Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Marketing kluba

Post by Turija »

Svaka cast banjaluckom Borcu :!:
A, nasem Klubu i predsedniku (sa zavrsenim marketing studijama) na bruku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
021

Post by 021 »

Uvek sa tobom wrote: Sat Dec 30, 2023 8:55 pm Пре пар дана кренуо у потрагу за плавим, исто ништа, претпостављам да их више неће ни бити, ураде коначно дрес ко свет, набију цену, ни то није проблем кад оно ни нема их... о каквом приближавању прича. Баш ме занима колко је плавих дресова било у продаји!?
Meni je žena u Murke šopu rekla da ih je bilo desetak, i sve su prodali već prvog dana. Žalila se da im iz kluba već mesecima ne šalju robu... :oops: :evil:
021

Post by 021 »

Malo sam čačkao po internetu, i pazi sad - onlajn prodavnica postoji: https://www.fkvojvodina.rs/prodavnica/?script=lat :shock:

Možda sam neinformisan, ali nešto se ne sećam da je igde objavljeno da je onlajn šop počeo sa radom. Zanimljivo je da link ka istom ne postoji nigde na zvaničnom sajtu (meni se pojavio u rezultatima Gugl pretrage).
CRD FCV

Post by CRD FCV »

021 wrote: Mon Jan 01, 2024 1:00 pm Malo sam čačkao po internetu, i pazi sad - onlajn prodavnica postoji: https://www.fkvojvodina.rs/prodavnica/?script=lat :shock:

Možda sam neinformisan, ali nešto se ne sećam da je igde objavljeno da je onlajn šop počeo sa radom. Zanimljivo je da link ka istom ne postoji nigde na zvaničnom sajtu (meni se pojavio u rezultatima Gugl pretrage).

Тешко нама са њима. Надам се да је ово скоро заживело и да ће бити званична промоција шопа. Који не изгледа Бог зна како.

Мајице и дресове носе три играча који нису у првој постави и један који је на позајмици. Где је капитен? Доста неозбиљно.
N13

Post by N13 »

021 wrote: Mon Jan 01, 2024 1:00 pm Malo sam čačkao po internetu, i pazi sad - onlajn prodavnica postoji: https://www.fkvojvodina.rs/prodavnica/?script=lat :shock:

Hahah mislim da je ovo zapravo greska programera koji radi na pravljenju online shopa. Jer na prvi pogled mi deluje nezavrseno (ni jedan proizvod nema sifru proizvoda, sto je najbitnija stvar za e-commerce). Takodje nije linkovano sa glavnog sajta, tako da je ocigledno u fazi izrade jos uvek. Ali neko je zaboravio da iskljuci te stranice sa google pretrage :D amaterski. No dobro, pozitivno je sto se uopste radi na tome.
slanobarac

Post by slanobarac »

A kad zaživi, ovi što nose majice i dresove više neće ni biti u klubu. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
VošaNS

Post by VošaNS »

Odakle sad to? Niko nigde nije spomenuo da postoji ovako nešto uopšte... I ne izgleda kao nešto profesionalno odradjeno.
I na koji način se dolazi do toga, a da nije preko ovog linka? Na sajtu uopšte nema opcija za online kupovinu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
slanobarac

Post by slanobarac »

VošaNS wrote: Mon Jan 01, 2024 2:00 pm Odakle sad to? Niko nigde nije spomenuo da postoji ovako nešto uopšte... I ne izgleda kao nešto profesionalno odradjeno.
I na koji način se dolazi do toga, a da nije preko ovog linka? Na sajtu uopšte nema opcija za online kupovinu.
Pogledaj gore dva posta. N13 objasnio.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan

Post by Milan »

Izrada, dizajn... Nivo od pre 20 godina. Bedno...

p.s. Govorim o stranici.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Milan wrote: Mon Jan 01, 2024 8:01 pm Izrada, dizajn... Nivo od pre 20 godina. Bedno...

p.s. Govorim o stranici.
Free Wordpress tema.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Ne znam za vas ali mene pocinje da zabrinjava da sve vise i vise klinaca u naseljima koji su oduvek bili slaninarski pocinju da navijaju za blizance.

To su sve deca koja imaju 12,13,14 to su godine u kojem odlucujes za koga ces navijati do kraja zivota i biti odan tim bojama.

Npr klinac koji prati samo kosarku nece navijati sto posto za Vojvodinu koja igra u ABA 2 ligi,nego za sampione i one koji igraju u evroligi.

Mora na marketingu da krene odmah da se radi,jer nam naredne 2-3 godine mogu biti presudne sto se tice navijanja,barem za period od 5 do 10 godina.
torrente

Post by torrente »

Obzirom da shop nismo ni imali ovo je veeeliki pomak...Meni se sviđa jer ga makar i planiraju da otvore...Sad fali i majica sa likom Vujadina Boškova i jos par,ali i ovo je odlično samo da zaživi...
jbt ovde ne verujem sta čitam!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

torrente wrote: Thu Jan 04, 2024 3:24 pm Obzirom da shop nismo ni imali ovo je veeeliki pomak...Meni se sviđa jer ga makar i planiraju da otvore...Sad fali i majica sa likom Vujadina Boškova i jos par,ali i ovo je odlično samo da zaživi...
jbt ovde ne verujem sta čitam!
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

rykerfcv wrote: Thu Jan 04, 2024 12:58 am Ne znam za vas ali mene pocinje da zabrinjava da sve vise i vise klinaca u naseljima koji su oduvek bili slaninarski pocinju da navijaju za blizance.

To su sve deca koja imaju 12,13,14 to su godine u kojem odlucujes za koga ces navijati do kraja zivota i biti odan tim bojama.

Npr klinac koji prati samo kosarku nece navijati sto posto za Vojvodinu koja igra u ABA 2 ligi,nego za sampione i one koji igraju u evroligi.

Mora na marketingu da krene odmah da se radi,jer nam naredne 2-3 godine mogu biti presudne sto se tice navijanja,barem za period od 5 do 10 godina.
Ништа ме више ништа не чуди, негде на инстаграму ми искочило како ће бити промоција пива партизанале и гледање данашње евролигашке утакмице у СРЦ Марук на Сајмишту где су позвани као сви гробари из града да дођу да гледају. :pegla:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Grbavica.021* wrote: Thu Jan 04, 2024 6:09 pm
rykerfcv wrote: Thu Jan 04, 2024 12:58 am Ne znam za vas ali mene pocinje da zabrinjava da sve vise i vise klinaca u naseljima koji su oduvek bili slaninarski pocinju da navijaju za blizance.

Ништа ме више ништа не чуди, негде на инстаграму ми искочило како ће бити промоција пива партизанале и гледање данашње евролигашке утакмице у СРЦ Марук на Сајмишту где су позвани као сви гробари из града да дођу да гледају. :pegla:
Тамо су стално, изашло ми ваљда на тик току да сваку текму гледају тамо, ил да је нека кафана ту у близини на Сајмишту... Све неки маторци и дођоши, никакве везе са Новим Садом немају...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply