Meni je taj rukopis recimo, kao da meša ćirilicu i latinicu.Voja wrote: ↑Wed May 15, 2024 10:10 pmBez obzira na igrace trenerov rukopis se itekako vidi. Vidi se duh zajednistva, jednostavno se oseti, a smatram da je tome doprineo trener. Na neki nacin sad imamo sistem u igri, na svakom mecu se tacno moze prepoznati sta kao tim zelimo. I ono sto je po meni najvaznije, gde imamo iskristalisano najbolja resenja, na tim pozicijama ona i igraju, a tamo gde su nam igraci podjednaki onda je i logicno da se jos luta i trazi. E sad da te pitam, sta mislis da li bi kod Rastavca, Rase... recimo jedan Vukanovic tako lako bio preseljen na klupu? Da li bi recimo Crnomarkovic bio standardan stoper sa Koracem ili bi se tu provlacio kao i pre Jelicic? Da li bi neko od prethodnih trenera bio hrabar da Rosica ostavi na klupi posle odradjenih kartona? Mislim da Bandovic tu vuce konkretne poteze, a ono sto mi se posebno dopada (a znam da mnogi ovde to ne vole) je da covek ne filozofira sa kojekakvim rotacijama, taktiziranjima oko odmaranja igraca i sl. Tu me je najvise kupio. Jednostavno sprski fudbal i srpska liga su takvi da ih opusteno moze izneti 11 igraca pod uslovom da nema kartona ili povreda, i Bandovic je ocigledno svestan toga i menja samo kad je prinudjen
Trener(i) FK Vojvodina
-
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Da se razumemo, ja sam odgovorio Turiji na dilemu d ali je igra takva kakva je sada zbog igraca ili trenera. Rekao sam mu da je vise do trenera jer je ukomponovao te igrace. Sta znamo, mozda bi kod drugog trenera Korac bio na klupi. E sad, ni Turija ni ja nismo naveli da li nam se svdija trenerov rukopis, da li smo zadovoljni i slicno. Nase misljenje se moze procitati posle svake utakmiceSavcic Luka wrote: ↑Fri May 17, 2024 6:05 pmMeni je taj rukopis recimo, kao da meša ćirilicu i latinicu.Voja wrote: ↑Wed May 15, 2024 10:10 pmBez obzira na igrace trenerov rukopis se itekako vidi. Vidi se duh zajednistva, jednostavno se oseti, a smatram da je tome doprineo trener. Na neki nacin sad imamo sistem u igri, na svakom mecu se tacno moze prepoznati sta kao tim zelimo. I ono sto je po meni najvaznije, gde imamo iskristalisano najbolja resenja, na tim pozicijama ona i igraju, a tamo gde su nam igraci podjednaki onda je i logicno da se jos luta i trazi. E sad da te pitam, sta mislis da li bi kod Rastavca, Rase... recimo jedan Vukanovic tako lako bio preseljen na klupu? Da li bi recimo Crnomarkovic bio standardan stoper sa Koracem ili bi se tu provlacio kao i pre Jelicic? Da li bi neko od prethodnih trenera bio hrabar da Rosica ostavi na klupi posle odradjenih kartona? Mislim da Bandovic tu vuce konkretne poteze, a ono sto mi se posebno dopada (a znam da mnogi ovde to ne vole) je da covek ne filozofira sa kojekakvim rotacijama, taktiziranjima oko odmaranja igraca i sl. Tu me je najvise kupio. Jednostavno sprski fudbal i srpska liga su takvi da ih opusteno moze izneti 11 igraca pod uslovom da nema kartona ili povreda, i Bandovic je ocigledno svestan toga i menja samo kad je prinudjen

-
@Voja
Ma razumeo sam ja vaše upise, nego sam se ja naslonio sa svojim mišljenjem koje isto tako moglo u ovoj temi videti.
Inspirisao me “rukopis”
Ma razumeo sam ja vaše upise, nego sam se ja naslonio sa svojim mišljenjem koje isto tako moglo u ovoj temi videti.
Inspirisao me “rukopis”

Luka, kanda si ti najbolje (pr)ocenio rukopisSavcic Luka wrote: ↑Fri May 17, 2024 7:10 pm @Voja
Inspirisao me “rukopis”![]()

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
https://sportske.net/vest/najnovije/ban ... ske-521102
Evo intervju našeg trenera. Po meni sasvim razuman i racionalan pristup. Bez nekih mega i bombastičnih izjava što mislim da je sasvim primereno.
Evo intervju našeg trenera. Po meni sasvim razuman i racionalan pristup. Bez nekih mega i bombastičnih izjava što mislim da je sasvim primereno.
Svidjaju mi se odgovori, ali bih posebno pohvalio novinara i postavljena pitanja, van ustaljenih šablona.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
Милован, сјајан новинар, имао је онај текст о Божи који нас је све одушевио, заиста има одличне чланке о нама...
https://sportske.net/vest/kolumne/bandovic-520044
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Bandit je jako podcenjen s obzirom sa kakvim velikim trenerima je radio.
0.0625
-
Uf! Svaka čast novinaru trebalo je izvući ovakav tekst obzirom na Božinu elokventnost
Šalu na stranu, lep intervju i lepi odgovori.

Šalu na stranu, lep intervju i lepi odgovori.

- Mare_Liman

Божидар Бандовић у Војводини до лета 2026. године!
Фудбалски клуб Војводина са задовољством објављује да је први тренер екипе Божидар Бандовић потписао нови уговор, до лета 2026. године.
Бандовић је у Војводину дошао зимус уместо Ранка Поповића, а игром и резултатима „старе даме“, те пласманом у финале Купа Србије, показао је да заслужује да остане на челу пројекта.
Тренер Воше не крије задовољство након потписаног уговора.
– Ово је за мене веома значајан дан. Желим да наставим оно што смо започели пре пет месеци. Мислим да смо показали доста добрих ствари и резултатима и игром. Пресрећан сам што остајем у Војводини, а што се тиче будућности, може и мора да буде само боље. Овај клуб мора да иде само напред. Имамо подлогу и доста позитивних ствари на којима ћемо наставити да градимо да Воша буде онаква какву сви желимо да буде – рекао је Бандовић.
Уз Божидара Бандовића, уговор је обновио и помоћни тренер Срђан Стојчевски.
Управа на челу са председником Драгољубом Збиљићем сада може само да пожели Божидару Бандовићу и његовом стурчном штабу много среће и успеха, већ сутра у историјском финалу Купа Србије, које може да обезбеди европску јесен на „Карађорђу“.

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Em potpisao novi ugovor, em mu narasla i kosa. Samo još Kup da osvoji .
Come on you Reds!
Lepo je sto je Bandovic u nasoj majici 

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Bez razmisljanja velikog, iskrena podrska za Bandovica. Ako hocemo kontinuitet, nakon Bozidara da nastavi Mario Djurovski. Sala ili ne, to je samo moje spontano mozganje.
- Mare_Liman

Bandović je položio ispit, igramo lepo i obezbedili 4 utakmice u Evropi, a bili smo otpisani.
Jedino što mu zameram to ciganisanje i montenegrisanje, ali i pad naše igre u prekidima, što mu je Popović jedino dobro ostavio u amanet. U finalu kupa smo oba gola primili iz prekida, a nijednom ih zauzvrat nismo ugrozili.

Jedino što mu zameram to ciganisanje i montenegrisanje, ali i pad naše igre u prekidima, što mu je Popović jedino dobro ostavio u amanet. U finalu kupa smo oba gola primili iz prekida, a nijednom ih zauzvrat nismo ugrozili.