Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Marketing kluba

Post by Voja »

Bas me zanima da li ima neko na forumu ko bi mogao da napravi emisiju tj. podcast na fazon one sto rade Uzicani? Recimo @Deep ili @ernesto!? Oni su "autoriteti" njima bi se vecina igraca odazvala kao gost. Jednom nedeljno po pola sata, mislim da bi bilo gledano
Image
Milan

Post by Milan »

Nakon što sam pogledao serijal koji je odrađen - "Vošine legende za legendu", postavio sam pitanje sebi koliko je uopšte svrsishodno praviti bilo šta za navijače Vojvodine. Brojke su poražavajuće:

Epizoda 1 - 2.300 pregleda
Epizoda 2 - 1.400 pregleda
Epizoda 3 - 1.000 pregleda

ALI, to je samo još jedan od pokazatelja koliko smo zglajznuli i koliko truda klub mora uložiti da vrati stare i napravi bazu novih navijača. Truda koji za sad ne ulažu i za koji bi nekog trebalo da bude sramota što uopšte prima platu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Wed May 29, 2024 2:47 pm Bas me zanima da li ima neko na forumu ko bi mogao da napravi emisiju tj. podcast na fazon one sto rade Uzicani? Recimo @Deep ili @ernesto!? Oni su "autoriteti" njima bi se vecina igraca odazvala kao gost. Jednom nedeljno po pola sata, mislim da bi bilo gledano
Meni se sviđa Osijek i onaj njihov podkast od strane par navijača posle svake utakmice, par puta sam delimično to pogledao.

Ma kakav autoritet ja im se javim sa dobar dan poštovanje i oni mi odgovore. :mrgreen:

Treba dobra organizacija za to, ja koji sam preko jako bih teško to mogao da vodim i editujem jer sam skrajnut sa vremenom, mislim generalno ja bih to i vodio nemam ja problema sa tim da se vidim na ekranu ali imam problem sa vremenom.

Razmišljao sam ja par puta u tom pravcu.

Moja prva želja za gosta bi bio Medojević :cheers:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Milan wrote: Wed May 29, 2024 4:04 pm Nakon što sam pogledao serijal koji je odrađen - "Vošine legende za legendu", postavio sam pitanje sebi koliko je uopšte svrsishodno praviti bilo šta za navijače Vojvodine. Brojke su poražavajuće:

Epizoda 1 - 2.300 pregleda
Epizoda 2 - 1.400 pregleda
Epizoda 3 - 1.000 pregleda

ALI, to je samo još jedan od pokazatelja koliko smo zglajznuli i koliko truda klub mora uložiti da vrati stare i napravi bazu novih navijača. Truda koji za sad ne ulažu i za koji bi nekog trebalo da bude sramota što uopšte prima platu.
Зависи то и од промоције видеа као и од садржаја/дужине трајања.
Слушао сам једном разговор између две особе које имају своје канале на јутјубу, да би привукао кликове на видео то мора бити рекламирано у мање од неколико секунди јер је толика пажња особе на екрану. Данас је све инстант и мора бити у складу са тим ако се жели прићи већој маси.
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Deep i ti "provociraš". Zato te voledem, ti budi to što jesi pa lepo ispred mikrofona Nenada Drljaču i Zdravka Drinčića. Ako zatreba pomoć, tu sam. Za ljude poput tebe, uvek. Medojevića prepusti mladjima :)
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Voleo bi da u Marketing službi vidim damu poput jedne velike Nuše Šenk. Ako gospodin Mandarić čita Forum, boravio, radio je u Sloveniji neka (ako želi i Nuša se slaže) pomogne da se ako ništa drugo uradi jedan lep, ljudski intervju sa pomenutom damom. Možda grešim ali mnogi od nas bi dosta toga naučili.
ernesto

Post by ernesto »

Voja wrote: Wed May 29, 2024 2:47 pm Bas me zanima da li ima neko na forumu ko bi mogao da napravi emisiju tj. podcast na fazon one sto rade Uzicani? Recimo @Deep ili @ernesto!? Oni su "autoriteti" njima bi se vecina igraca odazvala kao gost. Jednom nedeljno po pola sata, mislim da bi bilo gledano
Deep je problem, posto hoce da bude anoniman :D
Bio sam mu predlozio to jos prosle godine…
Banujte me molim vas :beg:
fare

Post by fare »

Jel ima šanse da svečano dobijemo aplikaciju na play storu ?
Milan

Post by Milan »

:lala:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Milan wrote: Fri Jun 07, 2024 11:37 am

:lala:
Otkud ti kod Ankice? :mrgreen:
Image
Stexman

Post by Stexman »

Zanimljivo... bio sam ubedjen da je Šajkaš ceo grobarski, pa mi ovo izgleda neverovatno. Prolazio sam jednom kroz centar za vreme utakmice crnih u evropi, bukvalno je svaki kafic imao video bim instaliran i bio pun grobara u kompletnoj opremi. Kao da sam vozio kroz Kać. Uzas.
LIMAN

Post by LIMAN »

Ne razumem, sta radi ovaj ciganski video na ovom forumu?
Само храбро до нове победе, але...
rykerfcv

Post by rykerfcv »

LIMAN wrote: Fri Jun 07, 2024 1:53 pm Ne razumem, sta radi ovaj ciganski video na ovom forumu?
+1
slanobarac

Post by slanobarac »

Šta će ovo na forumu? :frown:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Cane

Post by Cane »

slanobarac wrote: Fri Jun 07, 2024 2:00 pm Šta će ovo na forumu? :frown:
Isto se pitam. Tražim neki smisao ali ne dobacujem toliko izgleda.
Post Reply