Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Uprava

Post by slanobarac »

Ne daj se dušmanima zbiljo! :greenbutt:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
fcvisart

Post by fcvisart »

Da citiramo našeg predsednika od juče.

Informacija da Čumić prelazi u Rubin nije tačna. Jednoglasnom odlukom našeg Upravnog odbora ponuda ruskog kluba je odbijena", saopštio je Zbiljić.

Bando napredna, lažovčine..jel to sve u akademiji naučeno.
Svi po kalupu rade!

UPRAVA NAPOLJE!!
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
zime89

Post by zime89 »

Koliko sam čuo u SNS ima dosta frakcija, novosadski SNS ima više struja. Gde je Zbilja ne znam. Što je najgore, ako oteramo Zbilju i stavimo nekog ko nije SNS ima da nas unište na sve načine, zgaze. Kao što vidite nemam više snage ni komentarišem FK, jer ovo je cirkus tako neozbiljan prelazni rok to je strasno. Ozbiljan klub vec u januaru znam tim za narednu sezonu. Jebeš mi sve pratiću odbojkaše, fudbalerske i vaterpolistkinje. Dobro ići ću na Vošu, naravno jer sam bolesnik kao svi mi...
Svi oni idu na obuke Rebrača, Zbilja i govore im šta da pričaju kao što ima za dve godine titula, kao što u državi sledeće godine uvek ima da imamo neki rekordni ekonomski rast...
ZIME89
slanobarac

Post by slanobarac »

zime89 wrote: Fri Sep 15, 2023 8:17 am Koliko sam čuo u SNS ima dosta frakcija, novosadski SNS ima više struja. Gde je Zbilja ne znam. Što je najgore, ako oteramo Zbilju i stavimo nekog ko nije SNS ima da nas unište na sve načine, zgaze. Kao što vidite nemam više snage ni komentarišem FK, jer ovo je cirkus tako neozbiljan prelazni rok to je strasno. Ozbiljan klub vec u januaru znam tim za narednu sezonu. Jebeš mi sve pratiću odbojkaše, fudbalerske i vaterpolistkinje. Dobro ići ću na Vošu, naravno jer sam bolesnik kao svi mi...
Svi oni idu na obuke Rebrača, Zbilja i govore im šta da pričaju kao što ima za dve godine titula, kao što u državi sledeće godine uvek ima da imamo neki rekordni ekonomski rast...
Onda je najbolje da promenimo ime u FK NAPREDNJAK. Ili da se ugasimo.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Што сте такви песимисти, за две године смо шампиони :cup:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
draganas

Post by draganas »

MOŽE - to je to.

Klub preimenujemo u FK NAPREDNJAK

Navijači promene ime u NS PARIZER

Vođa navijača Zbilja, realno ima tu duboko naprednu facu idealnu za omot parizera.
zime89

Post by zime89 »

draganas wrote: Fri Sep 15, 2023 9:58 am MOŽE - to je to.

Vođa navijača Zbilja, realno ima tu duboko naprednu facu idealnu za omot parizera.
Sad će da zamazuju oči ovim danom jedinstva, ne znam da li ste primetili na društvenim mrežama u njihovim Javnim preduzecima i FKV skoro svi u isto vreme imali objave na tu temu.

Veseli se , srpski rode ! :lol:
ZIME89
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Pa i FKV je njihovo javno preduzeće. Sve je naprednjaština ovde, ne znam zašto bi klub bio išta bolji.
Io odio Belgrado
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Moj info je da Sns parizer ima 8 struja samo unutar fudbalskog kluba. E sad, da li je istina sta rece nas bivsi igrac...
Dragojlo

Post by Dragojlo »

draganas wrote: Fri Sep 15, 2023 9:58 am MOŽE - to je to.

Ali da akcenat u imenu kluba bude na tom prvom A
, da se izgovara akcentovano kao "Napredak", samo sa tim NJ.... :mrgreen:
Nevernik II

Post by Nevernik II »

zime89 wrote: Fri Sep 15, 2023 8:17 am Koliko sam čuo u SNS ima dosta frakcija, novosadski SNS ima više struja. Gde je Zbilja ne znam. Što je najgore, ako oteramo Zbilju i stavimo nekog ko nije SNS ima da nas unište na sve načine, zgaze. Kao što vidite nemam više snage ni komentarišem FK, jer ovo je cirkus tako neozbiljan prelazni rok to je strasno. Ozbiljan klub vec u januaru znam tim za narednu sezonu. Jebeš mi sve pratiću odbojkaše, fudbalerske i vaterpolistkinje. Dobro ići ću na Vošu, naravno jer sam bolesnik kao svi mi...

Zbilja je verovatno Vučević struja, da je Mirović struja pare bi dobijali od Pokrajine.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Toliko struja, a u mozgovima - restrikcija...
Nisam ni sanjao da sljam moze imati toliko nijansi.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

gospodinFKV wrote: Fri Sep 15, 2023 4:08 pm Toliko struja, a u mozgovima - restrikcija...
Nisam ni sanjao da sljam moze imati toliko nijansi.
Znas kako - puno usta za nahraniti a resursi nisu beskonacni. Sad kad su najjaci igraci ogradili za sebe svoj deo kolaca a to sto je preteklo se skoro potrosilo sitnije ribe su krenule da se kolju oko preostalih mrvica. Ako nas je proslost necemu naucila slutim da mozemo uskoro da ocekujemo povratak u vreme sacekusa, rafala iz sivih Audija u pokretu i bombi pod dzipovima kao na vrhuncu 90-tih. A sirotinja i ostali "obicni smrtnici" neka se nadaju da se ne nadju u pogresno vreme na pogresnom mestu i da ih ne zakazi neki zalutali metak.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
VošaNS

Post by VošaNS »

Svaki prelazni rok sve veće i veće razočarenje,svi do jednog se kupite i napustite klub.
Uprava napolje!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Izmenjali smo trenere-nije izgleda do njih. Sledeći u nizu je Marko Jovanović, jer je on selektirao "pojačanja". Hajde da ga sklonimo i vidimo da li će biti nekog pomaka. Ako ni tad ne bude bolje, idemo na Zbiljića. Ovo sam raščlanio samo iz razloga što je očigledno da neće u paketu.

A moram priznati i da me izuzetno zanima ko je u klubu uticajniji - predsednik ili sportski direktor...(?) :)
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply