37. kolo: VOJVODINA - Mladost 1:0 (1:0)

Locked
User avatar
Beli
Posts: 9
Joined: Sat Jan 16, 2021 12:58 am

Re: 37. kolo: VOJVODINA - Mladost, subota 19h

Post by Beli »

Ultras no politica! Bese stav pre jedno 15-20 godina.
Mene,ako se sete,na dan bezbednosti sete se ako ne nikom nista,to je bila moja duznost da radim.
User avatar
Maki
Posts: 1196
Joined: Thu Mar 22, 2018 5:16 pm
Location: Liman III

Re: 37. kolo: VOJVODINA - Mladost, subota 19h

Post by Maki »

Fudbal = politika. Firma ima samo jedno pobratimstvo, sa Lešinarima, i bilo je prirodno da se oglasi o Rezoluciji. Ne vidim problem. Istok i Zapad nisu bili deo toga i idemo dalje.
Na glasanju za Igrača sezone ima samo par ljudi (glasali za Vukanovića) koji nisu shvatili da je konsenzus foruma da Seid Korać pobedi, ne samo zbog incidenta i krindža koji osećamo, već što je to najborbeniji momak koji je poneo naš dres u zadnjih n godina. On je prosto oličenje i fotorobot idealnog fudbalera Vojvodine. :lala:
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4887
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 37. kolo: VOJVODINA - Mladost, subota 19h

Post by gospodinFKV »

Maki wrote: Sun May 26, 2024 5:18 pm i bilo je prirodno da se oglasi o Rezoluciji
Ovo i to sta je skandirano nisu iste stvari, ali su mozda moja ocekivanja u vidu transparenta koji kaze ''dok, s jedne strane, razumemo drugacije poglede na desavanja u Srebrenici, smatramo da ovakva rezolucija ne radi nista od onoga sto su inicijalne zamisli iste, kao sto su pomirenje i secanje na zrtve, vec samo sluzi skretanju paznje sa trenutnih problema koje imamo kao vrsta na trenutno dva zarista sukoba u svetu i dovodi do novih podela unutar tog vec ionako polarizovanog drustva'' zaista prevelika. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
User avatar
churguzijanac
Posts: 2102
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 37. kolo: VOJVODINA - Mladost, subota 19h

Post by churguzijanac »

Naravno, samo kuvaju ovi imperijalisti sa zapada.Njima najviše treba tenzija.Zna se kako se radi na pomirenju.Tile je sve pomirio i pokazao kakva se propaganda vodi kad hoćeš da pomiriš narode.Deset puta veće klanje je bilo u drugom u svetskom ratu nego ova nesreća što nas je zadesila 90-ih
User avatar
slanobarac
Posts: 3643
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 37. kolo: VOJVODINA - Mladost, subota 19h

Post by slanobarac »

Kako je samo drug Tito stigao na "Karađorđe" neće mi biti jasno? :shock:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
Forza Voša
Posts: 580
Joined: Fri Nov 29, 2013 6:22 pm

Re: 37. kolo: VOJVODINA - Mladost, subota 19h

Post by Forza Voša »

Jos jedna uzasna utakmica, dve pobede protiv decurlije iz Lucana i Krusevca uz onu u poslednjoj sekundi protiv Partizana (kojeg su svi nadigrali) su slika evropske Vojvodine, 11 bodova od 21, na faksu ni sesticu ne bi dobio. Mislim da nismo ni svesni kakav bi fudbal mogli igrati sa ovakvom ekipom a nama trener najslabija karika, TSC, Kragujevac i jesenji Vozdovac najbolji su pokazatelji.

Ps: Ocigledno da se Mandaricu nije slucajno omaklo na gostovanju u ALESTO podkastu da cemo videti dokle ce ostati, ja ne verujem da ce Boza izdrzati do zimskih priprema (za Bataka sam pogodio u dan) a zelim mu sve najbolje i sada dok je kod nas a i kad ne bude.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Locked