Ja kad dođem u slično.raspoloženje zbog nečije neprimerene reakcije ili tako nečega bilo gde onda se rukovodim onim - Gospodo, malo ste se zaj..ali, nije Srbija (Voša, forum ... ) samo vaša, bar malo je i moja

Au... gle ovog sad
Krle wrote: ↑Fri Sep 15, 2023 10:34 pm Evo, sat i po pre kraja još jednog u nizu dramatično loših prelaznih rokova, konačno se otkriva lice onoga što jeste Vojvodina - ljubav. Ili je ovaj forum prerastao u neku vrstu dating sajta![]()
Neka u miru počivaju praški studenti, vatra još gori.
A sad me linčujte![]()
Ja predlazem alternativu. Umesto da deep ode, da sednemo i procaskamo preko PM. Iznesem sta i kako me je dovelo do toga da ga prozovem, on iznese svoju stranu, shvatimo da tu nema nista licno i da smo dosli svi ovde zbog fkv i nastavimo svi dalje.masterNS wrote: ↑Fri Sep 15, 2023 10:28 pm Nemojte mene ja sam 2x komentarisao deep-a. I nisam ga vredjao. Nismo deca, imamo pravo da iznesemo misljenje o necijim stavovima koje ponavlja konstantno.
I to samo zato sto me je iritiralo sto na sve lose sto se desi, on nadje opravdanje. Ako je to njegova licnost, ja bih voleo da mi da recept.
Lucani i NP gledaju sa visine na nas, svedeni smo na to da sa visine na nas gledaju Cukaricki, TSC, Lucani, NP... Nema u tome nista dobro.
Svedeni smo na to da u prvim kolu izvedemo B sastav protiv zvezde, jer odmaramo igrace. Prvo kolo! U ovakvoj situaciji po klub, treba imati malo mere i postovanja i drzati svoj pozitivni stav pod kontrolom, jer u suprotnom dodjes u ovu situaciju.
Sve najbolje u odmoru od pisanja.![]()
Mislim da nema potrebe, ali nece ni da skodi dodatno licno objasnjenje. Desava se da nekog nesto pogodi u postu kolege forumasa, medjutim, nema tu lose namere. Sutra je novi dan i tu smo zajedno.masterNS wrote: ↑Fri Sep 15, 2023 11:12 pmJa predlazem alternativu. Umesto da deep ode, da sednemo i procaskamo preko PM. Iznesem sta i kako me je dovelo do toga da ga prozovem, on iznese svoju stranu, shvatimo da tu nema nista licno i da smo dosli svi ovde zbog fkv i nastavimo svi dalje.masterNS wrote: ↑Fri Sep 15, 2023 10:28 pm Nemojte mene ja sam 2x komentarisao deep-a. I nisam ga vredjao. Nismo deca, imamo pravo da iznesemo misljenje o necijim stavovima koje ponavlja konstantno.
I to samo zato sto me je iritiralo sto na sve lose sto se desi, on nadje opravdanje. Ako je to njegova licnost, ja bih voleo da mi da recept.
Lucani i NP gledaju sa visine na nas, svedeni smo na to da sa visine na nas gledaju Cukaricki, TSC, Lucani, NP... Nema u tome nista dobro.
Svedeni smo na to da u prvim kolu izvedemo B sastav protiv zvezde, jer odmaramo igrace. Prvo kolo! U ovakvoj situaciji po klub, treba imati malo mere i postovanja i drzati svoj pozitivni stav pod kontrolom, jer u suprotnom dodjes u ovu situaciju.
Sve najbolje u odmoru od pisanja.![]()
Legao bi nam Meri, jer moramo igrati na snagu i motiv, jer kvalitet ekipe je na nivou proseka domace lige.fare wrote: ↑Fri Sep 15, 2023 11:50 pm Sada kada se ovo dogodilo Bolingiju mi smo morali probati dovesti Marya u Turskoj nije u 1 planu on bukvalno nas moli da ga vratimo para ima prodato dosta igrača, ko će davati golove Kembel i Vukanović oni su krila a nama treba špic ako smo spali na Vukića kao prvu opciju kukala nam majka.