Mlada reprezentacija
A ja zivim za dan kada cemo napuniti sever... Zamislite samo crveno-beli dekor, i Vosu na Evro sceni... Meni je samo smetalo sto smo dozvolili da nam tribinu i navijanje vode meni nepoznati ljudi, cigani i grobari ocigledno, i to neka balavurdija. Mislim da smo mogli da se organizujemo bolje, zaposednemo kop i ako treba da se navija - krece od nas, ni od koga drugog. Ipak je to nas stadion i nasa tribina...
You'll never walk alone!
E to nisam znao.Ako je tako dobro je sto je sedeo na klupi,zdravlje je na prvom mestu.Ne bi trebalo mladom igracu dozvoliti da mu se povreda pogorsa.Kad se oporavi verujem da ce ga Okuka ipak staviti u prvu postavu.A sto se tice onoga sto nije zvao Canovica mogu se ovako protumaciti Okukina dela:"Ako moram da zovem nekoga iz Crne Gore,zvacu nekoga ko nece morati mnogo da igra",pa je za 2.golmana pozvao onog iz Buducnosti.ogi wrote:Stepanov se povredio protiv OFK-a, stisnuo je zube i igrao protiv Zeleznika.
Okuka izvukao si se ovaj put,ali nastavi da pobedjujes i ubuduce zovi malo vise Vosine igrace!