Euro 2008
Euro 2008
Nasi se (opet) nisu kvalifikovali, ali to ne znaci da necemo pratiti prvenstvo. U svakom slucaju bice bolji fudbal od ovoga sto imamo prilike da vidimo na domacim terenima.
'Ajde da vidimo na koga tipujete za pobednika?
Moji favoriti su Portugalci.
'Ajde da vidimo na koga tipujete za pobednika?
Moji favoriti su Portugalci.
-
-
Ma ne navijam ja za Portugalce, najvise bih voleo da uzme neko od slovenske ili pravoslavne brace ali ne verujem da ima sanse.kuzma liman wrote:a odma se navija za favorite ...![]()
![]()
po meni ko moze lepo da iznenadi su Rumuni i Hrvati za njih navijam na ovom ep
Ako bih isao da se kladim stavio bih pare na portugal, eto...
Ja sam igrao onu nagradnu igru iz TIP novosti,tako da bukvalno moram da navijam za sve jednu ekipu dok se takmice po grupama.E sad,sto se daljeg toka tice,mozda nesvojstveno za mene,ali dve reprezentacije za koje ceo zivot navijam su pre svega Nemacka (nesvojstveno,jer nikad ne igraju lepo) i MEXICO!!! Posto je ovo EURO,dakle... samo Nemci
Klose mi je izrazito slaba tacka,kakav Ronaldo,kakvi bakraci...

Klose mi je izrazito slaba tacka,kakav Ronaldo,kakvi bakraci...

Mislim da Holandija ima odlican tim i po meni i najvece sanse da osvoji EP. Spanci nikad nisu nista osvojili tako da im je ovo mozda odlicna prilika, oni su mi drugi favoriti, a treci neka budu Rusi.
Sve u svemu nikad teze prvenstvo za prognozu, svi osim Austrijanaca imaju odlicne timove
Sve u svemu nikad teze prvenstvo za prognozu, svi osim Austrijanaca imaju odlicne timove
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
-
Nikad ne treba potcenjivati domaćina! Austrija ima solidan mlad tim i usuđujem se da prognoziram da će uz pomoć publike uspeti da iznenade sve i prođu grupu. Od potencijalnih iznenađenja tipujem još na Ruse, najviše zbog činjenice da je njihovo prvenstvo tek počelo i igrači su mnogo svežiji nego što je to slučaj kod ostalih ekipa.
Što se tiče favorita, mislim da Španija ima individualno ubedljivo najjači tim. Voleo bih da osvoje prvenstvo, posebno pošto se zna da uvek omanu... Jedino slabo mesto u timu im je drugi centralni odbrambeni (valjda će Marchena igrati ili Huanito?), ali i matori Aragones koji često zna da pobrljavi. Očekujem show od tandema Tores-Vilja, posebno od ovog drugog da eksplodira posle očajne sezone u Valensiji. U najužem krugu favorita su po meni još Nemačka i Holandija. Italijani ostaju u grupi 100%.
Što se tiče favorita, mislim da Španija ima individualno ubedljivo najjači tim. Voleo bih da osvoje prvenstvo, posebno pošto se zna da uvek omanu... Jedino slabo mesto u timu im je drugi centralni odbrambeni (valjda će Marchena igrati ili Huanito?), ali i matori Aragones koji često zna da pobrljavi. Očekujem show od tandema Tores-Vilja, posebno od ovog drugog da eksplodira posle očajne sezone u Valensiji. U najužem krugu favorita su po meni još Nemačka i Holandija. Italijani ostaju u grupi 100%.
Vojo, a Voša, koja će biti juna 2009?Voja wrote:Voja wrote:ali dve reprezentacije za koje ceo zivot navijam su pre svega Nemacka (nesvojstveno,jer nikad ne igraju lepo) i MEXICO!!! Posto je ovo EURO,dakle... samo Nemci![]()
Klose mi je izrazito slaba tacka,kakav Ronaldo,kakvi bakraci...![]()

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kao sto sam jednom nasem forumasu odgovorio na pm,mi nismo ni svesni da je Vosa prvak vec tri godine za redom.... ali u onome za sta se nasa uprava svojki zalaze (prihodi)Turija wrote:Vojo, a Voša, koja će biti juna 2009?Voja wrote:Voja wrote:ali dve reprezentacije za koje ceo zivot navijam su pre svega Nemacka (nesvojstveno,jer nikad ne igraju lepo) i MEXICO!!! Posto je ovo EURO,dakle... samo Nemci![]()
Klose mi je izrazito slaba tacka,kakav Ronaldo,kakvi bakraci...![]()

Ajd da ne idemo dalje off....
Meni je satisfakcija ovo moje predvidjanje ( kao i mnoga na ovom forumu),jer tako testiram sam sebe i svoje fudbalsko znanje... doci cu jednom ja na tu klupu