Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Meša
+381 64 1182 602
Kod njega ima dresova,na Novom Naselju ima lokal.
Plus Meša lepi dresove za nas(reklame,brojeve itd).
+381 64 1182 602
Kod njega ima dresova,na Novom Naselju ima lokal.
Plus Meša lepi dresove za nas(reklame,brojeve itd).
Banujte me molim vas 

Vojo, kako iz dijaspore da poruce online, kada moze isporuka samo u Srbiji?
Jos uvek je polovicno, a i neizvesno oko oznaka velicine.
Jos uvek je polovicno, a i neizvesno oko oznaka velicine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Klinci na tiktoku rade bolji marketing nego klub za finale kupa 

Jedan sam od članova koji je zadužen za to

Управо сам на та 2 налога мислиоSaki wrote: ↑Sun May 05, 2024 9:45 pmJedan sam od članova koji je zadužen za to. Moj nalog na tiktoku se zove edits.fkv, a bratov fkv.edits! Već dosta dugo pravimo edite, i na početku smo bili jedini koji prave nešto u vezi Voše. A poslednje vreme sve više vidjamo naloge koji snimaju u vezi Voše
. Čak smo došli i do ideje da napravimo instagram grupu, gde nas ima 20-tak. Upoznali smo se već polako, a nadam se da će nas biti sve više i više!

Свака вам част момци,полако се диже сланинарска свест преко тог тиктока,млађи који не навијају а из Новог Сада ће се можда заинтересовати преко едита за клуб,групу или играче.Да један дечко крене да се занима за Војводину је већ успех,а мислим да има таквих примера већ.

@lazarr Успешно преношење кућног васпитања

Ako vam treba neka pomoc u vidu grafike, muzike, javite mi se u privatnoj poruci. Rado cu pomoci ukoliko sam u mogucnosti.Saki wrote: ↑Sun May 05, 2024 9:45 pmJedan sam od članova koji je zadužen za to. Moj nalog na tiktoku se zove edits.fkv, a bratov fkv.edits! Već dosta dugo pravimo edite, i na početku smo bili jedini koji prave nešto u vezi Voše. A poslednje vreme sve više vidjamo naloge koji snimaju u vezi Voše
. Čak smo došli i do ideje da napravimo instagram grupu, gde nas ima 20-tak. Upoznali smo se već polako, a nadam se da će nas biti sve više i više!
U redu, imaću to u vidu. HvalaStexman wrote: ↑Mon May 06, 2024 9:40 amAko vam treba neka pomoc u vidu grafike, muzike, javite mi se u privatnoj poruci. Rado cu pomoci ukoliko sam u mogucnosti.Saki wrote: ↑Sun May 05, 2024 9:45 pmJedan sam od članova koji je zadužen za to. Moj nalog na tiktoku se zove edits.fkv, a bratov fkv.edits! Već dosta dugo pravimo edite, i na početku smo bili jedini koji prave nešto u vezi Voše. A poslednje vreme sve više vidjamo naloge koji snimaju u vezi Voše

A postoji li sansa da se taj materijal kaci i na forum? Nema @slanobarac ni TikTok 

- Deep Purple
- slanobarac
Ha, haa

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kad smo kod Tik Toka, došao je do mene jedan video u kom je mali Lane. Promovišu neku žurku, ali na poražavajući način. Kuku lele gde ide naše društvo i kakva nam je omladina…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Video sam to, sramotno.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Баш сам се сморио када сам видео то,првотимац си Војводине јеботе...
Још смо Лазар и ја исто годиште,има прилику да дечко кида на терену са 17 година,а он кида на журкама...