Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by ssnigd »

Rabba wrote: Tue Feb 20, 2024 5:57 pm Nama samo treba zdrava priča na čelu kluba. Garantujem da bi stadion bio pun, nebitno je u kojoj bismo ligi igrali.
Bio je "pun" na pocetku mandata ove uprave, ali se brzo ispuvalo, cim se pokazalo da je prazna prica.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
slanobarac

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Tue Feb 20, 2024 5:57 pm Nama samo treba zdrava priča na čelu kluba. Garantujem da bi stadion bio pun, nebitno je u kojoj bismo ligi igrali.
Ja verujem da bi i nov komforan stadion pokrenuo stvari sa mrtve tačke plus ovo što si naveo. Dobitna kombinacija ali kako doći do nje? Pitanje za milion dolara.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan

Post by Milan »

ssnigd wrote: Tue Feb 20, 2024 6:07 pm
Bio je "pun" na pocetku mandata ove uprave, ali se brzo ispuvalo, cim se pokazalo da je prazna prica.

Zbiljić da pročita ovo i stavi prst na čelo kad poziva ljude da podrže. Može poziv jednom proći, možda i dva puta, al' kad ljudi vide da ih zavlačiš (da ne kažem zajebavaš), možeš moliti i kumiti do mile volje, j**e im se da slušaju bajke, a gledaju nesposobnost i rasulo.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Maki

Post by Maki »

Marko93 wrote: Tue Feb 20, 2024 3:23 pm Bolje da izgubimo od te surdulice u prvu ligu ,evo dva novosadska kluba se guse u toj ligi,bliza su gostovanja ulazi Zemun meni bi bilo zanimljivo
+1
Sve je zanimljivije i časnije od ovoga.
021

Post by 021 »

Da neće Džimika ponovo da sedne na klupu Stare Dame? Za razliku od Lalatovića, nije se libio da pobedi zvezdu, a od Lalata je imao i bolje rezultate u prvenstvu, jer smo u njegovom drugom mandatu bili vicešampioni (jedini put u novijoj istoriji). U prvom mandatu je prekinuo desetogošinji post sa ciganima (istorijska pobeda od 1-0 golom Kizita), a sada je vreme da se isto ponovi.

P.S. Trolujem, nisam zaista za Džimijev povratak. Video sam objavu na klupskom Instagramu i pomislio da spram Bandovića i Džimi deluje kao trenerčina. Dosta je lepih uspomena iz peroda kada nas je on vodio, što se za mnoge njegove kolege ne može reći. Srećan rođendan, Džimi! :cheers:
slanobarac

Post by slanobarac »

Srećan rođendan Džimi :cheers: Bio si izvanredan fudbaler i uvek ću pamtiti tvoj gol partizanu i kako sam uleteo u vojničku kantinu sa šalom Voše. Ima li ko jači? :D
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

Pridruzujem se cestitkama. :cheers:

Dzimi je bio sjajno brzonogo desno krilo, poput Lasla Lerinca. Probijao po krilu, kao od sale. Da je imao bolju zavrsnicu ( sut i centarsut), dao bi, bar, jos toliko golova i sakupio jos toliko asistencija. Imao bi tada i veliku evropsku karijeru u najboljim klubovima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Mnogo tražiš u jednoj nezdravoj državi
Milan

Post by Milan »

Sad sam premotao da čujem na areni trenerovu izjavu nakon utakmice. WTF???!!! Je l' čoveku fali nešto ili...?
POŠTO OBRAZ ???!!!
hvylarn

Post by hvylarn »

Sve je do trenera. Imate primere Kragujevca i Kruševca, prvi deo sezone i Voždovac. Neće stvari doći na svoje mesto, jer nema ni ko da ih postavi. Trener nam je loš i verujem da ima još dve utakmice max da uradi nešto ili ćemo tražiti trećeg u sezoni. Ima sve preduslove da ova ekipa dominira nad većinom, ali očigledno da nije dorastao Vojvodini kao klubu.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

hvylarn wrote: Mon Feb 26, 2024 4:22 pm Sve je do trenera. Imate primere Kragujevca i Kruševca, prvi deo sezone i Voždovac. Neće stvari doći na svoje mesto, jer nema ni ko da ih postavi. Trener nam je loš i verujem da ima još dve utakmice max da uradi nešto ili ćemo tražiti trećeg u sezoni. Ima sve preduslove da ova ekipa dominira nad većinom, ali očigledno da nije dorastao Vojvodini kao klubu.
On jeste treći u ovoj sezoni i mislim da tu leži ključ svega.
Od ove sezone nema ništa i sa ovim timom +/-, definitivno drugim trenerom praviti ekipu za sledeću godinu. Možda nas kup usere…
Milan

Post by Milan »

This time next year... I tako već decenijama...
POŠTO OBRAZ ???!!!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Priča o nedostatku vremena provedenog sa ekipom je alibi priča.Još je ovaj bio sa ekipom na pripremama.Da nesto zna vec bi se video pomak nabolje. I dalje nam trebaju bolji bekovi, 10ka i 9ka, ali pre svega bolji trener.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Ranku je lepo krenulo, iz ovog kratkog pregleda se mogu uociti neke stvari koje su se videle i u nasoj igri.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Forza Voša wrote: Wed Feb 28, 2024 8:15 pm

Ranku je lepo krenulo, iz ovog kratkog pregleda se mogu uociti neke stvari koje su se videle i u nasoj igri.
Gde si nasao taj snimak, ja ga danima trazim :mrgreen:
Image
Post Reply