Kup Srbije 2023/2024

Locked
Voja
Dežurni spiker

Re: 1/16 finala Kupa Srbije: TRPFKNS - VOJVODINA, sreda 19h

Post by Voja »

Turija wrote: Wed Nov 01, 2023 10:34 pm PS
@Deep, Voja te ,,lozi" za Kajevica :D
Ne lozim vec podsecam na ono sto je pisao... al dobro, kontam da njega rade emocije kod svakog pojacanja, koliko se secam hvalio je i onog spica, djetica iz Zete... :mrgreen:
A na kraju kad nas "rimski vojnik" napusti, videcemo ko ga je bolje procenio (jer sam i ja ostavio neku poruku sa predvidjanjem sta mozemo ocekivati od njega) :)
Image
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Deep Purple wrote: Wed Nov 01, 2023 10:25 pm Vukanović 6 mečeva, 4 postignuta gola. I ovakav van adekvatne fizičke spreme je igrač koji pravi razliku u našoj ligi. Može on biti pun pogodak.

Čim bude spreman da 90 min odigra kako treba, biće još bolji.

Na dva meča na kojim nije postigao gol igrao je samo po 11 minuta.
Poslednje 4 utakmice, 4 gola. Ne secam se kad se to poslednji put desilo.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

MiSmoFKV! wrote: Wed Nov 01, 2023 10:57 pm
Deep Purple wrote: Wed Nov 01, 2023 10:25 pm Vukanović 6 mečeva, 4 postignuta gola. I ovakav van adekvatne fizičke spreme je igrač koji pravi razliku u našoj ligi. Može on biti pun pogodak.

Čim bude spreman da 90 min odigra kako treba, biće još bolji.

Na dva meča na kojim nije postigao gol igrao je samo po 11 minuta.
Poslednje 4 utakmice, 4 gola. Ne secam se kad se to poslednji put desilo.
Novi Mrdja
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja

Hvalio sam ja đetića ali drugog. A za tog đetića sam samo napisao da sam čuo da je bolji od Vidakova na treninzima, bar se tako pričalo.
Krle

Post by Krle »

Slažem se za Lazarevića, pas, odluke, pregled, sve gore i gore. Rosić danas ne mož da nabode gol, dok ga UN gađa u obrvu jedno tri puta. Sredina mora da bar jednom suviše dotakne loptu, a kad bi trebalo da sačeka, onda brza. Ispade Zuka najracionalniji i sa najviše uticaja, mada i dalje spor.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Duplof

Post by Duplof »

Mi se borimo za Evropu, oni se bore za opstanak u rangu niže i jedva pobedimo. Kvalitet utakmice velika 0. Nisu utakmicu presudili golovi u završnici već kontre protivnika u prvom poluvremenu koje su, uglavnom, završavale u ofsajdu. Da li je to naša sreća ili njihov (ne)kvalitet, neka proceni neko drugi.

Iskreno, prijatno sam iznenađen brojem ljudi na stadionu večeras, ali navijanje sa severa je, moram priznati, baš izostalo u nekim momentima. Topovskim udarima i onoj raketi (kako god da se zove) ne sme biti mesta na stadionu, ta pirotehnika nema apsolutno nikakvo dejstvo! Na utakmice dolaze i klinci (neki i bebe dovode) i stariji ljudi, moramo malo i o njima da mislimo.

Zukiću vratiti traku nakon ove proslave gola!!! :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Nemate pojma kolko je prijalo derati se "Marš u Beograd!" pred kraj utakmice :D

Ali iskreno, grozno smo igrali prvu polovinu utakmice i imali smo sreće što zu zaboravili šta je ofsajd...
LIMAN

Post by LIMAN »

Lazarevic i Radulovic su mi zivce kidali po desnoj strani, nijedna dobra stvar od njih danas. Ovi zutaci su baaas amateri, ono je bilo skandalozno sta su oni igrali, a mi smo tik nesto bolji od njih. Al ajde, bilo je bitno da se prodje kako znamo i umemo ovo, da ne likuju ovi klosari od preko puta i iz coska.

Setite se i onaj kup kad smo osvojili 2014. da smo prvi mec cini mi se jedva dobili N.Pazar na Karadjordju, kad je Zakula usao da brani penale na kraju. Tako kilavo smo poceli i ove godine, nadam se istoj zavrsnici.
Само храбро до нове победе, але...
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@LIMAN

I drugi kup smo osvojili tako što smo prvo kolo prošli na penale protiv Lučana ako se ne varam?

EDIT: Sad sam proverio ipak je to bilo drugo kolo u prvom smo pobedili Sinđu 4:0 :)
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Deep Purple wrote: Wed Nov 01, 2023 11:38 pm @LIMAN
EDIT: Sad sam proverio ipak je to bilo drugo kolo u prvom smo pobedili Sinđu 4:0 :)
Zar nismo Lučane u četvrtfinalu?
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Nisam bio na utakmici jel moze neko da preprica sta je to Bazuka uradio pri proslavi kad se spominje toliko :D
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Deep Purple wrote: Wed Nov 01, 2023 11:38 pm @LIMAN

I drugi kup smo osvojili tako što smo prvo kolo prošli na penale protiv Lučana ako se ne varam?

Зар није био Златибор , ил је то била 1\16 ако се не верам, знам да се ту негде на почетку ишло на Златибор 1-3 било ако се не варам...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Wild Srem wrote: Wed Nov 01, 2023 11:49 pm Nisam bio na utakmici jel moze neko da preprica sta je to Bazuka uradio pri proslavi kad se spominje toliko :D
Koliko sam video (a nisam baš jer sam bio na drugoj strani stadiona) jeste da je skinuo dres sa sebe blizu mesta gde su bili kanarinci
Last edited by fkvtelep89 on Wed Nov 01, 2023 11:59 pm, edited 2 times in total.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Wild Srem wrote: Wed Nov 01, 2023 11:49 pm Nisam bio na utakmici jel moze neko da preprica sta je to Bazuka uradio pri proslavi kad se spominje toliko :D
Можеш проценити по слици, скинуо дрес и од 1. сектора до 4. где су били "канаринци" прошао са показивањем полеђиње дреса и изазвао реакцију да нам је свима било топло око срца, класично пишање Зуке и још једном показивање сланинарства, шта бих дао да је неко лепше време и да да гол за победу против цигана ил гробара на карађорђу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ssnigd

Post by ssnigd »

Odvratna utakmica, sa odvratnim protivnikom, sa odvratnim sljamom od navijaca.

Zukicu kapa dole. Smekerska reakcija!!!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Locked