Kup Srbije 2023/2024
Re: 1/16 finala Kupa Srbije: TRPFKNS - VOJVODINA, sreda 19h
Nema karata za zapad, a žive duše nema ispred stadiona, smrdi nešto opasno. 

-
Šta je sa istočnom?Red Marquis wrote: ↑Tue Oct 31, 2023 5:08 pm Ovaj deo mislim da nije pomenut, sa klupskog sajta :
НАПОМЕНА: Северна трибина резервисана је искључиво за наше навијаче, док су на западној трибини за наше навијаче и симпатизере отворени улаз број 5 и 6.
Carević kad je video odbranu ispred sebe

- Grbavica.021*
Не знам колико је истина али чуо сам да је запад наводно распродат. 

- Red Marquis
- Moderator
Da se samospale svi koji su ovim grobarima dopustili da budu domaćini na ovom stadionu i raspoređuju karte.
Io odio Belgrado
- Deep Purple
Da li ima neko link, na mojoj areni tri prenose 

http://cdn.livetv724.me/webplayer.php?t ... =1761&si=1Deep Purple wrote: ↑Wed Nov 01, 2023 8:05 pm Da li ima neko link, na mojoj areni tri prenose cigane.
- slanobarac
I kod mene.021 wrote: ↑Wed Nov 01, 2023 8:06 pmhttp://cdn.livetv724.me/webplayer.php?t ... =1761&si=1Deep Purple wrote: ↑Wed Nov 01, 2023 8:05 pm Da li ima neko link, na mojoj areni tri prenose cigane.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Sredili su imena i brojeve u zlatnoj boji na dresovima. Tačnije oivičili su ih tamnom bojom.
- naseljekolumbija
Toroman
Lazarevic
Rosic
Crnomarkovic
Bukinac
UN
Zuka
Milosavljevic
Miletic
Ivanovic
Radulovic
Ocekivan nas pritisak i njihovo povlacenje.
- Mare_Liman
Шта се друго могло очекивати кад немамо победу у гостима од марта
, радује ме добра размена пасова солидна игра и пре свега што је ово идеална утакмица да се врати стари Николић и сигурно најбољи појединац уз Милетића који је доказао да треба да му се да прилика, лепа ствар да је Ранко пружио прилику и момцима који нису имали минутажу, надам се добром издању Торомана који је имао солидно прво полувреме

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Koliko se vidi izostanak Mateusa u protoku lopte sa pozicije zadnjeg veznog i nase igre.
Nije za Zukica poziciju zadnjeg veznog.
Lazarevic 80% centarsuteva na otprilike, odnosno protivnickoj odbrani. Kad Lazarevic treba da doda loptu, to je muka ziva i najcesce do protivnickog igraca. Dobar je momak, ali tesko ide ofanziva.
Miletic, pa solidno.
UN dobri korneri, ali nasi lose gadjaju glavom.
Uglavnom, tesko nam ide. Morace Ranko nesto menjati.
PS
Dosta publike na stadionu.
Nije za Zukica poziciju zadnjeg veznog.
Lazarevic 80% centarsuteva na otprilike, odnosno protivnickoj odbrani. Kad Lazarevic treba da doda loptu, to je muka ziva i najcesce do protivnickog igraca. Dobar je momak, ali tesko ide ofanziva.
Miletic, pa solidno.
UN dobri korneri, ali nasi lose gadjaju glavom.
Uglavnom, tesko nam ide. Morace Ranko nesto menjati.
PS
Dosta publike na stadionu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ne vidim ja tu apsolutno nikakvu razliku izmedju timova
Nije mi jasno sto se ovakav mec ne koristi za uigravanje, za pokusaj inovacija u igri i sl. Cemu mesanja tima, kad ni najbolji ni za sta nije
Zasluzuju malo adrenalina i neizvesnosti ili skraceno PENALE (jer apsolutno nista videli nisu)
Nije mi jasno sto se ovakav mec ne koristi za uigravanje, za pokusaj inovacija u igri i sl. Cemu mesanja tima, kad ni najbolji ni za sta nije

Nazalost, Vojo, ne vidim ni ja nikakvu razliku timova.
Nisu iskljuceni penali, pa cak i da izgubimo u regularnom delu utakmice, ako zaluta neka lopta u mrezu Toromana.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov