda nije bio standardan, ali nije bez razloga u Portugalu i nije ga bez razloga jedna Nica htela.

Polako, dajte coveku sansu.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Е нека смо дошли до тога да нећемо играча који је био на прагу Нице :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ne znam šta bih rekao, jasno je da je ovo prinudno rešenje i da za strane igrače kvaliteta Jablonskog i Marreha još nismo privlačni. Treba biti realan i živeti sa i u toj realnosti.

Ovaj mali je kocka može biti loš a može i da bude jako pozitivno iznenađenje njegov dolazak.

Opet eto doveden je vezni, jasno je svima da nam tu fali igrač i radilo se na tom dolasku. Para je bilo i ovezbeđeni su bili novci da se plati realna vrednost igrača ali ne i pretplati ali sa realnom svotom ne možemo da dovedemo igrače. Mi smo možda mogli nekoga i da pretplatimo ali nisam za takva rešenja.

Opet nešto i znači kada možeš da pregovaraš sa Jablonski i Marrehom i da te odmah ne odjave već da budu konstruktivni pregovori.

Na našu žalost novca nemamo da im ponudimo 3-5-7 stotina hiljada i da dođu i izjave kako je Vojvodina veliki klub i kako su čuli za nju i bla bla a potpisali jer smo im dali više nego konkurenti za potpis.

Tako radi recimo partizan, izvadi svotu koju nema i dovede igrača jer je ponudio više. Tako su radili i cigani godinama pre nego što su vezali evropska takmičenja.

Maheusu Indiu puna podrška pa da zasluži otkup ugovora, najviše gotivim ovakve koji dođu već okarakterisani kao promašaj na neki način ili potcenjeni. Momak srećno, nas je lako kupiti samo da se prikaže borba !

Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ренан Силва био сасвим коректан, играо срцем, био велики миљеник и видело се да је поштовао и ценио навијаче, давао максимум и био је увек награђен великим аплаузом, ако такав буде и овај, од Буснића и екипе не може бити горе, неку разлику мора правити, Бразилац, играо у Португалу, на прагу Нице био, за наше услове велико појачање свакако, само нек игра за нас, да се бори и биће појачање, даће Бог да смо уболи с њим
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Maki

Post by Maki »

Renan Alveš, mora da štuca, a ističe mu ugovor 31. decembra.
https://www.transfermarkt.com/renan-alv ... ler/388605
VošaNS

Post by VošaNS »

Ne može se reći da je promašaj,a nije ni zaigrao još za nas,ako se nekom ne svidja njegova biografija ne znači da je loš.Samo neka se bori i bude ono što nam treba i pogodili smo :cheers:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Пише да је наводно био на мети Нице, Нанта и још кога, што не значи да је заправо био. Не треба се хватати за то.
Не очекујем ништа више од озбиљног приступа мечевима, боља основа него тренутни на тој позицији и мање киксева. Па да нас обрадује.
Krle

Post by Krle »

Sa ovog snimka se barem može zaključiti da nije drvo, a ni kasapin. Držim fige, pošto ništa drugo ne preostaje.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Renan je došao i otišao istovremeno i zajedno sa Afriyiem, Jojom Bempahom. Ožegovića, koji je tada bio zvezdica lige, je u Novom Sadu na Karađorđu prebio i spakovao u džep. Agresivan, mlad i velika šteta što nismo uspeli duže da ga zadržimo.

Što se Mateusa tiče, ako ga dovodimo, ne znam, imam automatski naklon prema južnoamerikancima i afrikancima. Mlad je, što je apsolutno sjajno. Odigrao je bio celu sezonu u drugoj ligi za Trofense, što mu je donelo plaćeni transfer u Gimaraeš. To da je bio na pragu nekih Nantova, Nica, u to ne verujem. Samo, reći ću jednu stvar ponovo. Mi smo zemlja drvoseča, ubeđenih zvezda i sebičnih polu-tehničara. Odavde po generaciji izađe možda po jedan plej i špic, 2-3 krila i bulumenta zadnjih veznih i centarhalfova. Više bi bilo logike da je taj stranac plej, pa i krilo, nego zadnji vezni.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Ravnodusan sam sto se tice ovog ,,pojacanja". Vise mi lici na semu sa nekim u portugalskoj drugoj ligi?
Da ne bude i sa ovim igracem da jedva ceka da ode iz Vose i da ne pravi nikakvu razliku?

Fudbalski gledano, najveci problem je sto iz Vosine omladiske skole izlaze poluobuceni igraci i veoma retki malo talentovaniji, koji se odmah prodaju, a dovode igraci koje niko nece. Neki rezervisti ili bez ugovora.
O kakvoj Evropi onda da pricamo. Moze se, eventualno, govoriti o borbi za plejof nase lige. E, Voso, Voso - peti klube u exYu. :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote: Tue Aug 29, 2023 7:23 am Ravnodusan sam sto se tice ovog ,,pojacanja". Vise mi lici na semu sa nekim u portugalskoj drugoj ligi?
Da ne bude i sa ovim igracem da jedva ceka da ode iz Vose i da ne pravi nikakvu razliku?

Fudbalski gledano, najveci problem je sto iz Vosine omladiske skole izlaze poluobuceni igraci i veoma retki malo talentovaniji, koji se odmah prodaju, a dovode igraci koje niko nece. Neki rezervisti ili bez ugovora.
O kakvoj Evropi onda da pricamo. Moze se, eventualno, govoriti o borbi za plejof nase lige. E, Voso, Voso - peti klube u exYu. :oops:
Šema sigurno neka jeste kao i u ostalom 90% transfera širom sveta. Kontakti, poznanstva, interesi itd… I tom igraču je ‘pak u interesu da karijeru vrati na pravi put i zato mu treba dati šansu i videti šta i koliko zna. Ne treba odmah osuti paljbu i dati sud, možda bude pozitivno iznenađenje? Vreme će pokazati.

Ne izlaze iz Vošine škole poluobučeni fudbaleri već generalno iz svih država, samo što kroz kvalitetnije uslove isprave te nedostatke. Recimo Holandija, pa kod njih je pun đavo stranaca u oml kadrovima, dolaze deca širom sveta, zbog eu papira i ostalog plus uslovi kakve imaju. Mi to nemamo i nećemo imati. Englezima trebalo deset godina da skroje kakvu takvu reprezentaciju a “kolevka” fudbala. A imaju sve od stranaca, do logistike, uslova, novca i svega.

Mi kao navijači normalno da imamo drugačiji pogled i normalno je da nam smetaju odlasci Veselinovića, Kabića, Miloševića i ostalih da ne nabrajam sada za male novce.

Mi bi najviše voleli da ih sačuvamo a ako ih već ne sačuvamo da ih bar prodamo za nekoliko miliona evra a ne za mil plus neke procente itd…
Ali da bi prodavali za velike pare prvo moramo za male. Sada recimo eksplodira Milošević u Sttutgartu onda će i drugi Nem klubovi gledao na nas kao zanimljivo tržište i izdvojiće malo veći novac da angažuju nekog našeg igrača i tako se kreće i stvara kontinuitet prodaja i poverenja sa većim evropskim klubovima…

Cela evropa uvozi mlde igračae sa Afričkog podnevlja jer je danas najvažniji atleticizam, sve je manje evropskih kvalitetnih fudbalera. Ima ih ali je brojka u konstantnom padu.

Mi kao fudbalski klub imamo tri opcije, da se fokusiramo samo na oml pogon i zaboravimo uopšte ma rezultate i budemo neka sredina-donji dom dok se ne složi neka generacija kvalitetnija i da kroz prodaje živimo (kontradiktorno znam ali tako je), druga opcija je da neko istrese svake sezone 15-20 mil što nije realno i treća da se prodaje ali i gradi tim polako iz sezone u sezonu što na neki način i sad radimo.

Tsc i Čukarički imaju logistiku odnosno garanciju za budžet i mogu da se fokusiraju na prodaje i dovođenje mldih igrača. Nama jedna dve takve sezone bez nekih prodaja odnosno pokrića zagorčavaju život.

Ti kada vidiš recimo da ne pričam o Hrv bajvećim rivalima ali Rijeka i Osijek imaju garanciju, jedni od vlasnika drugi od Mađarske države. Mi to jednostavno nemamo i nećemo imati. Ne želim ivde da glumim žrtvu ali Fk Vojvodina je u specifičnijoj situaciji u odnosu na veliku većinu ex-yu klubova.

Ja sam pričao i još stojim iza toga da su dva najbolja kluba trenutno za ulazak kapitala od strane nekog u Ex-Yu Vojvodina i Željezničar ali zašto neko finansijski jak ne preuzme te klubove je dobro pitanje i sigurno postoji “dobar” razlog. Olimpije, Maribori, Rijeke, Osijeci, Sarajeva i sl su sve super klubovi i imam poštovanje za njih ali svima njima fali to nešto i pored ulaganja kakve imaju. Ne znam kako da ti definišem to što bih rekao ali postoji neka razlika.

Nekome najjednostavnije rečeno nije u interesu.
Last edited by Deep Purple on Tue Aug 29, 2023 10:54 am, edited 4 times in total.
Firma kej

Post by Firma kej »

Busnić napušta Vojvodinu i potpisaće za Vizelu iz Portugala :deal:
ssnigd

Post by ssnigd »

Deep Purple wrote: Tue Aug 29, 2023 10:37 am
Turija wrote: Tue Aug 29, 2023 7:23 am Ravnodusan sam sto se tice ovog ,,pojacanja". Vise mi lici na semu sa nekim u portugalskoj drugoj ligi?

Ne izlaze iz Vošine škole poluobučeni fudbaleri već generalno iz svih država, samo što kroz kvalitetnije uslove isprave te nedostatke. Recimo Holandija, pa kod njih je pun đavo stranaca u oml kadrovima, dolaze deca širom sveta, zbog eu papira i ostalog plus uslovi kakve imaju. Mi to nemamo i nećemo imati. Englezima trebalo deset godina da skroje kakvu takvu reprezentaciju a “kolevka” fudbala. A imaju sve od stranaca, do logistike, uslova, novca i svega.
Englezi su pre nekoliko godina doveli strucne ljude u savez, koji znaju kako se pravi strategija razvoja fudbala od mladjih kategorija ka seniorskom timu. Uz sve uslove i ogroman kapital koji je tamo prisutan u fudbalu, logican je njihov ogroman napredak na svim poljima.
Pre toga, slicnu stvar su uradili Nemci i zato su i dominirali nekoliko godina u mladjim kategorijama i pravili igrace za A tim
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply