Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

cumicn wrote: Fri Sep 15, 2023 12:02 pm Dragi forumaši, Želim da vam se zahvalim na svemu u ovih prelepih godinu dana, što ste me izabrali za igrača godine, na svakoj kritici koju sam prihvatio dobronamerno, ali takodje i na pohvalama kojih je bilo mnogo,nadam se da imate razumevanja za celu ovu situaciju...Ostalo sam sve rekao u intervjuu za fudbalski sajt.
Ako je Cumke u takvoj frci (potpisivanje za novi klub, predstavljanje, upoznavanje, treninzi...) zaista odvojio vreme da se javi i forumasima, onda je to mozda jedna od najvrednijih poruka ikada ipisana ovde. HVALA pre svega na tom gestu, a zatim i ponasanju i igrama kojima si predstavljao Vosu, hvala i na toj godini iskrene radosti koju si nam donosio jer da nije bilo tebe zaboravili bi i sta znaci biti srecan zato sto imas nekog igraca u svom timu. Sve najbolje u karijeri, i neces biti zaboravljen, nadam se da ce forum "Gde su, sta rade..." biti ispunjen snimcima tvojih golova iz Rusije. SRECNO!!! :cheers:
Image
Maki

Post by Maki »

Ovo bi bila kruna za kraj ovog užasnog dana. Po meni, Kembel (plaćen sigurno 200-300k) i cigan Vukanović (@Turija, pristojan CV?) zauzimaju mesto Kovačevu i ivanoviću, koji će ostati bez šanse. Niko od pomenutih nije ranga Čumića, Bolingija, Malbašića, Vukića ili Radulovića, pa je u tom izboru bolje dati priliku našim mladićima.
Trebaju nam pojačanja, pobogu! Čume zbrisao, a Boli će biti odsutan mesecima, a možda je i zauvek završio sa profesionalnim sportom. Kad se setim kako je uzeo onaj penal da šutira, kao da je predosećao. :cry:

Sada tek treba vratiti Ivana pa da napadnemo sa triom: Vukić, Vukčević, Vukanović. :roll:

PS. I dalje ne verujem. Poverujem u Aleksandra Kataia, a dobijem Aleksu Vukanovića. Zašto je ovaj klub toliko proklet?
Last edited by Maki on Fri Sep 15, 2023 4:22 pm, edited 1 time in total.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Izdrzi, legendo, pa da punis mreze!
Za ostalo...Krle je rekao sve.

@Maki
Kovacev je vec prosledjen uveliko na pozajmicu u GAT. Mislim da njemu treba prvoligaskog fudbala u nogama pre nego sto mu pruzimo pravu sansu. Takodje, ne znam bas koliko moze da pomogne u ovom trenutku. Ovaj gari iz Javora je okej resenje...za Javor...ili nasu klupu. Cumic je, za sada, nenadoknadiv gubitak.

Edit: Jedan od komentara na Mozzartu je rekao da je Bolingi u vestackoj komi trenutno, ali da ce se oporaviti, sto je najvaznije. Navodno je teska upala pluca u pitanju, ali se cekaju analize koji tip upale je u pitanju, te da ga ceka pauza od 3 do 6 meseci. Ja od svega biram da se fokusiram na to da ce se oporaviti. Sve ostalo je apsolutno nebitno.
fare

Post by fare »

E moj Zbiljiću prodao si sve što je valjalo Traore, Ljubisavljević, Topić, Milošević Simić i sada Čumića pa sada ovo sa Bolingijem ko će ti igrati na kraju ćeš se ti skidati neće imati ko da da igra. Svi živi u poslednjim momentima dovode neka pojačanja samo mi prodajemo našeg najboljeg igrača u poslednjih x godina negde od Abua.
Cane

Post by Cane »

Neke informacije iz Kamenice kažu da je Bolingi u indukovanoj komi i na respiratoru. Stanje je na žalost baš ozbiljno i pored njegove snage uzdajmo se i u pomoć od Boga da se sve dobro završi. Izdrži prijatelju naš!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Kakvo sranje... Mislim da ostatak vesti i sve drugo manje vise nije bitno, samo da Bolingi pregura ovu muku!
draganas

Post by draganas »

Užasan dan/ ma cela nedelja.

Brat da se nekako oporavi, fudbal ako bude prilike dogodine.

Oko ovih “pojačanja” stvarno je besmisleno pisati; bruka i nastavak uništavanja Vojvodine.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Neizlecivi wrote: Fri Sep 15, 2023 5:24 pm Kakvo sranje... Mislim da ostatak vesti i sve drugo manje vise nije bitno, samo da Bolingi pregura ovu muku!
Iskreno ja sve ne zelim da verujem u ovo sto se pise za Bolingija, a ako je istina, nadam se da ce izaci kao pobednik.

Neeego na sta je danasnja Vojvodina spala... Ivanic, Katai, Stamenic, Tumbasevic, Babic, Zlicic, Sanicanin, Vidakov, Mesarovic, Mitosevic, Mudrinski, Simic, Noveski, Neskovic, Susnjar, Lakicevic... Gotovo svaki superligas ima u svojim redovima igrace na cije spominjanje ce medju prve dve asocijacije da bude FK Vojvodina.
A licno za mene, sem Zukica i Rosica ne vidim ni jednog igraca vise u danasnjem timu koji bi me asocirao na FK Vojvodina :frown:
Image
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Voja wrote: Fri Sep 15, 2023 5:49 pm A licno za mene, sem Zukica i Rosica ne vidim ni jednog igraca vise u danasnjem timu koji bi me asocirao na FK Vojvodina :frown:
Додао бих Царевића и Малбашића.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Samo da se Bolingi oporavi.
A ovo potencijalno pojacanje, je l' to onaj "sine, daj gol?"
Uprava napolje!
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
VošaNS

Post by VošaNS »

Duplof

Post by Duplof »

VošaNS wrote: Fri Sep 15, 2023 6:22 pm https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/ziv ... 15-09-2023
Vukanović zvanično.
Kako nemamo neki emoji koji se krsti? :beg:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
VošaNS

Post by VošaNS »

Vukanović,Kembel stigli.Ima li još ko ili smo završili?
hvylarn

Post by hvylarn »

Tetek?
Post Reply