Transferi
Re: Transferi
https://www.fkvojvodina.rs/u-vosinom-ok ... di-kabela/
Evo konačno znamo ko je sve i na pozajmici. Abadžija, Kokanović,Apostolovki i Kovačev iskreno se nadam da će pozajmice iskoristi da odigraju dobro.
Evo konačno znamo ko je sve i na pozajmici. Abadžija, Kokanović,Apostolovki i Kovačev iskreno se nadam da će pozajmice iskoristi da odigraju dobro.
ZIME89
- Neizlecivi
Još jedno "englesko" pojačanje u Srbiji: Paunovićev pulen Dejan Tetek iz Redinga u Novi Sad
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... sad/460967
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... sad/460967
Vojvodina vraća na pravi put veliku nadu srpskog fudbala
Debi u Čempionšipu sa tek napunjenih 18 godina, a potom nešto više od godinu dana strpljive berbe minuta i krađe iskustva u najjačem drugoligaškom društvu na svetu. Delovalo je - idealan put za Dejana Teteka, ali je planove mladog veziste naprasno prekinula teža povreda i praktično ga na godinu i po dana ga odvojila od terena. Duga pauza ovog leta je postala prošlost, a preme saznanjima Mozzart Sporta, sledeća stanica doskorašnjeg igrača Redinga je Vojvodina.
Prelom noge odvojio je Teteka početkom 2022. godine od terena, a kraj dugog oporavka fudbaler rođen 2002. godine dočekao je kao slobodan igrač usled isteka ugovora sa Redingom.
Klub koji je u međuvremenu ispao u Ligu jedan i Orlić su se rastali krajem minule sezone, te je Tetek čistih papira krenuo u potragu za novom sredinom. Vikomb Vonderers je predstavljao prvu stanicu za perspektivnog vezistu, međutim dogovor nije postignut, pa je Srbin rođen u Engleskoj odlučio da se vrati u dedovinu i postigao načelni dogovor sa Vojvodinom.
Talentovani fudbaler seniorski debi upisao je pod komandom Veljka Paunovića u Redingu, a upravo srpski strateg bio je jedan od zaslužnih što je vezista izabrao Srbiju uprkos interesovanju Gordog Albiona. U narednih godinu i po dana Tetek je sticao iskustvo paralelno u Čempionšipu i Premijer ligi 2, međutim povreda je donela neplaniranu pauzu i značajno pokvarila planove perspektivnom igraču.
Vojvodina je u čitavoj situaciji videla šansu, uz veru da će vezistu uspeti da vrati na željeni kolosek i tako u njemu dobiti dragoceno pojačanje, pa se čeka samo ozvaničenje dogovora kako bi Tetek postao novo u nizu letnjih pojačanja Novosađana.
Klub sa Karađorđa su ovog leta između ostalog pojačali Stefan Vukić, Andrija Radulović, Lazar Rosić, Asmir Kajević, Đorđe Crnomarković, Džonatan Bolingi, Guram Giorbielize i Mateus Indio, a posle šest kola Stara dama ima po dve pobede, remija i poraza.
Naredni izazov Vojvodinu očekuje po povratku sa reprezentativne pauze kada u okviru Mozzart Bet Superlige gostuje Spartaku.
- Deep Purple
A reče neko skoro da nije realan. Uz volju i zelju sve može ali nisam hteo ništa da govorim 
Samo treba čekati pravi trenutak.

Samo treba čekati pravi trenutak.
- Red Marquis
- Moderator
Pisao sam prvi da treba pokušati sa njim, pa su pisali da nije realna opcija. Odličan odabir!
UN, samo mladji.
Nadam se da ce se, zbog toga, mnogo brze oporaviti.
Neka mu je i Vosi sa srecom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Mali je potencijal, nije džabe bila procena Paunovića da ga ubaci sa 18 godina. I bolje probati sa mlađim igračem koji izlazi iz povrede nego sa starijem. Sa Nikolićem je bila zaista lutrija.
- Uvek sa tobom
Поздрављам долазак, у сваком случају пре Санога, млад је домаћи играч, сигурно жељан доказивања и враћања у Енглеску или лиге петице, нисам га испратио ал по коментарима неутралних рекао би да се ради о добром појачању.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ja pisao da je nerealna opcija. Na ostrvu procenjeno da je preveliki rizik, dečko bez opcija dolazi kod nas. Veliko pojačanje bi mogao biti.
O čemu vi ljudi pričate, kakva volja, strpljenje, kakvi bakrači, dečko bez kluba, verovatno smo mu opcija posle lige jedan i lige dva...
O čemu vi ljudi pričate, kakva volja, strpljenje, kakvi bakrači, dečko bez kluba, verovatno smo mu opcija posle lige jedan i lige dva...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Drago mi je sto smo uspeli nekog da dovedemo, a da smo pre culi za njega. Samo se nadam da je u pitanju najmanje trogodisnji ugovor!
Kup je nas!
- Deep Purple
@Rabba
Imao je ponudu Wycombe-a iz League One ali nije hteo da se spušta rang ispod.
Imao je ponudu Wycombe-a iz League One ali nije hteo da se spušta rang ispod.
@Deep, ako neko ode na probu u klub, teško je za poverovati da "nije hteo da se spušta u rang" u kojem igra taj klub. Ne misliš da tu nešto ne štima?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Da li si siguran da je otišao na probu jer sam ja čuo drugačije?
Mislim moguće je da grešim, ne isključujem tu mogućnost.
U svakom slučaju mlad je momak i bio je interesantan potencijal, možda se isplati.