Evo prodje sest dana kako je Dejan Govedarica napustio Veternik i prestao trenirati a mi ne cusmo ni ovde ni u stampi,sta se desilo.Ajd,da razumemo da se do srede i nije trebalo nista pricati zbog mira pred Zeleznik(pozitivno) ali mislim da smo svi mi navijaci zasluzili bar neko objasnjenje Govedaricinog odlaska.Zamolio bih trenera da nam kaze zasto je posle onakvih pohvala sa njegove strane za rad i sve odigrane utakmice na pripremama,odjednom on postao glavni krivac za dosadasnje rezultate.Pa nije valjda iznosenje svog misljenja o postavci igre(kako Duke kaze) razlog udaljavanja.Voleo bih i da od direktora Ridjosica cujemo objasnjenje ovog slucaja.Mislim da se i mi navijaci moramo zapitati(posto se bar ovde ne oglasavamo a sumnjam da niko nezna)da li smo tako brzo zaboravili neke stvari koje je Govedarica ucinio za klub(sprecavao strajkove sa Dunjerskim,placao iz svog dzepa balon za treninge,dao pare za put Despotovicu i cak pomagao u ishrani igraca).Ako nista drugo mislim da bi trebali da mu ovde napisemo fudbalski epitaf i zahvalimo mu se za sve sto je ucinio za ovaj klub.Dejane Govedarica HVALA ti za sve i oprosti nama gresnicima nepostovanje bilo cega vrednog u ovom klubu.
P.S.Mozda nam je zato ovako kako je.
Sta se desi...
Dejan Govedarica razmišlja o povlačenju
25. mart 2005.
Fudbaler Vojvodine i nekadašnji reprezentativac bivše Jugoslavije Dejan Govedarica izjavio je danas agenciji Beta da je „veoma blizu” odluke da prestane aktivno da igra. Govedarica je izostavljen sa spiska igrača koji su se u sredu suprotstavili Železniku, nije ga bilo ni na klupi za rezerve, a spekulisalo se da je „platio ceh” porazu od OFK Beograda u prošlom kolu. „Veoma sam blizu odluci da prekinem aktivno igranje, rame me konstantno boli”, rekao je Govedarica Beti. On nije želeo da komentariše navode u medijima da se sukobio sa šefom stručnog štaba Vojvodine Milanom Đuričićem.
Đuričić je agenciji Beta potvrdio da mu je Govedarica najavio da će prestati da igra fudbal, negirajući da je bilo sukoba između njih. „Govedarica je legenda Vojvodine, puno joj je dao i nikada nismo imali nikakvih sukoba. Poštovaću svaku njegovu odluku”, rekao je Đuričić. Dejan Govedarica (36) je u Vojvodinu stigao letos iz holandskog NEC-a i tada je najavio da planira da se od fudbala oprosti na kraju ove sezone. (Beta)
25. mart 2005.
Fudbaler Vojvodine i nekadašnji reprezentativac bivše Jugoslavije Dejan Govedarica izjavio je danas agenciji Beta da je „veoma blizu” odluke da prestane aktivno da igra. Govedarica je izostavljen sa spiska igrača koji su se u sredu suprotstavili Železniku, nije ga bilo ni na klupi za rezerve, a spekulisalo se da je „platio ceh” porazu od OFK Beograda u prošlom kolu. „Veoma sam blizu odluci da prekinem aktivno igranje, rame me konstantno boli”, rekao je Govedarica Beti. On nije želeo da komentariše navode u medijima da se sukobio sa šefom stručnog štaba Vojvodine Milanom Đuričićem.
Đuričić je agenciji Beta potvrdio da mu je Govedarica najavio da će prestati da igra fudbal, negirajući da je bilo sukoba između njih. „Govedarica je legenda Vojvodine, puno joj je dao i nikada nismo imali nikakvih sukoba. Poštovaću svaku njegovu odluku”, rekao je Đuričić. Dejan Govedarica (36) je u Vojvodinu stigao letos iz holandskog NEC-a i tada je najavio da planira da se od fudbala oprosti na kraju ove sezone. (Beta)
slazem se sa prijateljem da je Govedo u nekim trenutcima pomogao, ali je isto tako i odmogao. Umesto da mladim fucosima bude primer kako jedan pravi profesionalac treba da se ponasa, on im je pokazao svoju kulturu jos u Turskoj kad se popisao i na njih i na klub na sred terena u sred Djumijeve spike. Oprostajnu tekmu treba organizovati na nivou, a ako slucajno bude nesto busio, taj zadatak valja poveriti proleteru i Oliveri. Mozda da ga u U.O. ubacimo, pokazao se kao dobar finansijer. Mogli bi i prijatelja tamo da ubacimo, pa da imamo informacije i sa te strane. Nesto mi se mnogo ovaj nas prijatelj zalozio za Govedu ili ovaj upravlja njegovim mozgom. Mislite o tome rodjaci! Sve je ovo jedno jako dobro zezanje. Puno pozdrava nasem prijatelju, mislim da bi mogao da bude pravi samo ako pocne samostalno da razmislja. U Cacak po bodove! Bilo bi dobro Kada bi Franc igrao.Govedo nemoj da se ljutis, al jako si spor. nekako smo brzi bez tebe. puno ti hvala za sve, trebaces ti nama jos, ali mislim da je za tebe jedno poluvreme, a za nas trece. Svi u Cacak sumadijski rnr!
Stari grade,mislim da si zreo da posetis Jovana Marica,imao bi sta da istrazi na tebi.Posto vidim da si upucen u desavanja,koja jos nismo culi ovde,nadam se da ces nastaviti da izvestavas ovde,ili si to vec radio samo pod drugim imenom.Za moju glavu se ne sekiraj odlicno funkcionise a posto si tako mocan otidji kod Govedarice pa mu ponudi clanstvo u upravnom odboru jer je ocigledno da osim Voje Aleksandra,tamo niko nema prebijene pare pa ce nam Govedarica dobro doci.Molio bih te da mi ovde objasnis svrhu piona u sicilijanci.I ja se slazem:U CACAK PO BODOVE.
Kako da ne.Svi me placaju.Cionisti,Templari,Judeji,Masoni,Rotarijanci a sad su mi ponudu poslali i ovi novi nasi,Soc.Anarhisti.Ma sta da ti kazem,para kao blata.Naravno kad su svi zainteresovani za F.K.Vojvodina i nastoje sa teorijom zavere(preko mene) da udju u klub.Max ako si zainteresovan mogu da te ubacim da zaradis dobro,ako ne nadam se da si zadovoljan odgovorom i da ti je sad sve jasno.