Kup Srbije 2023/2024
- Deep Purple
Re: 1/16 finala Kupa Srbije: TRPFKNS - VOJVODINA 0:2 (0:0)
Protiv Gatovaca.
https://fss.rs/izvuceni-parovi-1-8-finala-kupa-srbije/
Par zanimljivih parova, najbolji par za čitanje Radnički 1923 - Smederevo 1924.
Da nam je fudbal iole nesmrdljiv, radovao bih se i utakmicama Vršac - Napredak i Voždovac - Radnički Sremska Mitrovica.
A što se nas tiče, ili nam neko opasno šteluje žreb ili opasno imamo sreće. Ovde čak nije ni neizvesno da li prolazimo.
Par zanimljivih parova, najbolji par za čitanje Radnički 1923 - Smederevo 1924.
Da nam je fudbal iole nesmrdljiv, radovao bih se i utakmicama Vršac - Napredak i Voždovac - Radnički Sremska Mitrovica.
A što se nas tiče, ili nam neko opasno šteluje žreb ili opasno imamo sreće. Ovde čak nije ni neizvesno da li prolazimo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Grbavica.021*
Срамота за савез који грб Војводине користе ко да смо у 2013 години, брука...
Re: 1/8 finala Kupa Srbije: Mladost GAT - VOJVODINA, 06.12.2023.
Igramo dva kola kao gosti na svom stadionu?
Ako se ne varam, pošto osim Novog Pazara svi favoriti igraju kod kuće, mi u četvrtfinalu gotovo izvesno i treći put igramo na Karađorđu, naravno ako do 4. aprila bude renoviran.
Ako se ne varam, pošto osim Novog Pazara svi favoriti igraju kod kuće, mi u četvrtfinalu gotovo izvesno i treći put igramo na Karađorđu, naravno ako do 4. aprila bude renoviran.
Da li je ovo moguce?
Nadam se da cemo na prolece imati bolji tim za ostale protivnike?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Polako, filijala nam je konačno prvi put pobedila ovog vikenda. Samo 3 meseca im je trebalo da ostvare taj veličanstveni uspeh.
Sad kad se razgorapade, još ako povedemo 2:0...biće zeznuto.
- Mare_Liman
Нека таман да започнемо низ победа у гостима
, само да не буде са филијалом повуц потегни да се омладинци и Вукчевић провале баш у овој утакмици... И наравно не дај Боже 2-0 на полувремену !

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
Чисто сумњам да ће га реновирати на пролеће, опет ћемо дочекати ту причу почетком лета.

Одлично смо прошли, гостујемо на нашем терену 4 дана након гостовања црнима и 4 дана пред долазак Напретка. Тамам да меч изнесу играчи са мањом минутажом али далеко квалитетније од онога што смо видели од њих против рфкпнс.
Sto vreme hladnije kuglice sve toplije 

Dva puta gosti na svom stadionu-lepo.Igrači sa manjom minutažom da odigraju ovaj meč uz mnogo bolji nastup nego u prethodnoj rundi.Kup je naš 

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ne postoji više pravilo o broju gostovanja i domaćinstava. Žreb određuje ko je domaćin. Jedino ko je garantovano domaćin je ekipa koja je u prošloj sezoni bila član srpske i nižih liga. Što već krši par Radnički KG - Smederevo, ali nije na meni da na to ukazujem okolo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
To pravilo se odnosi samo na prvo kolo kad su u pitanju drugoligasi. Jedino srpskoligasi su stalno domacini i to sadasnji, ne proslogodisnji. Ne znam ko smislja pravila, ali nije bas u potpunosti normalan.Rabba wrote: ↑Tue Nov 07, 2023 6:38 pmNe postoji više pravilo o broju gostovanja i domaćinstava. Žreb određuje ko je domaćin. Jedino ko je garantovano domaćin je ekipa koja je u prošloj sezoni bila član srpske i nižih liga. Što već krši par Radnički KG - Smederevo, ali nije na meni da na to ukazujem okolo.
Kup je nas!
- Grbavica.021*
Утакмица се игра у среду од 18 часова на Карађорђу.