Super Liga - sezona 2025/26
- Grbavica.021*
Re: Super Liga - sezona 2023/24
@Deep: desetka 

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
U ovoj nasoj ligi, ko zna da izvede korner je samo za nijansu manje opasno od penala. TSC ubija partizan kornerima.
A, na svakoj domacoj utakmici je tako, ako ekipa ima igraca da zna centrirati iz kornera.
A, na svakoj domacoj utakmici je tako, ako ekipa ima igraca da zna centrirati iz kornera.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Auuuu šta radi TSC partizanu kukulele a mi ako ponovim o ovakvu igru i kojim čudom da se oporavi Mateus možemo se isto nadati nečemu.
- Red Marquis
- Moderator
Ne, mi po običaju služimo da vraćamo u život blizance.
Io odio Belgrado
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- slanobarac
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Овде има свашта да се види за љубитеље фудбала. Делује да је ТСЦ-у одговарала пауза, далеко боље су изгледали него против нас. Ми смо играли са њима три дана након Фрајбурга, дошли смо им у прави час по нас.
Нек улети неки кеш у Војводину

- Grbavica.021*
После нерешеног исхода Младости из Лучана(1:1) и победе Новог Пазара у гостима (0:4) пали смо на шесто место, искрено следећи викенд очекујем победу против црно белих. 

- slanobarac
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Pogledah tabelu i uhvati me jeza, koliko malo bodova deli nas i npr. Vozdovac na 11. mestu sa 18 bodova naspram nasih 22. Svega 4 boda razlike ( ako izgubimo protiv crnih, a oni pobede, eto ih na bod razlike). Ili npr Zeleznicar na 14. mestu sa 14 bodova. Kako je sve to blizu od plej ofa do plej auta.
Mi smo u ozbiljnom sosu, ako se ne pojacamo na zimu. Kockamo se ne sa 3.4.5. mestom, vec sa plej autom. Pamet u glavu na zimu, a vec i sada.
Mi smo u ozbiljnom sosu, ako se ne pojacamo na zimu. Kockamo se ne sa 3.4.5. mestom, vec sa plej autom. Pamet u glavu na zimu, a vec i sada.
Zaboravljaš da mi sa grobarima zatvaramo sve nekompetitivne utakmice ove sezone. Kad im poklonimo bod ili 3 za vikend, možemo da se fokusiramo na bitne utakmice.
Što se pameti u glavu tiče, šleper škart robe je ono što uvek, po običaju, možemo da očekujemo. Ja bih pre 3-4 jača imena i da se završi prelazni rok, nego 7 osrednjih i 5 da te bog ubije, za isto ili više para. Ove sezone, jedini pun pogodak vidim u liku Mateus Indija, a on je kod nas na pozajmici. Sve ovo ostalo je nešto iznad superligaškog proseka.
Što se pameti u glavu tiče, šleper škart robe je ono što uvek, po običaju, možemo da očekujemo. Ja bih pre 3-4 jača imena i da se završi prelazni rok, nego 7 osrednjih i 5 da te bog ubije, za isto ili više para. Ove sezone, jedini pun pogodak vidim u liku Mateus Indija, a on je kod nas na pozajmici. Sve ovo ostalo je nešto iznad superligaškog proseka.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Mare_Liman
Партизан - Војводина , субота 15:30ч
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."