Tacno!Red Marquis wrote: ↑Mon May 13, 2024 2:39 pm Svašta. Neki ljudi imaju potrebu da objasne i naglase svoje odluke. Drugi ne. Niko vam ne zavrće ruku, ne morate da čitate, ostavite vaša tri i ćao.
35. kolo: VOJVODINA - Napredak 5:0 (4:0)
Re: 35. kolo: VOJVODINA - Napredak 5:0 (4:0)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Moram ovo prokomentarisati.
Ove sezone nisam glasao ni jednom za igraca sezone, bojkotujem. Razlog je sto sam 'eksperimentisao' prethodnih sezona, i shvatio da kada hocu da glasam i dajem bodove, jako retko odigramo dobro, to budu uzasne sezone. A u onim sezonama kada ne glasam, mi imamo mnogo bolje rezultate, i igru. Nije da sam sujeveran, ali jednostavno igraci bolje igraju kada ih ja ne ocenjujem
Ali sam zato usao u svako glasanje za igraca sezone i citao komentare. Jednostavno su mi zanimljive analize igraca od strane drugih forumasa. Svi mi mesto drugacije vidimo kada gledamo utakmicu. Meni je jako zanimljivo videti koga i zasto su drugi forumasi ocenili kao najbolje na nekoj utakmici.
Ja bih licno uveo pravilo da je komentar obavezan uz glasanje, ali dobro
Razumem neke forumase da ne zele komentarisati, ali ne mogu nikako razumeti da nekome moze smetati sto drugi komentarisu? Pa niko nije prisiljen nista da cita. A ne verujem da i Radoye ima problema sa tim.
Ove sezone nisam glasao ni jednom za igraca sezone, bojkotujem. Razlog je sto sam 'eksperimentisao' prethodnih sezona, i shvatio da kada hocu da glasam i dajem bodove, jako retko odigramo dobro, to budu uzasne sezone. A u onim sezonama kada ne glasam, mi imamo mnogo bolje rezultate, i igru. Nije da sam sujeveran, ali jednostavno igraci bolje igraju kada ih ja ne ocenjujem
Ali sam zato usao u svako glasanje za igraca sezone i citao komentare. Jednostavno su mi zanimljive analize igraca od strane drugih forumasa. Svi mi mesto drugacije vidimo kada gledamo utakmicu. Meni je jako zanimljivo videti koga i zasto su drugi forumasi ocenili kao najbolje na nekoj utakmici.
Ja bih licno uveo pravilo da je komentar obavezan uz glasanje, ali dobro
Razumem neke forumase da ne zele komentarisati, ali ne mogu nikako razumeti da nekome moze smetati sto drugi komentarisu? Pa niko nije prisiljen nista da cita. A ne verujem da i Radoye ima problema sa tim.
To je i bilo pravilo al je Radoye malo olabavio U sustini slab je odziv, pa se zato tolerise i samo bodovanje bez obrazlozenja. Nego meni nije jasno, koji je to komentar zasmetao, i na kog se igraca odnosi