Svaki tip brendirane majice je drugaciji. Nema sanse da mozete da potrefite velicinu, ako je ne probate.
Siva, bela, svetlo plava... Sve su drugacijeg oblika i dimenzija
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
O Bože, da li je moguće da će proraditi taj famozni i toliko očekivani shop? Već sam i zaboraviio da su ga najavili nekada.
Ajd da vidimo i to čudo. Samo da se to uskoro ne oduži na sledeću godinu.
Sad ću napisati nešto zbog čega će me neki možda razapeti. Voleo bi da ponešto od majci, dukseva i ostalog bude odštampano i na latinici. Znači nije problem neka 90 posto bude na ćirilici ali dajte nešto i na latinici.
Ja često imam priliku da poklonim nešto nekom od "preko", pre svega ljudima iz bivše zajedničke države. Nekako bi mi bilo draže da imamo nešto i na latinici da im dam a verovatno bi i stranci koji nekad zalutaju i do našeg šopa u NS možda pre kupili nešto sa latinicom.
Nekada se to i radilo ja i imam jednu našu navijačku majicu koja je po meni skroz originalna i koju ponekad obučem na leđima je latinica a napred ćirilica.
Naravno da treba da postoje verzije na oba pisma. Ne vidim tu nikakav problem. Takođe, ponešto bi trebalo biti i na engleskom i kombinacija srpsko-engleski.
Rakovac wrote: ↑Fri Nov 17, 2023 7:49 pm
Sad ću napisati nešto zbog čega će me neki možda razapeti. Voleo bi da ponešto od majci, dukseva i ostalog bude odštampano i na latinici. Znači nije problem neka 90 posto bude na ćirilici ali dajte nešto i na latinici.
Ja često imam priliku da poklonim nešto nekom od "preko", pre svega ljudima iz bivše zajedničke države. Nekako bi mi bilo draže da imamo nešto i na latinici da im dam a verovatno bi i stranci koji nekad zalutaju i do našeg šopa u NS možda pre kupili nešto sa latinicom.
Nekada se to i radilo ja i imam jednu našu navijačku majicu koja je po meni skroz originalna i koju ponekad obučem na leđima je latinica a napred ćirilica.
Cane wrote: ↑Sat Nov 18, 2023 1:22 am
Naravno da treba da postoje verzije na oba pisma. Ne vidim tu nikakav problem. Takođe, ponešto bi trebalo biti i na engleskom i kombinacija srpsko-engleski.
Slazem se i podrzavam predlog.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov