Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Novi Sad nikada nije bio grad sa vasarskim mentalitetom. Ovde igranje mecke nikada nece biti popularno.
Trazi se kvalitet. Dajte ga, dobicete i navijace na stadionu. Nema ga, ostajemo onda samo mi bolesnici i to je to.
Trazi se kvalitet. Dajte ga, dobicete i navijace na stadionu. Nema ga, ostajemo onda samo mi bolesnici i to je to.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Bravo!
Pogodjena sustina u centar

Moze se koristiti i kao signature iskrenih navijaca Vojvodine. Narocito prvi deo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Drago mi je da su krenuli malo da se trude oko ovoh stvari. Greške su sastavni deo svega ali se nadam da će pre objavljivanja proveriti određene stvari. Recimo gol Bolingija za pobedu (3:2 za nas) protiv Radničkog oni napisali ispod 2:3 za Radnički ili gol Radulovića za 2:1 Mladosti iz Lučana a oni napisali 1:2 za Mladost.
Plus za trud i nove aktivnosti, ali da.. trebalo bi malo obratiti na ovakve greške. Ujedno mislim da je Radulovićev gol protiv Mladosti pripisan kao auto gol?
Cek... da li to sad znaci da imamo dve akcije i dva misljenja navijaca? Mi smo jedno to je nasa snaga 

- Deep Purple
Vojo jedno je forum a drugo je instagram stranica. Mi imamo tu sreću da je naš forum koliko toliko uticajan i da se još uvek obraća pažnja na njega i mišljenja ostalih.
Ostali forumi drugih klubova su na nivou greške. Zvanična instagram stranica normalno i treba da objavljuje ovakve stvari, ankete i ostalo.
Pa dobro, al mogla se ostvariti saradnja... da to zajednickim snagama odradjujemo. Zamisli sad jos da nam se na treningu sukobe Zuka i Cumke, oba sa istim argumentima: "moj gol je gol meseca - navijaci su tako izglasali"Deep Purple wrote: ↑Mon Sep 11, 2023 1:22 pmVojo jedno je forum a drugo je instagram stranica. Mi imamo tu sreću da je naš forum koliko toliko uticajan i da se još uvek obraća pažnja na njega i mišljenja ostalih.
Ostali forumi drugih klubova su na nivou greške. Zvanična instagram stranica normalno i treba da objavljuje ovakve stvari, ankete i ostalo.

Vojo, slazem se sa @Deep. Nisi licencirao topik, tako da...neka se glasa na oba mesta.Voja wrote: ↑Mon Sep 11, 2023 2:56 pmPa dobro, al mogla se ostvariti saradnja... da to zajednickim snagama odradjujemo. Zamisli sad jos da nam se na treningu sukobe Zuka i Cumke, oba sa istim argumentima: "moj gol je gol meseca - navijaci su tako izglasali"Deep Purple wrote: ↑Mon Sep 11, 2023 1:22 pmVojo jedno je forum a drugo je instagram stranica. Mi imamo tu sreću da je naš forum koliko toliko uticajan i da se još uvek obraća pažnja na njega i mišljenja ostalih.
Ostali forumi drugih klubova su na nivou greške. Zvanična instagram stranica normalno i treba da objavljuje ovakve stvari, ankete i ostalo.![]()
PS
Nego sta je sa nasima na Zlatiboru - ni abera odande, kao da otisli u neku nedodjiju?
'ajde, neka ih. Opravdano je, ako se vrate bolji nego sto su otisli.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vrlo rado bih prepustio i akciju za igraca sezone zvanicnim organima kluba ako bi bili kadri da garantuju da se nece prekinuti. A oni to ne mogu jer sutra mogu neki novi vetrovi da zaduvaju i da sadasnji ljudi iz kluba vise ne budu tamo. Zato dok je ovog foruma bice i akcija, a klub ako zeli saradnju moze da upucuju ljude ovamo...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Eto, predstavljen nam je zvaničan projekat rekonstrukcije stadiona

Šalu na stranu, svaka čast na izgledu torte, ipak je "Frankenštajna" teško skicirati, a kamoli uobličiti.

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Planiram da se u topiku "Uprava" posebno osvrnem na konferenciju od juče, a ovde samo da našem NEVIDLJIVOM marketingu uputim pozdrav za zaključavanje komentara na društvenim mrežama.
SRAMOTA!!!
Vojvodina nije privatni klub, pa da možete da radite takve stvari!
p.s. Moj potpis neće nikad izaći iz mode...
SRAMOTA!!!
Vojvodina nije privatni klub, pa da možete da radite takve stvari!
p.s. Moj potpis neće nikad izaći iz mode...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Molba za marketing tim, da promene video u najavama utakmica na društvenim mrežama i da iz njega izbace jebene zvedine igrače. Od toliko toga baš moraju go**a.
Menjaj bre!
Menjaj bre!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!