Као што је CRD рекао играмо са Вождовцем, а коло које је планирано за последње у овој полусезони је померено за следећу годину тако да је данашња утакмица последња на Карађорђу у овој години...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021* wrote: ↑Mon Dec 11, 2023 6:29 pm
Раднички из Ниша изједначио против гробара, има добрих још 20 минута да се игра, не би ме чудило и да их победе.
Раднички из Ниша изједначио против гробара, има добрих још 20 минута да се игра, не би ме чудило и да их победе.
2:1 за Раднички
крај, кец у Нишу!
Сасвим заслужена победа Радничког који је имао велику иницијативу у другом полувремену. Према статистици и игром на терену били су бољи од противника.
2:1 за Раднички
крај, кец у Нишу!
Сасвим заслужена победа Радничког који је имао велику иницијативу у другом полувремену. Према статистици и игром на терену били су бољи од противника.
Партизан у озбиљној кризи још од ТСЦ-а, ни против нас нису били нешто доминантни колико су били у другом колу, како је тужно видети да цео исток у Нишу навија за Партизан, зато ми је њихова победа још дража... Сјајна игра и сјајно издање, партизан безопасан, све на крилима нашег бившег шефа стручног штава, Славољуба Ђорђевића
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."