Ljajić je postao rekreativac, veći nego Malbašić. Nije to ni bleda senka nekadašnjeg igrača. Zato ga je Karagumruk i pustio, a odavno se govori da je obećao da će kao lokal patriota igrati i za Novi Pazar. Neki čak spominju i da igra besplatno.Maki wrote: ↑Fri Sep 15, 2023 12:20 pm Ne kontam ovo, da NP dovede Ljajića, a mi Kajevića. Zar smo stvarno toliko za izbegavanje?
Očigledno da su Adema (47 utakmica za Srbiju) doveli na neku emociju i to u zenitu karijere, a mi gomilamo novac od prodaje i konkurišemo za plejaut. Slavno ime Vojvodine je u dubokom blatu.
Ljajić je ubedljivo najjače ime prelaznog roka u Srbiji, a mi smo doveli Rosića za koga je eventualno neko čuo, samo zato jer je povratnik. Ostali treba tek da se dokazuju.
Prijatelj (opet sam porekao da ga neću navoditi) je na Mozzartu rekao da ćemo svi biti prijatno iznenađeni današnjim pojačanjem. Neki su se ovde izjasnili protiv Kataia, ali jedino on može da nas izvuče iz ove bede, podigne kvalitet, vrati navijače na stadion i povrati slaninarski duh, čijem padu je i sam kumovao.
To je njegova lična želja koja nema veze sa novcem i sa daljim građenjem karijere.