Transferi
Re: Transferi
Ako se zaista ozvaniči, ne može niko da me ubedi da se nema sredstava za par adekvatnih stranih pojačanja. Pogotovo najviše sad kad se igrači iz Evrope ne smatraju strancima, kraj prelaznih rokova, gomila igrača je i dalje bez klubova. Najviše izlaznih transfera sa obeštećenjem smo imali u poslednjih 10 godina.
Ujedno se slažem sa svima prethodnima koji daju podršku Čumiću, uvek je imao dobar pristup klubu.
Ujedno se slažem sa svima prethodnima koji daju podršku Čumiću, uvek je imao dobar pristup klubu.
Ako mi dobijamo 1,5 milion, onda je prodat za tri, jer pola ide Grcima. Samo mi nije jasno da prodajemo kapitena, miljenika navijača, a da nemamo rešenje za tu poziciju makar približnog kvaliteta. Jedino ako budemo igrali 4-4-2, pa na njegovo mesto da ide UN. Ništa mi tu nije jasno, a sa strane izgleda stihijski i štetočinski... Ako su pare bile problem, povećaj mu platu, daj ugovor novi, sačekaj još jedno leto, pa mu nađu i bolji klub i bolje uslove za sve... Izgleda da osim ambicija, nedostaje i vizija...
NIkoli sve najbolje u daljoj karijeri i hvala mu za sve što je dao Voši.
NIkoli sve najbolje u daljoj karijeri i hvala mu za sve što je dao Voši.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Deep Purple
Ma ako ne dovedemo bar trojicu stranaca koji prave razliku onda neka se svi kupe i idu iz kluba. Na to sam mislio. Iz prelaznog u prelazni rok sve smo manje kvalitetni a fali nam malo da posložimo tim.slanobarac wrote: ↑Tue Sep 12, 2023 12:53 pmNa koje strance misliš, ostao li je još neki bez angažmana?Deep Purple wrote: ↑Tue Sep 12, 2023 12:46 pm Gledajte sa vedrije strane otvara se mesta za Vukanovića i slične![]()
Ako ne dovedu trojicu stranaca do kraja roka jasne su neke stvari…
@hvylarn +1
Mogu i da prihvate ponudu sa uslovom da će ga prodati ukoliko pronađu adekvatnu zamenu za njegu u naredna tri dana. Česta praksa kad se rešavaju transferi u 5 do 12.
Ne možeš ti očekivati rezultat ako ovako konstantno mešaš ekipu. Kostur se mora zadržati i igrači koji su se pokazali kao ključni, a Čumić je upravo to. Džaba i 5 stranaca da dovedu.
Ne znam, ovakvo zatišje u klubu, marketing koji je utišan na minimum, bez promocija utakmica (samim tim i smanjena poseta), rasprodaja fudbalera, dodatno podgrevanje navijačke apatije, selidba u B. Topolu... Već neko vreme mi budi sumnju i nešto mi se čini da nas ne čeka svetla budućnost...
Ne znam, ovakvo zatišje u klubu, marketing koji je utišan na minimum, bez promocija utakmica (samim tim i smanjena poseta), rasprodaja fudbalera, dodatno podgrevanje navijačke apatije, selidba u B. Topolu... Već neko vreme mi budi sumnju i nešto mi se čini da nas ne čeka svetla budućnost...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Pa ako budemo dovodili strance na nacin kao sto smo do sada dovidili onda treba da batalimo dovodjenje stranaca jer tesko da ce biti ozbiljna pojacanja,ako planiramo da postanemo bar malo ozbiljan klub trebalo bi da se malo otvorimo pa da probamo da dovedemo onog Lukovica iz IMT-a tesko da bi uspeli ali to su transferi koji kakvi nam trebaju jer sa ovakvom transfer politikom em nista od Evrope em brzo ce potrositi igrace za prodaju. Po meni trebali bi do kraja prelaznog roka da dovedemo dva igraca koji donose instant kvalitet plus dva tri mladja igraca koji ce polako ulaziti u igru da bi mogli u narednim sezonama da budu nosioci igre. Sada valjda imaju bar malo para pa otvorite se brate mili rece predsednik ostace kostur tima od kostura osta poneka koscica rece Cumicu spreman novi ugovor samo se potpis ceka a Cumic ode pa covek da je Pinokio do sada bi mu nos bio negde na granici sa Madjarskom, krajnje je vreme da se malo uozbilje ili ce ostati upamceni kao jedna od gorih uprava a imali su uslove da postanu jedna od boljih i podrska navijaca je postojala i atmosfera se lepa stvorila oko kluba i para ima koliko toliko ali kako je krenulo sve to ode u propast
Da li sada imamo para za Merija?
Ne verujem šta čitam. Svi zadovoljni što odlazi kapiten, naša glavna i jedina uzdanica za iole pristojan i dostojan plasman u trenutku kada je trebalo, sa novim trenerom, pojačanjima i pauzom sa konsolidaciju, da krenemo ka vrhu tabele!? Želite mu sreću što odlazi i zahvaljujete na učinku za bednu godinu, a potpisao je na tri?
Eto ja nisam srećan što odlazi za šaku krompira i ne želim mu uspeh u daljoj karijeri. Ne mogu da mu oprostim, samo jer je bio ikona ove generacije, najbolji igrač i kapiten. Verovao sam mu (istina ne baš 100%) da voli ovaj klub i da ima nešto što ga vezuje osim novca. Kako neko ovde može da tvrdi da uopšte voli Vošu, a da mu je u redu što Čumić odlazi i da ga opravdava i čak hvali zbog toga? Da li ga je neko uvredio, ili terao? Zašto je i dolazio i hvatao se za traku kad je jedva dočekao da zapali?
No, u redu, ovakav potez me učvršćuje u uverenju da nam ne trebaju ovakva pojačanja. Samo stranci i deca iz kraja.
PS. I svi ovi hvalospevi na odlasku me uveravaju da se ovde botuje za upravu. Ko se vređa na moje izdvojeno mišljenje, nek me mrzi slobodno, ali tako ja smatram.
Eto ja nisam srećan što odlazi za šaku krompira i ne želim mu uspeh u daljoj karijeri. Ne mogu da mu oprostim, samo jer je bio ikona ove generacije, najbolji igrač i kapiten. Verovao sam mu (istina ne baš 100%) da voli ovaj klub i da ima nešto što ga vezuje osim novca. Kako neko ovde može da tvrdi da uopšte voli Vošu, a da mu je u redu što Čumić odlazi i da ga opravdava i čak hvali zbog toga? Da li ga je neko uvredio, ili terao? Zašto je i dolazio i hvatao se za traku kad je jedva dočekao da zapali?
No, u redu, ovakav potez me učvršćuje u uverenju da nam ne trebaju ovakva pojačanja. Samo stranci i deca iz kraja.
PS. I svi ovi hvalospevi na odlasku me uveravaju da se ovde botuje za upravu. Ko se vređa na moje izdvojeno mišljenje, nek me mrzi slobodno, ali tako ja smatram.
- slanobarac
Evo ja nisam srećan (mislim ni on) što ide ali adresa za kritiku je uprava a ne Čumić.Maki wrote: ↑Tue Sep 12, 2023 1:34 pm Ne verujem šta čitam. Svi zadovoljni što odlazi kapiten, naša glavna i jedina uzdanica za iole pristojan i dostojan plasman u trenutku kada je trebalo, sa novim trenerom, pojačanjima i pauzom sa konsolidaciju, da krenemo ka vrhu tabele!? Želite mu sreću što odlazi i zahvaljujete na učinku za bednu godinu, a potpisao je na tri?
Eto ja nisam srećan što odlazi za šaku krompira i ne želim mu uspeh u daljoj karijeri. Ne mogu da mu oprostim, samo jer je bio ikona ove generacije, najbolji igrač i kapiten. Verovao sam mu (istina ne baš 100%) da voli ovaj klub i da ima nešto što ga vezuje osim novca. Kako neko ovde može da tvrdi da uopšte voli Vošu, a da mu je u redu što Čumić odlazi i da ga opravdava i čak hvali zbog toga? Da li ga je neko uvredio, ili terao?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Potpisao je na tri godine da bi bio prodan. Da je potpisao na godinu otišao bi za džabe, a da je potpisao na dve posle godinu dana cena bi mu bila znatno manja, jer bi mu ugovor isticao za 12 meseci.
- Mare_Liman
Једно дете из краја ту одмах поред стадиона је зинуло за кешом, светлима лиге шампионе и остало и ако се цела његова породица клела у војводину и како ће ићи у иностранство, како му је Војводина једина у срцу, светиња и остало... А овај што нам не треба и тип играча какав нам не треба је гинуо за грб, гинуо за навијаче, један од ретких који је играо се чистом емоцијом и отишао је преко... Но небитно да се не настављам и да не мислиш да имам нешто против тебе, ал довољно сам видео кад си стао иза Кабића и њега бранио кад је прелазио у Звезду, а једном капитену, пре свека људској величини па онда и фудбалеру да не желиш срећу у даљој каријери... Стварно не знам шта да кажем, опет разумем твоје емоције према клубу, да л си разочаран ил не, ал ситуације Кабић - Чумић и твоја запажања, мишљења и остало ме стварно да најблаже кажем зачуђују...Maki wrote: ↑Tue Sep 12, 2023 1:34 pm Ne verujem šta čitam. Svi zadovoljni što odlazi kapiten, naša glavna i jedina uzdanica za iole pristojan i dostojan plasman u trenutku kada je trebalo, sa novim trenerom, pojačanjima i pauzom sa konsolidaciju, da krenemo ka vrhu tabele!? Želite mu sreću što odlazi i zahvaljujete na učinku za bednu godinu, a potpisao je na tri?
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mislim da niko od ljudi koji su mu poželeli sreću nije presretan zbog toga što će ići. već je dečko imao ispravan i pošten odnos prema klubu pa mu niko ne zamera to što i odlazi već ako je rešeno da ode. Ako je stigla ponuda koja odgovara njemu i klubu, teško da će bilo šta sprečiti da ode. Svima je bila jasno da će u nekom trenutku morati da naplati svoj učinak. Samo su više priželjkivali da bude kasnije nego pre.
-
Eh, kada sam ja jos pisao da su ovi iz uprave tu zbog para, a ne zbog Vose. Kome nije i dalje jasno, neka stavi na papir koliko smo zaradili prodajom igraca, a koliko smo ulozili u pojacanja. Plus sef drzave je rekao da je upumpana lova u Vojvodinu... Gde su te pare?
Jos jedna izgubljena godina, a sansa nam se otvorila kao nikada u ove dve godine. Prodajom najboljeg igraca pitanje je i da li cemo biti peti na kraju.
Jos jedna izgubljena godina, a sansa nam se otvorila kao nikada u ove dve godine. Prodajom najboljeg igraca pitanje je i da li cemo biti peti na kraju.
Uprava napolje!
Ко остаде од екипе са почетка прошле сезоне или тачније од прошле зиме?
Царевић, Зукић, Малбашић, Лазаревић, УН, остали нису били у првој постави као Бјековић, Милетић, Милосављевић ту и тамо. Заборавио сам Јеличића.
Ако нисам неког прескочио, то је 9 играча који су ту барем од јануара.
И да додам, Чумићу хвала ти и нека те повреде избегну!
Пљувати овог човека, да се прекрстим и левом и десном.
Царевић, Зукић, Малбашић, Лазаревић, УН, остали нису били у првој постави као Бјековић, Милетић, Милосављевић ту и тамо. Заборавио сам Јеличића.
Ако нисам неког прескочио, то је 9 играча који су ту барем од јануара.
И да додам, Чумићу хвала ти и нека те повреде избегну!
Пљувати овог човека, да се прекрстим и левом и десном.
-
Dobro, verovatno ga novi trener nije video u top 20 igrača kluba.
Još jedan genijalan potez uprave ali i treba tako.
Kao i kod njihovih stranačkih kolega, dok narod ćuti, trpi i ne buni se i treba da rade šta hoće. Ako narod (ili u ovom slučaju Novi Sad) nema dovoljno dostojanstva da ispravi kičmu i pobuni se...onda i treba da nastave.
Ništa bolje nismo ni zaslužili.
Još jedan genijalan potez uprave ali i treba tako.
Kao i kod njihovih stranačkih kolega, dok narod ćuti, trpi i ne buni se i treba da rade šta hoće. Ako narod (ili u ovom slučaju Novi Sad) nema dovoljno dostojanstva da ispravi kičmu i pobuni se...onda i treba da nastave.
Ništa bolje nismo ni zaslužili.