U svom upisu sam se i osvrnuo na kvalitet.Deep Purple wrote: ↑Sun Jan 21, 2024 4:14 pm @Savcic Luka ma nije poenta to i da se sad vrši patkometrija na tu temu, samo sam ih pohvalio ne trebamo sad biti radikalni, ljudi imaju kvalitet, imaju kvalitetnih pesama i to je sve. Grupa napravljena oko partizana i tjt.
Marketing kluba
-
Re: Marketing kluba
- Deep Purple
@Savcic Luka
Jbg to je navijački pank-rok bend i te pesme ne trebaju ne znam koliko da budu kvalitetne već, lake za pamćenje, zarazne i melodične, ne mogu svi da budu Ramonsi.
A da ne gušimo temu sa grobarskim sranjima i ovde da im dajemo dodatno na važnosti, samo sam se osvrnuo ( i zajebao što sam spomenuo) jer sam se skoro iznenadio kad sam u kolima čuo neke njihove novije stvari i tjt.
Jbg to je navijački pank-rok bend i te pesme ne trebaju ne znam koliko da budu kvalitetne već, lake za pamćenje, zarazne i melodične, ne mogu svi da budu Ramonsi.
A da ne gušimo temu sa grobarskim sranjima i ovde da im dajemo dodatno na važnosti, samo sam se osvrnuo ( i zajebao što sam spomenuo) jer sam se skoro iznenadio kad sam u kolima čuo neke njihove novije stvari i tjt.
-
Kao što rekoh/napisah. Pesme su smeće. Ne merim ništa, jbm se savešeno. Ali pored pesama od Fiskalnog računa, U prvim redovima reći da je ono ok meni ne ide… “Sa istoka , sa zapada, napred Vojvodina…”. Takodje i fenomenalna pesma gore postavljena. Ne bih…Deep Purple wrote: ↑Sun Jan 21, 2024 4:18 pm @Savcic Luka
- Deep Purple
@Savcic Luka
A jel si čuo ovo
A jel si čuo ovo

-
Ako neko čita, a ima uticaj na muziku na stadionu mislim da bi zaista trebalo pokušati sa “Novi Sad, Novi Sad…” Kup utakmica 10.04 bi bila prva “značajnija” gde se može očekivati veća poseta, ako se primi, primi… Firma svakako ima najveću ulogu u tome.
- Deep Purple
@Savcic Luka
Meni je najveća želja već par godina da se ova pesma preuredi u neku navijačku varijantu jer ne znam od prvog puta kada sam je čuo u podsvesti mi je i naš klub i koliko bi išla ova pesma ali ovako u ovoj sporijoj varijanti.
Ceo svet se pokreće brzo
a ti stojiš Stara Damo snažno k'o pre
oni neće shvatiti nikad
zašto ćemo uvek reći ne.
I to na Karađorđu protiv blizanaca kada krene ovaj početak pesme:
“Sa ovim ljudima ti nemas nista
jer odavno su te prodali
svi oni rastu jako brzo
i onda smesan si im ti”
Samo malo da se preuredi.
Last edited by Deep Purple on Sun Jan 21, 2024 4:49 pm, edited 7 times in total.
-
Nisam

Jbg, treba imati i o čemu pevati, ali respect.
Na temu grobara i avangarde, ako se ne varam gospodinFKV je imao perfektan opis. Tačno su toliko underground, koliko smo mi mejnstrim. Jedan isilovani privid alternative. Savršen presek mentalnog stanja ove banana-države, islikani zidovi po ulicama, sa sve pandurima koji im čuvaju stražu, dok im sa druge strane država završava budžet za igrače čijih se plata NBA ekipe ne bi postidele. Poštedite me hvalospeva o tom i takvom andergraundu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
@Rabba
Baš tako, Bg fenseri zamotani u avangardu. Pankeri iz kruga 2.
@Deep
Nije ti loša. Možda bi Boban i sam obradio… ko zna.
Baš tako, Bg fenseri zamotani u avangardu. Pankeri iz kruga 2.

@Deep
Nije ti loša. Možda bi Boban i sam obradio… ko zna.
Ok, ali oni su bar u poslednje vreme fokusirani više na košarku.Deep Purple wrote: ↑Sun Jan 21, 2024 2:28 pm @Cane
Treba biti realan Grupa Jna radi ozbiljan posao crnom![]()
Pošto ja ne pratim ni evroligu ni ABA niti išta od toga i bukvalno nisam nikada pogledao ni jednu jedinu utakmicu iz Arene, gde valjda igra i crno i crveno đubre. Propratim samo u medijima kad izađe neki naslov o rezultatima i radujem se porazima i jednih i drugih, kad izgube.
Zato i nisam u toku s njihovim pesmama. Znam samo one koje sam čuo prilikom naših gostovanja na JNA. Priznajem da im je dobra ona Dobro pamtim sve.
- gospodinFKV
Grupa JNA je posmrtni ostatak ''tog'' partizana, koji pokusavaju da drze na aparatima i prave se da oooodavno nije umro.
Postoji jedna jako velika razlika izmedju dva blizanca, a to je da su crveni oduvek bili epitom seljastva, malogradjanstine, a potom i nacionalizma i toga da ''moraju biti krvavi do ramena'', jer bi jako voleli da su sRpSKi klub, a nisu. Crni nisu patili od toga toliko, dok nije buknuo taj seljacizam u navijackom pokretu. Da se ne lazemo, ni sever nas nije spasen, i ni mi nismo odavno ta avangarda. Odavno na ovim prostorima nema toga medju timovima u prve dve lige, a sve je pocelo uplivom kriminala i droge na tribine i probojem kojekakvih Arkana, Mutavih, Glupavih, Copavih, i sl.
Crni su sada ekvivalent onim ''slusao sam ti i ja to nekad dzn dzn'' likovima, koji danas plivaju do obale kad splav krene da tone.
Postoji jedna jako velika razlika izmedju dva blizanca, a to je da su crveni oduvek bili epitom seljastva, malogradjanstine, a potom i nacionalizma i toga da ''moraju biti krvavi do ramena'', jer bi jako voleli da su sRpSKi klub, a nisu. Crni nisu patili od toga toliko, dok nije buknuo taj seljacizam u navijackom pokretu. Da se ne lazemo, ni sever nas nije spasen, i ni mi nismo odavno ta avangarda. Odavno na ovim prostorima nema toga medju timovima u prve dve lige, a sve je pocelo uplivom kriminala i droge na tribine i probojem kojekakvih Arkana, Mutavih, Glupavih, Copavih, i sl.
Crni su sada ekvivalent onim ''slusao sam ti i ja to nekad dzn dzn'' likovima, koji danas plivaju do obale kad splav krene da tone.
"Војводино ја те волим и само за тебе навијам" би по мени била песма за почетак сваке утакмице. "Нови Сад, Нови Сад, то је наш град" је обрада Ливрпулове па бих радије нешто оригиналније пустио.
+1
Ne samo sto je obrada, vec se rec Vojvodina ne spominje u toj pesmi. Prakticno, blizanci kada dodju ako zele mogu na sav glas pevati tu pesmu zajedno sa razglasom (i pevali su nekoliko protiv nas).
Meni licno 'Vojvodino ja te volim' ima tu neku emociju

Tacno!
+1
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov