Deep Purple wrote: ↑Thu Apr 11, 2024 7:34 am
@Voja
To je razlika između pregleda i gledanja meča, Čukarički je imao par jako dobrih prilika ali smo mi u 70% meča kontrolisali dešavanja a to se na pregledu ne vidi. Lopta je konstantno bila kod nas i onda nas je gol uzdrmao ipak igramo protiv kvalitetnog protivnika, jednu utakmicu na prolaz u gostima i to se osetilo jer je postojao pritisak.
Zasluženo smo prošli.
Ovo je istina. Mi smo po treći put ove sezone razbili Čuku. Sad smo možda i najdominantniji bili. Ne mogu da verujem da nam je opet pobegla pobeda u regularnom delu.
Fali nam još malo psihološke stabilnosti u fazi odbrane.
Moram priznati da sam bio skeptičan prilikom dolaska Vukana, ali momak je ozbiljno pojačanje za ovu ligu. Nevezano za gol. Kretnja tokom mečeva, prijem lopte, pas, komunikacija. Sjajno.
Inače Pavkov je definitivno pravi dzulov i uličar. Na prozivke firme je odgovarao hvatanjem za muda, pljuvanjem u pravcu njih (preko 10 puta), mahanjem prsta u pretećem maniru.
Mentalni sklop a la Milan Gurović. Više se bavio prepucavanjem sa našim navijačima nego samom utakmicom. Sjajno po nas.
Interesantno da je čak i Zuka kapitenski pokušao da utiče i utiša prozivke, koje su ruku na srce, bile užasne.