12. kolo: VOJVODINA – Radnik 3:0 (3:0)
Re: 12. kolo: VOJVODINA – Radnik, nedelja 18h
Bas me zanima da li ce novi dresovi biti bez natpisa sa sponzorima? Generano volim kada na dresovima nema sponzora ne samo kod nas, iako to danas nije bas tako cesto. Kazu da nema kadrovskih problema, znaci da mozemo ocekivati na terenu Nikolica, Giorbelidzea i Đorđevica. Nadam se pobjedi i boljoj igri!
-
- Grbavica.021*
Сви на Карађорђе игра Војводина! 

Naredne 4 utakmice (5 ako računamo i kup) su najbitnije ove sezone. Svi rivali su u nokautu, to se mora iskoristiti i uzeti maksimalan broj poena, a samim tim i ući u trku za Evropu na verodostojan način.
Doduše, niti smo mi u nešto boljoj formi, niti znamo da dokrajčimo rivala dok je na kolenima, niti igramo dobro nakon reprezentativnih pauza. Kad je neki trener, nakon poraza od nas, dobio otkaz? Ajde da promenimo te stvari i zaista pokažemo da (li) vredimo!
Doduše, niti smo mi u nešto boljoj formi, niti znamo da dokrajčimo rivala dok je na kolenima, niti igramo dobro nakon reprezentativnih pauza. Kad je neki trener, nakon poraza od nas, dobio otkaz? Ajde da promenimo te stvari i zaista pokažemo da (li) vredimo!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Uvek sam se plasio utakmica u kojima "moramo"!! To po pravilu nikad ne bude dobro.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ne brini, danas pobedjujemo.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Lep jubilej danas kraja Grbavice koja je i najavila jaku tribinu i borbu za lokal, plus nazalost odaje se pocast parolom na istoku nasem drugu Dzoniju koji je preminuo posle duge borbe sa opekotinama. Neverovatno je da se potrefilo da je isto toliko godina koliko i Grbavica prati nas klub, imao i nas drug kada je preminuo. Tako da danas uz festu i tugu idemo do nova 3 boda.
Vidimo se na stadionu!
Vidimo se na stadionu!
- slanobarac
Samo da ne bude u zaustavnom vremenu i 2:1.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Добар термин за недељно дружење на стадиону. Да видимо како ћемо пробити ту најтврђу одбрану. Видимо се на стадиону.
Prevarih se pa pročitah par komentara na Mozzartu. Bože, kakvih tu budala ima.
- Deep Purple
Radulović - Vukanović - Kembel
Ofanzivi trio, očekivao sam ih na terenu kada je trener već rekao d asu svi spremni.
Ofanzivi trio, očekivao sam ih na terenu kada je trener već rekao d asu svi spremni.
Gruzijac i dalje nije spreman.
- Deep Purple
Rutinsko poluvreme, moglo je biti i ubedljivije, postići treći gol i onda igrati bez presije.
Lazarevića najbolje izvesti rizičan je za drugi žuti.
Lazarevića najbolje izvesti rizičan je za drugi žuti.