Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by VošaNS »

hvylarn wrote: Fri Feb 16, 2024 5:32 pm Pisano u afektu, iznerviran od tolko izlizanih izjava kao da im jedna te ista osoba pisala iste. 0 originalnosti, 0 realnosti, dodira sa životom i ono što se dešava. Trener nam forsira diciplinu, taktičku uigranosti, ništa od toga nije viđeno. Po meni, nema mnogo kredita, jer kao što rekoh, sve mu je predato na tacni. Ekipa koja se stabilizovala i počela da liči na nešto.I tebi ekipa izgleda očajno na prvoj utakmici posle pauze, koju igraš kod kuće, kao da su se juče skupili za termin na malom fudbalu.
+1
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Salvador

Post by Salvador »

Trener je pokazao da je teška neznalica i amaterčina i nema se šta dalje čekati, otkaz odmah, pa ako nema nekog jakog trenera stranca ili domaćeg (a da nije Lalat & co) onda staviti Stepanova ili Kačara.
Stexman

Post by Stexman »

Ili obojicu. Jos jedna propala sezona i sad se treba spremati za sledecu a ne cekati pripreme na kojoj vecinu igraca koji prodju iste prodamo.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Tako nešto sam očekivao pred početak ove polusezone. To je vrlo logično. Ovo nije ni blizu ista ekipa koja je počela 2023/24, šta više bolja je igrački gledano, ali nije naštimovana i kako stvari stoje veliko pitanje da li je Bandović kadar da naštima.
Zato je vrlo bitno već sada razmišljati o statusima igrača i šta se dešava sa istim ako se ne izbori to neko famozno evropsko takmičenje.
Da li je Kačar adekvatno rešenje za trenera/menadžera? Moguće…

Da li bi mogao neko od upućenijih da napiše status igrača pod ugovorima/pozajmicama? Konkretno me interesuju:
Mateus, Njegoš, Zuka, Milosavljavić, Seri, Korać, i ajd Savićević i Radulović. Za Rosića znam, a naši klinci pretpostavljam da su vezani.
Iz naše škole su se na pripremama pojavili Sukačev, tu je Butraković, zatim Ivanović i Jovanović koji već igraju, Bukinac takodje u kog ja verujem itd.
Zuku bih, zbog njega pustio da ide ako nadje neki klub. Ali ako ostane to je plus za tim. Uvak kada igra ofanzivnog on pravi razliku.

Mislim da je daleko pametnije zaboraviti ovu sezonu, naravno samo da ne odemo u playout :mrgreen:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Savcic Luka wrote: Mon Feb 19, 2024 8:34 am Mislim da je daleko pametnije zaboraviti ovu sezonu, naravno samo da ne odemo u playout :mrgreen:
Jbg ako odemo u playout sanse su da cemo tamo biti najbolji. A kako stvari stoje kanda nam je to jedina prilika da nesto "osvojimo" ove godine... :?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

Iskreno, ja bih pre u plej aut nego u gornji deo sa ovakvom igrom i atmosferom među nama...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Milan wrote: Mon Feb 19, 2024 5:28 pm Iskreno, ja bih pre u plej aut nego u gornji deo sa ovakvom igrom i atmosferom među nama...
Zamisljam zadnje kolo u Novom Sadu protiv Surdulice za opstanak :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Umesto da nam dolaze blizanci i tresu nas kao slinu, i posle opet da ispadnemo u prvom evropskom meču (a ove smo imali i sreće jer Apolon nije baš levatski klub, a realno neki konobari bi mogli da nas otresu sledeće), ta Surdulica i naša herojska pobeda 1:0 i ne zvuče uopšte loše.
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Red Marquis wrote: Mon Feb 19, 2024 6:18 pm Umesto da nam dolaze blizanci i tresu nas kao slinu, i posle opet da ispadnemo u prvom evropskom meču (a ove smo imali i sreće jer Apolon nije baš levatski klub, a realno neki konobari bi mogli da nas otresu sledeće), ta Surdulica i naša herojska pobeda 1:0 i ne zvuče uopšte loše.
Da opet budemo avangarda i trazimo od kluba play-out, jer smo zeljni pobeda :mrgreen:
Image
Maki

Post by Maki »

Bolje da igramo plej-aut, jer tu možeš da uđeš u seriju pobeda i podigneš samopouzdanje pred odlučujuće tri utakmice za osvajanje Kupa i plasman u evropsku grupnu fazu. :cheers:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Voja wrote: Mon Feb 19, 2024 10:22 pm
Da opet budemo avangarda i trazimo od kluba play-out, jer smo zeljni pobeda :mrgreen:
Има и у плеј-ауту добрих екипа Војо :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Uvek sa tobom wrote: Mon Feb 19, 2024 10:56 pm
E, ali mi ćemo da imamo dobar raspored :D
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Uvek sa tobom wrote: Mon Feb 19, 2024 10:56 pm
Danas svi igraju fudbal... :P
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Marko93

Post by Marko93 »

Bolje da izgubimo od te surdulice u prvu ligu ,evo dva novosadska kluba se guse u toj ligi,bliza su gostovanja ulazi Zemun meni bi bilo zanimljivo
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Nama samo treba zdrava priča na čelu kluba. Garantujem da bi stadion bio pun, nebitno je u kojoj bismo ligi igrali.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply