Ja sam došao do drugih informacija, kažu da hoće da ide ali mi još ništa nismo prihvatili. Videćemo šta je istina.Firma kej wrote: ↑Tue Sep 12, 2023 7:39 am Nikoli Čumiću je juče ujutro saopšteno da su se dva kluba dogovorila oko njega i da su izrazili da idu na njemu je samo da ode i da potpiše. Nema nikakve veze sa drugim igračima. O njegovom odlasku pričao sam davno i sada se završava.
Hteli vi da prihvatite ili ne Čumiću je igra opala da li zbog umišljenosti i napunjenosti glave da bez njega se ne može ili zasićenja u Voši. Svakako Hvala na prethodnoj sezoni u ovoj je po mom mišljenju doneo više štete nego koristi
O Čumiću nema potrebe pisati na taj način, da li igra sa sto posto ili ne, to ne znam ali znam da je sigurno najkvalitetniji igrač u ekipi makar trenutno i da bi njegov odlazak u ovom trenutku ma za koje obeštećenje bilo ozbiljan udarac za nas. Mislim da ni za njega ovo nije idealno rešenje i da je najbolje da se sačeka polusezona, izabere prava sredina za njega koja ispunjava naše zahteve i dovede mu se adekvatna zamena. Ovako on ide u sredinu sa kojom nije odradio pripreme a mi nemamo zamenu. Nikome ne ide pod ruku ova situacija.
Svi smo bili svesni da će pre ili kasnije ovaj trenutak doći i da će Čumić otići, jer je igrač koji je trenutno iznad ove lige.
A nije u zvezdi i partizanu (izuzev ove sezone) koji bi mogli novcem i evropom da ga zadrže.
Ako nema spremne zamene dolazimo u situaciju da na poziciji krilnih napadača gde smo pre samo mesec-dva bili prepunjeni da “danas” sa jednom povredom ili suspenzijom ulazimo u ozbiljan problem.
Nikoli ako se odluči za odlazak, želim sve najbolje u karijeri, bilo je zadovoljstvo gledati ga u našem dresu.
I hvala mu na svemu, pa da ga opet gledamo u našem dresu.