Uprava
-
:) wrote:U emisiji o sportu na TV Avala u prilogu o aktuelnim desavanjima u crvenoj zvezdi novinar izmedju ostalog u jednoj recenici rekao da bi marko miskovic finansijer crvene zvezde crveno bele boje beogradskog kluba vrlo brzo mogao da zameni novosadskim...

DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Pa nije se ni Bata mnogo drukcije bogatio nego gazda-Misko, doduse spram Miska koliko je taj prljav Bata je malo dete. Ako nam on dodje na celo GARANTOVANO ostajemo bez Karadjordja - to je bas onako jedna lepa lokacija za trzni centar...Somborac wrote:Ja nekako jos uvek imam poverenja jedino u Batu i nadam se da necemo morati da gledamo miska koji se bogatio na tudjoj patnji u nasem klubu, ako vec gledamo nase parazita Cvetka magistra, Rabrena gosn Dubroju...
-
Radoye wrote:Pa nije se ni Bata mnogo drukcije bogatio nego gazda-Misko, doduse spram Miska koliko je taj prljav Bata je malo dete. Ako nam on dodje na celo GARANTOVANO ostajemo bez Karadjordja - to je bas onako jedna lepa lokacija za trzni centar...Somborac wrote:Ja nekako jos uvek imam poverenja jedino u Batu i nadam se da necemo morati da gledamo miska koji se bogatio na tudjoj patnji u nasem klubu, ako vec gledamo nase parazita Cvetka magistra, Rabrena gosn Dubroju...

DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
van der iV a.k.a Totti wrote:Radoye wrote:Pa nije se ni Bata mnogo drukcije bogatio nego gazda-Misko, doduse spram Miska koliko je taj prljav Bata je malo dete. Ako nam on dodje na celo GARANTOVANO ostajemo bez Karadjordja - to je bas onako jedna lepa lokacija za trzni centar...Somborac wrote:Ja nekako jos uvek imam poverenja jedino u Batu i nadam se da necemo morati da gledamo miska koji se bogatio na tudjoj patnji u nasem klubu, ako vec gledamo nase parazita Cvetka magistra, Rabrena gosn Dubroju...
![]()
![]()

POŠTO OBRAZ ???!!!
Vise je za topik UPRAVA posto ovo nema nikakve veze sa transferima!
Sa RF foruma.Boskov wrote:http://www.alo.co.yu/sport/5428/Miskovi ... _VojvodinuUkoliko se ne dogovori sa Inčonom, a po svemu sudeći je kasno za transfer u Koreju, Ognjen Koroman će narednu sezonu provesti u Vojvodini!
Pošto je zatražio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, nesuđeni kapiten tog kluba naišao je na podršku Marka Miškovića, koji je nedavno demonstrativno napustio „Marakanu“. Sin Miroslava Miškovića odlučio je da ostane u fudbalu, s tim što će ubuduće finansirati novosadskog superligaša.
- Koroman je želeo da bude kažnjen. On nije slučajno zakasnio na povečerje, a smišljeno je i uputio otrovne strelice ka treneru i čelnicima kluba. Koroman je naglo okrenuo ploču kada je Marko Mišković napustio Zvezdu - priča naš sagovornik, blizak Crvenoj zvezdi, koji je želeo da ostane anoniman.
Fudbaleri Crvene zvezde danas se vraćaju iz Slovenije u Beograd. Ognjen Koroman je najavio posetu predsedniku Toplici Spasojeviću, koji je prethodnih dana obavio razgovor sa njegovim menadžerom. Očekuje se raskid ugovora.
- Većina fudbalera Crvene zvezde se obradovala vešću da ih napušta Koroman, što vam dovoljno govori o njegovom ponašanju prethodnih meseci - ističe naš izvor.
U Crvenoj zvezdi narednih dana planiraju imenovanje novih pojačanja. Među njima bi trebalo da se nađe i Predrag Pavlović, najbolji fudbaler kruševačkog Napretka, koji se trenutno nalazi sa olimpijskom reprezentacijom u Kini. Pavlović je bio član svih mlađih reprezentativnih selekcija, a kompletnu fudbalsku školu prošao je u Partizanu.
U Zvezdi se nadaju da će se i Segundo Kastiljo vratiti na „Marakanu“, međutim, njegov menadžer Miroslav Nestorović to demantuje.
- Na „Marakani“ bez potrebe gaje nadu da će se Kastiljo vratiti u Zvezdu. To se sigurno neće dogoditi - kategoričan je Nestorović.
![]()
![]()
![]()
![]()
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Ljudi jel ovo neka sala. Ma sta pisali i rekli Koroman je ozbiljan igac za nasu ligu!Srbenda wrote:Vise je za topik UPRAVA posto ovo nema nikakve veze sa transferima!Sa RF foruma.Boskov wrote:http://www.alo.co.yu/sport/5428/Miskovi ... _VojvodinuUkoliko se ne dogovori sa Inčonom, a po svemu sudeći je kasno za transfer u Koreju, Ognjen Koroman će narednu sezonu provesti u Vojvodini!
Pošto je zatražio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, nesuđeni kapiten tog kluba naišao je na podršku Marka Miškovića, koji je nedavno demonstrativno napustio „Marakanu“. Sin Miroslava Miškovića odlučio je da ostane u fudbalu, s tim što će ubuduće finansirati novosadskog superligaša.
- Koroman je želeo da bude kažnjen. On nije slučajno zakasnio na povečerje, a smišljeno je i uputio otrovne strelice ka treneru i čelnicima kluba. Koroman je naglo okrenuo ploču kada je Marko Mišković napustio Zvezdu - priča naš sagovornik, blizak Crvenoj zvezdi, koji je želeo da ostane anoniman.
Fudbaleri Crvene zvezde danas se vraćaju iz Slovenije u Beograd. Ognjen Koroman je najavio posetu predsedniku Toplici Spasojeviću, koji je prethodnih dana obavio razgovor sa njegovim menadžerom. Očekuje se raskid ugovora.
- Većina fudbalera Crvene zvezde se obradovala vešću da ih napušta Koroman, što vam dovoljno govori o njegovom ponašanju prethodnih meseci - ističe naš izvor.
U Crvenoj zvezdi narednih dana planiraju imenovanje novih pojačanja. Među njima bi trebalo da se nađe i Predrag Pavlović, najbolji fudbaler kruševačkog Napretka, koji se trenutno nalazi sa olimpijskom reprezentacijom u Kini. Pavlović je bio član svih mlađih reprezentativnih selekcija, a kompletnu fudbalsku školu prošao je u Partizanu.
U Zvezdi se nadaju da će se i Segundo Kastiljo vratiti na „Marakanu“, međutim, njegov menadžer Miroslav Nestorović to demantuje.
- Na „Marakani“ bez potrebe gaje nadu da će se Kastiljo vratiti u Zvezdu. To se sigurno neće dogoditi - kategoričan je Nestorović.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam, što se Koromana tiče mislim da je dobar igrač za našu ligu. A iako je seljačina, mene je prijatno iznenadio izjavom na terenu, koju je dao neposredno po završetku utakmice između njih i partizana, u kojoj ih je zvezda ubedljivo pobedila. Čak i u toj euforiji nije davao izjave kakve često viđamo u takvim trenucima. Bio je vrlo umeren, nije ni na koji način omalovažavao protivnika, niti je svoju ekipu dizao u nebesa.
Možda i grešim, ali ovo je jedina stvar koju sam video u vezi sa njim, i na osnovu toga sam oformio neko mišljenje o njemu...
Možda i grešim, ali ovo je jedina stvar koju sam video u vezi sa njim, i na osnovu toga sam oformio neko mišljenje o njemu...
POŠTO OBRAZ ???!!!