Milan wrote: ↑Fri May 31, 2024 11:58 am
Deep Purple wrote: ↑Fri May 31, 2024 8:42 am
i zapamtite govorio sam da kvalitet između ekipa nikada na evropskom nivou fudbala nije bio sličniji nego danas.
Ovo napisano stoji, ali samo ako izuzmemo našu i par sličnih liga...
Hteli mi da priznamo ili ne blizanci su itekako uspevali poslednjih par sezona da se izmere i kvalitetno potuku sa ekipama iz liga petica koje su srednji dom. Mi previše potcenjujemo nas fudbal koji ima hiljadu problema ali nikada nije ni bio kvalitetniji ako se pogledaju poslednje dve decenije.
Jednostavno bude i ubedljivih poraza ali bude i dobrih iznenađenja, TSC je remizirao sa osvajačem Lige Konferencije.
Nema više tog jaza između ekipa, potceniš nekog i odmah kazna.
Velež izbacio Aek, Zrinjski umalo izbacio Lask, dobio Az Alkmar, remizirali sa Aston Vilom, mogao bih da nabrajam do sutra.
Mi ako lepo zategnemo ekipu gde treba, neće nas nabiti ni Ajax ni Braga ako uđemo takmičarski u dvomec, apsolutni favoriti jesu ali nas neće nabiti ne znam koliko.
Mi da smo ovaj tim iz drugog dela sezone imali mi bi išamarali onakav Apoel sa pola gasa ali smo imali tim bez glave i repa u tom dvomeču. A taj Apoel kasnije osvojio ligu na Kipru. Možda je i Apoel kasnije napredovao kao tim i pojačao se slično nama ali samo hoću da kažem ako spremiš tim i budeš zategnut pred evropu itekako imaš šta da tražiš i nama treba dobar prelazni rok da se ovaj tim dodatno utegne i uđe takmičarski u kvalifikacije.