Stadion "Karađorđe"
-
Re: Stadion "Karađorđe"
Pristao bih i na mnogo manji stadion, samo da nema atletsku stazu.
Uprava napolje!
- Red Marquis
- Moderator
Nisu u stanju ni travu da postave, a vi bi novi stadion od ovih barona.
Io odio Belgrado
Znači mi u godini kad slavimo 100 godina postojanja stadiona nećemo igrati na njemu i jubilej ćemo obeležiti na stadionu TSC u B.Topoli!? Jos jedan brilijantan potez. 

- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Red Marquis
- Moderator
NIje možda bolje, nego je sigurno bolje.Uvek sa tobom wrote: ↑Thu Sep 21, 2023 3:45 pm https://www.maxbetsport.rs/katanac-na-n ... ra-465605/
Нама можда боље да ништа не дирају...
Io odio Belgrado
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
-
Kakvo jadno skupljanje političkih poena, samo neka bude 'leba i igara! Pardon, parizera i igara...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
-
Da li je realno da cemo dobiti jos jedan objekat na stadionu? Kao da vec nije dovoljno asimetrije...
Meni ovo izgleda zaista lepo, e sad da li je izvodljivo i da li će izgledati ovako videćemo.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- slanobarac
Vidi se da je komfor navijača bio prioritetan zadatak.
#hospitality sistem
# premium sky box

#hospitality sistem
# premium sky box

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Mozda i planiraju da nas toliko ostane, da svi stanemo u lozu
Dakle, samo ,,premijum" navijaci, odnosno, nova ,,elita" pod krovom. Sjajno. Ovi u donjim redovima neka kisnu i ne vide pola terena.Severni Banat wrote: ↑Sun Nov 12, 2023 10:45 am Mozda i planiraju da nas toliko ostane, da svi stanemo u lozu![]()
,,Hospitality", ,, preminum sky box", ,,ticketing"... kako su se samo brzo ,,primili" i ,,pogospodili", a Vosa nikad gora i sa manje navijaca

Ne planiraju oni nas u lozu, nemamo mi taj standard ( bice cena za nju kao i sa ovim dresovima), vec da nas udalje sto dalje od loze i stadiona.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
Oni prosto ne znaju, a kad znaju neće da urade kako treba.
- Deep Purple
Ovo mora da se uradi da bi se obezbedila licenca za evropu. Bili su ljudi iz Uefe i naveli stvari koje moraju da se završe. Neće ti dolaziti na stadion samo “premium” navijači već i ekspedicije drugih klubova i ti moraš njih da dočekaš kako dolikuje. Tjs ne moraš samo onda nećeš igrati na svom stadionu.Turija wrote: ↑Sun Nov 12, 2023 11:40 amDakle, samo ,,premijum" navijaci, odnosno, nova ,,elita" pod krovom. Sjajno. Ovi u donjim redovima neka kisnu i ne vide pola terena.Severni Banat wrote: ↑Sun Nov 12, 2023 10:45 am Mozda i planiraju da nas toliko ostane, da svi stanemo u lozu![]()
,,Hospitality", ,, preminum sky box", ,,ticketing"... kako su se samo brzo ,,primili" i ,,pogospodili", a Vosa nikad gora i sa manje navijaca
Ne planiraju oni nas u lozu, nemamo mi taj standard ( bice cena za nju kao i sa ovim dresovima), vec da nas udalje sto dalje od loze i stadiona.
Razumem nezadovoljstvo i sam sam nezadovoljan samo pitanja koja si naveo nisu na nivou kluba već grada, pokrajine i države jer stadion nažalost nama ne pripada.
Pisao sam ovde već da je u planu muzej i shop i trebali bi da budu u sklopu tog novog objekta. Nažalost od ove države izgleda da bolje ne možemo da dobijemo. Ne treba se sa ovim zadovoljavati ali od koga je dosta je, ako me razumeš.
Do skoro nisi ni dres mogao da kupiš.
Neka i ovo što su zamislili završe jer smo svesni da ovoj državi ne treba verovati.
Treba se izboriti da se stadion vrati nama pa da kao i Željezničar gradimo iz sospstvenih mogućnosti malo po malo jer od ovih se naš klub neće ‘leba najesti.